Unbelievable Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Justa napisał(a):I zamiast sie cieszyć, że coś jest, to teraz bedziemy wypominać, tak? :diabloti: patrzcie ZDJĘCIE! jej jak superaśnie :loveu::loveu::loveu: najścięśliwśy dzień w moim życiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Prawidłowa reakcja :loveu::diabloti: Quote
Justa Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 A to wszystko dla Was ! :loveu::diabloti: Flaki z siebie wypruwam.. Śniegowych nie będzie, bo sądzę, że zanim Galina przestanie cieknąć, to po śniegu nie będzie śladu :diabloti: Pozatym to już tak wiosennie powiedziałabym :loveu: Quote
puzzle Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Justa zaszalalas:-o, daj lepiej cos na sniegu takie to juz nie modne sa:razz: :diabloti: Quote
ariss Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 teraz i ja jestem usatysfakcjonowana:loveu::loveu::loveu: Quote
Saint Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Oj chyba ósme dno szuflady zostało otwarte :razz: Quote
anetta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Albo wyciągnęła z szafy :evil_lol::multi::multi: Quote
eria Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ja już chcę zieloną trawę zamiast tego białego g*** :loveu: Quote
.ania Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Śliczna Galina :loveu: to ja już wiem kogo na spacery wiosną będę wyciągać :evil_lol::diabloti: Mózg mi paruje od tego histo..... Quote
Justa Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Jakiż odzew :cool3: :loveu: Tak, starałam się, dziękuję za uznanie :p Dzisiaj taka piękna pogoda, pies sie nudzi w domu, bo cieczka wciąż :angryy: Ale pusto było, więc zdecydowałam się ją spuścić, żeby troche dała upust energii. Nie zwiała, wybiegana, zadowolona, śpi - bynajmniej nie z nudów :diabloti: Aniu, wiem co czujesz :cool1: Byle do piątku ! Quote
puzzle Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Justa a jakas fota z tego biegania?:razz: Quote
Justa Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 puzzle napisał(a):Justa a jakas fota z tego biegania?:razz: Coś Ty.. byłyśmy jakieś 15 minut to raz, a dwa, że pilnowałam, żeby nie miała okazji do nieplanowanego seksu :cool1: Quote
malawaszka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Justa napisał(a):Coś Ty.. byłyśmy jakieś 15 minut to raz, a dwa, że pilnowałam, żeby nie miała okazji do nieplanowanego seksu :cool1: no ale może ona sobie zaplanowała? :evil_lol: Quote
puzzle Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Oddajmy ja do TOZ'u:razz:, nie dba o Galiny potrzeby:diabloti:. Quote
Justa Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Ja jej dam.. A jak planowała, to niech sobie miejsce w domu samotnej matki też zaplanuje :diabloti: Quote
ariss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Justa napisał(a):Ja jej dam.. A jak planowała, to niech sobie miejsce w domu samotnej matki też zaplanuje :diabloti: już to widze jak Ty oddajesz ciężarną Galine:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 ariss napisał(a):już to widze jak Ty oddajesz ciężarną Galine:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę świetnym weterynarzem - nie podchodze osobiście do tragedii :evil_lol::eviltong: Quote
Saint Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Żeby tak własnemu psu przyjemności doczesnych zakazać! Osz Ty to jednak jesteś zła Makrela :mad: Quote
.ania Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Puk puk! Co tak pusto u Was? Zgubiłaś się gdzieś w lesie czy co? :mad: Obiecałam kiedyś, że wstawię i opiszę po co się pudle tak strzyże, ale ciągle brak mi czasu więc posłużę się artykułem Onet.pl Pies Bardzo fajnie napisany. A żeby nie było, że pudle się tylko fryzuje to tu macie link do jednej z moich ulubionych hodowlii Poo'Pla Standard Poodles - Home szkoda, że w Europie się tego nie praktykuje i zapomina o pierwotnym przeznaczeniu tych psiaków :roll: No i żeby nie było tak pudlowo to byś trochę Galinę pokazała :eviltong: Pozdr. Ania i loczki :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='.ania'] A żeby nie było, że pudle się tylko fryzuje to tu macie link do jednej z moich ulubionych hodowlii Poo'Pla Standard Poodles - Home szkoda, że w Europie się tego nie praktykuje i zapomina o pierwotnym przeznaczeniu tych psiaków :roll: i to jest najlepsza fryzura dla pudla:p no a teraz czas na foty Galineczki:cool3: może jednak znajdzie się dziewiąte dno szuflady?;) Quote
betty_labrador Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 LeCoyotte napisał(a):i to jest najlepsza fryzura dla pudla:p no a teraz czas na foty Galineczki:cool3: może jednak znajdzie się dziewiąte dno szuflady?;) zgadzam sie, pudel+ta fryzura i jest git :D Quote
Justa Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 sesja się zbliża, także nie mam czasu i sił na szukanie dna :shake: Quote
Saint Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No już się nie wymiguj :eviltong: Po zaliczeniu sysologii mogłabyś jednak coś Galinowego wrzucić :eviltong: Quote
Justa Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Dobrze Kubuś.. A więc pies histo-boga w czasie gdy ten osiąga stan histobóstwa :diabloti: Quote
Recommended Posts