Justa Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Dzień dobry :diabloti: Niestety nic na to nie poradzę, że wracam do domu, kiedy na dworze już jest ciemno - a to niestety owocuje brakiem fotek. Dzisiaj ostatnio dzień na uczelni aż do 5 stycznia :loveu: A potem już tylko sesja i już chyba będzie coraz jaśniej na dworze, coraz cieplej i wogóle ah niah. A teraz czas wziąć się za porządki przedświąteczne, za pieczenie pierniczków (Aniu, przypominam o przepisie :diabloti:) i można jechać. Kierunek Lublin :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czyli to znaczy ze teraz masz duuuzo czasu na robienie fotek w zaspach sniegu :diabloti: Quote
ariss Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 betty_labrador napisał(a):czyli to znaczy ze teraz masz duuuzo czasu na robienie fotek w zaspach sniegu :diabloti: Takie wielkie te zaspy,że Justa Galiny nie widzi i dlatego fotek brak:mdleje::roflt: Quote
betty_labrador Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ariss napisał(a):Takie wielkie te zaspy,że Justa Galiny nie widzi i dlatego fotek brak:mdleje::roflt: tak, i Samba stała sie biała :evil_lol: Quote
Doginka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Wy się nie śmiejcie, bo jak byłam na spacerku z psami to jeden płatek sniegu zasypał mi Rapera:evil_lol:, więc pewnie z Galką jest tak samo:diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Doginka napisał(a):Wy się nie śmiejcie, bo jak byłam na spacerku z psami to jeden płatek sniegu zasypał mi Rapera:evil_lol:, więc pewnie z Galką jest tak samo:diabloti: a u nas jest biało od wczoraj :mdleje: no nie wierzę, że w warszawie nic nie ma... Quote
.ania Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 U nas tylko deszcz i dzeszcz i mokro....:angryy: ale śniegu na szczęśćie nie ma i mam nadzieje, że jeszcze długo nie będzie, a najlepiej wcale:evil_lol: tzn dużo może być, ale w górach. Quote
Olusia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 U nas wczoraj spadło trochę śniegu, ale dziś już nie ma po nim śladu... Co tam u Was? :p Quote
Justa Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Helloł kochani :loveu: Wczoraj w tę cudną śnieżycę spacerowałam sobie po lesie na wacie :loveu: Galina wczoraj przeszła samą siebie.. Dała się miziać, co więcej domagała się miziania (!) a na koniec wywaliła się do góry kołami :crazyeye: To do niej niepodobne jeśli chodzi o nowo poznane osoby.. Jak widac dobry to człowiek jest :cool3: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Justa napisał(a):Jak widac dobry to człowiek jest :cool3: w końcu :diabloti: :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 hehe to wplyw pogody na Galiniasta :diabloti: Quote
Justa Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Galiny nie mam, ale wrzucę coś, żeby zastoju nie było. tatry. wrzesień '07. Postanowiłam w końcu zrobić coś ze zdjęciami zalegającymi na dysku.. ;) Quote
Olusia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mhmm... Pięknie tam :loveu: Ale i tak czekam na jakieś Galińskie foty, chociażby domowe ;) Quote
anetta Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Justa']anetta, jazdy to ja skończyłam w październiku :eviltong: Ooojjj taaam :evil_lol::evil_lol: To chyba egzamin Ci został, tak? :evil_lol: Kiedy Ty miałaś śnieżyce??? :lol: U mnie nic nie padało :hmmmm: :evil_lol: Quote
Justa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Wszystkim odwiedzającym wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt oraz żeby ten przyszły rok nie był gorszy od mijającego ;) Quote
ariss Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ja też mówie wzajemnie:loveu::loveu::loveu: 27 wyjeżdzamy z Gass w góry:multi:i mam cichą nadzieje,że przed wyjazdem zobacze jeszcze foto Galinki:diabloti::loveu: Quote
weszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dla Ciebie, Galiny i całej rodziny! Pięknych Świąt --> http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zyczen-127180/index2.html#post11480048 Quote
betty_labrador Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen z okazji swiat Bozego Narodzenia oraz szampanskiej zabawy na sylwestra :) Quote
aleb Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Karpicka, barscycka, kapecke wódecki, co by smakowały wsysckie potrawecki. Mrozicku, śniezycku, miłości po zmrocku, samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku! :) Quote
Justa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia :multi: :loveu: Mam nadzieję, że 2009 zaczął się nadzwyczaj mile dla Was :loveu: U nas w porządku - Galina wybuchy przespała jak zwykle :eviltong: A tak generalnie to ma cieczkę i dostaje świra w domu :shake: Może w niedziele wybiorę się na kilka godzin na wieś to jakieś fotki porobię, bo w innych okolicznościach natury niestety jest to niemożliwe z racji niebezpiecznego stanu :angryy: Quote
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zalapalam sie na ostatni post na 300 stronce:cool3:. Ja czekam na cieczke i ani widu, ani slychu... Ja z ta moja i jej cieczkami to dlugo do ladu nie dojde:roll:. Justa a nie lepiej byloby Galine wyjalowic? Mialam jalowiona kotke, mam kastrowanego kocora i psa i jestem z tego BARDZO zadowolona. Moze troche nienaturalne, ale w naturze mialaby mlode, a ja z suka niehodowlana balabym sie ropomacicza (moja pierwsza kotka sie dorobila). Quote
Recommended Posts