bognik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ludzie - nie straszcie, bo niedługo i mnie prawko czeka :mdleje: Pozdrawiam! Quote
betty_labrador Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ej co Was wszystkich wzielo na prawko :diabloti: ja tez musze szybko zrobic ;) ale to nieprawda ze teraz jest lepiej pod wzgledem zdania egzaminu... nie wystarczy poczuc sie mistrzem kierownicy bo jak mowi Kojot na egzaminie bywa roznie, z byle powodu potrafia i nie ma ALE... przeciez moj brat zdawal juz 7 razy i jakos nie moze, bo a to nie spojrzal w lusterko na rondzie, a to inne bzdury. Zdawal w roznych miastach i nadal nic :shake: ciagle wydaje kase tylko na ponowne jazdy, i egzaminy. Tez czuje sie dobrze za kolkiem ale co z tego? :shake: Tak samo moja kolezanka -5 razy i nic, teraz czeka na kase i dalej bedzie probowac. W kazdym razie zycze pwoodzenia Justynko :):loveu: Tobie musi sie szybko udac :multi: Quote
eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 grunt to poruszac sie autobusem,bilety wprawdzie stale drożeją ale i tak opłaca się to bardziej niz samochód :p Quote
Doginka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja zdałam za drugim razem, bo baba wlazla mi pod samochód w miejscu, gdzie akurat nie powinna przechodzić. Ale ja - opanowany kierowca zatrzymałam się ładnie i dałam jej znak ręką, żeby już przeszła skoro i tak mi wlazła na jezdnię. I to był błąd, bo pan egzaminator stwierdził, że ja nie jestem od kierowania ruchem drogowym:angryy: i kazał mi się przesiąść na swoje miejsce:angryy: - wszyscy mi mówili, żebym pisała odwołanie, ale ja się załamałam po tym i już nie pisałam - Zdałam 3 tygodnie później bez żadnego błędu:multi::multi::multi: Tobie Justynko życzę, abyś zdała za pierwszym podejściem:p;) Quote
Agnes Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 eria napisał(a):grunt to poruszac sie autobusem,bilety wprawdzie stale drożeją ale i tak opłaca się to bardziej niz samochód :p tylko nie wszedzie dojedziesz tym autobusem;) szczegolnie jak trzeba jechac pod miasto do jakiejs wsi:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A rowerem wszędzie się dojedzie i to za free!:eviltong: Doginka napisał(a):I to był błąd, bo pan egzaminator stwierdził, że ja nie jestem od kierowania ruchem drogowym:angryy: ale jakbyś sie nie zatrzymała to mogłabyś przejechać delikwentkę. kolejny egzaminator idiota:shake: Quote
Agnes Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 LeCoyotte napisał(a):A rowerem wszędzie się dojedzie i to za free!:eviltong: w zimie tez?:cool3: powodzenia:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 oczywiście, że w zimie też:) 'sezon' trwa cały rok Quote
Matusz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja już mam prawko rok ;) Justa, kiedy masz egzamin?;) Quote
LeCoyotte Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja dopiero zrobiłem kilkadziesiąt tysięcy km, jeszcze całe miliony przede mną:evil_lol: ona tak cicho siedzi, a nagle wyskoczy z prawkiem w ręce;) Quote
Justa Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Cicho siedzę, bo dysk mi się spalił w komputerze znowu :placz::placz::placz::placz: Mam fajne zdjęcia i nie mam nawet gdzie ich zrzucic, nie mówiąc o obróbce.. W przyszłym tygodniu postaram się Wam pokazac mą modelkę :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 co ty temu komputerowi robisz? :mdleje: Quote
Justa Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Tinka:) napisał(a):co ty temu komputerowi robisz? :mdleje: no właśnie o to chodzi, że nic :placz: sam się spsuł :placz: ale będą fajne fotki w przyszłym tygodniu :p Quote
LeCoyotte Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Justa napisał(a): ale będą fajne fotki w przyszłym tygodniu :p ale fajnie:p Dawno tu nic nie było, a te kilka dni mam nadzieje, że szybko miną Quote
Justa Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 LeCoyotte napisał(a):ale fajnie:p Dawno tu nic nie było, a te kilka dni mam nadzieje, że szybko miną no bez przesady, że tak dawno :diabloti: fotki coprawda domowe, ale jestem z nich zadowolona (!) tak przynajmniej myślę, bo jeszcze nie widziałam ich na dużym ekranie. także mam nadzieję, że Wam się spodobają :p a, muszę Wam się wyżalić - w poniedziałek wymiatałam za kółkiem. nosz normalnie wszystko mi wychodziło. a dzisiaj - totalna klapa :placz: jutro ostatnie 2 godziny. zdjęcie pójdę zrobić i złożyć dokumenty na egzamin.. Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Justa napisał(a): jutro ostatnie 2 godziny. zdjęcie pójdę zrobić i złożyć dokumenty na egzamin.. na znak solidarności, trzymam kciuki. i mam nadzieję że za te dwa lata ty będziesz trzymać za mnie:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Justa']no bez przesady, że tak dawno :diabloti: dla mnie dawno temu, wolałbym codziennie oglądac Twoje fotki:p fotki coprawda domowe, ale jestem z nich zadowolona (!) tak przynajmniej myślę, bo jeszcze nie widziałam ich na dużym ekranie. także mam nadzieję, że Wam się spodobają :p a, muszę Wam się wyżalić - w poniedziałek wymiatałam za kółkiem. nosz normalnie wszystko mi wychodziło. a dzisiaj - totalna klapa :placz: jutro ostatnie 2 godziny. zdjęcie pójdę zrobić i złożyć dokumenty na egzamin.. dasz radę, nie takie rzeczy robiłaś:cool3: powodzenia! Quote
puzzle Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Tinka:) napisał(a):na znak solidarności, trzymam kciuki. i mam nadzieję że za te dwa lata ty będziesz trzymać za mnie:diabloti: Trzymam i za dwa lata bedziesz za nas obie trzymac:diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 trzymamy kciuki z Tosiaczkiem-prosiaczkiem :thumbs: Quote
puzzle Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kciuki trzymam nadal, ale przyszlam z zapytaniem. pilaczka na tym zdjeciu to pianka z trixie? http://img60.imageshack.us/img60/6450/dsc0770fv7.jpg Guma, czy pianka? http://img409.imageshack.us/img409/9623/dsc0079iiieo1.jpg Zblizaja sie Scooby'ego urodziny i oczywiscie prezentem musi byc pileczka, dlatego te pytania :oops:. Quote
Justa Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='puzzle']Kciuki trzymam nadal, ale przyszlam z zapytaniem. pilaczka na tym zdjeciu to pianka z trixie? http://img60.imageshack.us/img60/6450/dsc0770fv7.jpg Guma, czy pianka? http://img409.imageshack.us/img409/9623/dsc0079iiieo1.jpg Zblizaja sie Scooby'ego urodziny i oczywiscie prezentem musi byc pileczka, dlatego te pytania :oops:. 1 zdjęcie pianka, chyba nie trixie, ale trixie były poprzednie. bardzo polecam, piłki są miękkie, dość wytrzymałe, świetnie się odbijają, pływają w wodzie. cud miód orzeszki. jedno ale to takie, że raczej nie zostawisz psa z taką piłką samego, bo zwyczajnie ją zje. 2 to ani pianka ani guma - to plastik z supermarketu :eviltong: piłka typowo działkowa, galina cała szczęśliwa może ją nosić w pysku cały dzień i jej nie zjada :diabloti: ma już ze 3 lata i stan nietknięty. Dziękuję wszystkim za kciuki ! Bardzo się przydadzą - na razie 6 listopada o 9.00 mam teorię :roll: Quote
Justa Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 ariss napisał(a):teoria to będzie pryszcz:diabloti: ale kciuki nie zaszkodzą :cool3: zaraz po teorii jadę na wejściówkę z histologii i to mnie jakoś bardziej martwi :evil_lol: Quote
ariss Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Justa napisał(a):ale kciuki nie zaszkodzą :cool3: zaraz po teorii jadę na wejściówkę z histologii i to mnie jakoś bardziej martwi :evil_lol: to za co wkońcu mam trzymać kciuki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecieć nie mogę pół dnia siedzieć i nic nie robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Justa Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 ariss napisał(a):to za co wkońcu mam trzymać kciuki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecieć nie mogę pół dnia siedzieć i nic nie robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: 9.00-9.30 egzamin na prawko 11.30-11.45 wejściówka histo jakie pół dnia ja się pytam? :diabloti: Quote
Recommended Posts