Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
9.00-9.30 egzamin na prawko
11.30-11.45 wejściówka histo

jakie pół dnia ja się pytam? :diabloti:

to ja zapisuje się na trzymanie kciuków za historię,bo podczas prawka to ja będę spała:evil_lol::evil_lol::eviltong:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
to ja zapisuje się na trzymanie kciuków za historię,bo podczas prawka to ja będę spała:evil_lol::evil_lol::eviltong:

jaką historię? :mdleje: :-o

Posted

no moja studentko:loveu:
trzymam kciuki za teoretyczny, który jest pryszczem:razz:
no i za wejściówkę:lol:

a ja mam w następnym tyg. środę i piątek wolny:loveu: ach:loveu:

Posted

"historie naturalną ziemi" ?! jakby s to usłyszał.. :mdleje:

Ewa, tak dla Twojej informacji nie studiuję nic humanistycznego :eviltong:

Studencie mój :loveu: to ja trzymam kciuki, cobyś za wcześnie nie skończył swej kariery na wyższej uczelni :cool3:
hmmm ja to mam tyle zajęć, że na palcac jednej ręki można policzyć :eviltong:

Posted

[quote=Justa;11075070:mdleje:
Ewa, tak dla Twojej informacji nie studiuję nic humanistycznego :eviltong:

ja wiem:eviltong:tylko chyba czytać się jeszcze nie nauczyłam:evil_lol:a później zastanawiać się nad tym co przeczytałam:oops::diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Takie zaległości z podstawówki? :shake::eviltong:

nie wszyscy są tak wykształceni i elokwentni jak Ty:eviltong::evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
nie wszyscy są tak wykształceni i elokwentni jak Ty:eviltong::evil_lol::diabloti::evil_lol:

tym lepiej, szybciej zawładnę światem ! :diabloti::evil_lol:

Posted

foty prosimy, mialy byc jakies cudowne zdjeciu, a tu nic....

Jaka mam kupic Scooby'emu pilke? Myslalam nad tymi piankami rogz'a, ale to sie skonczy zamawianiem obrozek:evil_lol:, te z trixie sie zaraz nie rozleca? W sumie jak macalam, to bardzo fajne, bo takie twarde i mocne sie wydaja.

Posted

[quote name='puzzle']foty prosimy, mialy byc jakies cudowne zdjeciu, a tu nic....

Jaka mam kupic Scooby'emu pilke? Myslalam nad tymi piankami rogz'a, ale to sie skonczy zamawianiem obrozek:evil_lol:, te z trixie sie zaraz nie rozleca? W sumie jak macalam, to bardzo fajne, bo takie twarde i mocne sie wydaja.

Zdjęcia będą we wtorek, bo nie mam swojego komputera :shake:

Bbeta ma te piłki z rogza, mówi, że mocne.
Ale ja miałam te trixie teraz mam jakąś nieznaną firmę i bardzo sobie cenię. Są świetne, ostatnią wymieniłam po pół roku użytkowania.
One nie tyle, co się rozlatują ino schodzi im wierzchnia warstwa, pozatym pies może ją skubać, bo jest miękka. Trzeba pilnować, ale piłki są świetne :multi:

Mamy jeszcze takie coś
Petstages Mini Orka Ball with rope - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl
Podobno bardzo trwałe, ale piłka się nie odbija - może służyć jako gryzak ale porzycać też można. Z tym, że Galina jak coś goni to lubi jak to skacze i się toczy.. więc u nas bardziej jako gryzak ino przeciągacz się sprawdza.

Posted

[quote name='Justa']...
Mamy jeszcze takie coś
Petstages Mini Orka Ball with rope - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl
Podobno bardzo trwałe, ale piłka się nie odbija - może służyć jako gryzak ale porzycać też można. Z tym, że Galina jak coś goni to lubi jak to skacze i się toczy.. więc u nas bardziej jako gryzak ino przeciągacz się sprawdza.
A już myślałam, że fajoska piłeczka, a ona się nie odbija:shake:

Posted

[quote name='Justa']Zdjęcia będą we wtorek, bo nie mam swojego komputera :shake:

Bbeta ma te piłki z rogza, mówi, że mocne.
Ale ja miałam te trixie teraz mam jakąś nieznaną firmę i bardzo sobie cenię. Są świetne, ostatnią wymieniłam po pół roku użytkowania.
One nie tyle, co się rozlatują ino schodzi im wierzchnia warstwa, pozatym pies może ją skubać, bo jest miękka. Trzeba pilnować, ale piłki są świetne :multi:

ja co prawda az tak w pilkach nie siedze (gdyby byl inny pies...;)) ale mam kilka pilek takich samych ktore uwielbialam - super sie odbijaly byly z tych twardszych a jednoczesnie "przyjemnych" dla psa - nie piankowa wiec pies jej nie rozwalal w 10 min, ale jakby tak poskubal to i pewnie by rozwalil;)
Kupilam w naszym zoologu, w granicach 10 zl za szt (chyba)...

Posted

Dla mnie też ważne jest, żeby piłka nie była zbyt twarda i zbyt ciężka, bo jednak miniatura to mała psina jest.
W dodatku ona kocha łapać piłkę prosto w pysk i jakby była cięzka i twarda to zęby by się posypały.. :shake:

Posted

Justa napisał(a):
Dla mnie też ważne jest, żeby piłka nie była zbyt twarda i zbyt ciężka, bo jednak miniatura to mała psina jest.
W dodatku ona kocha łapać piłkę prosto w pysk i jakby była cięzka i twarda to zęby by się posypały.. :shake:

te pilki sa roznych rozmiarow o ile pamietam...jakbys do nas przyjechala:evil_lol: to bym pokazala co i jak a i sklep mamy blisko:cool3::eviltong: w kazdym razie zapraszam;) bo ta to faktycznie dla gali moglaby byc za duza...
jest ciezsza od piankowych, ale i odbija sie genialnie i daaaleeeko leci;)

Posted

Agnes napisał(a):
te pilki sa roznych rozmiarow o ile pamietam...jakbys do nas przyjechala:evil_lol: to bym pokazala co i jak a i sklep mamy blisko:cool3::eviltong: w kazdym razie zapraszam;) bo ta to faktycznie dla gali moglaby byc za duza...
jest ciezsza od piankowych, ale i odbija sie genialnie i daaaleeeko leci;)

Kurczaki, ja bym przyjechała nooo :placz: Ale teraz tak piździ a ja co weekend psa nie mam w domu :placz:

Posted

Justa napisał(a):
Kurczaki, ja bym przyjechała nooo :placz: Ale teraz tak piździ a ja co weekend psa nie mam w domu :placz:

juz pisalam - jestem cierpliwa;) jak bedziesz miala psa czas i ochote (troche "warunkow" do spelnienia;)) to wpadaj;)

Posted

Justa napisał(a):
Mamy jeszcze takie coś

(...)

Jak o Scooby'm bym czytala:loveu:, ale juz nie raz stwierdzilam, ze on jest poprostu powydluzany troszeczke, ale charakterek, zainteresowania i cechy charakterystyczne 99% mini, wkoncu dzieki niemu zaczela sie u mnie sznauceromania:loveu:.
Co do zostawiania pilek to nie ma takiej opcji, w domu sa miekkie pluszowe i gumowe gryzaki, a pilki, albo tylko do zabawy, albbo na dwor, bo juz nie raz sie zdarzylo, ze ktos wylozyl sie na pilce:evil_lol:, pozatym Scooby + pilka = ciagle molestowanie:roll:. Chyba kupie mu te pianki, sory, ze tyle tu nadaje o tych pikach, ale Scooby wylamal sobie zabek przez tenisowke, moj brat rzucil mu wysoko i daleko, a on zdazyl dobiec, sie ustawic i zlapal... no i po zabku:roll:. Jutro kupie ze dwie trixie na sprobowanie, kiedys przy okazji zamowie atom z rogz'a i ta pilka Agnes tez jest ciekawa, ale z czego ona? Z gumy?

Posted

Nie wszystkie miniaki kochają aport. Bardziej mnie martwi, że średniaki średnio lubią - a mój średniak musi być piłeczkowy, bo ja szkolę na piłkę :placz:

Kup mu te pianki, nie ma opcji, żeby mu ząb się wyłamał, bo jest naprawdę mięciutka. A jak będzie tylko na dwó i będziesz kontrolować stopień jej degeneracji to wszystko będzie w porządku.
A który ząb? Pewnie jakiś z przodu?

A Hebe niepiłeczkowa?:cool3: