Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ej co Was wszystkich wzielo na prawko :diabloti: ja tez musze szybko zrobic ;)

ale to nieprawda ze teraz jest lepiej pod wzgledem zdania egzaminu... nie wystarczy poczuc sie mistrzem kierownicy bo jak mowi Kojot na egzaminie bywa roznie, z byle powodu potrafia i nie ma ALE... przeciez moj brat zdawal juz 7 razy i jakos nie moze, bo a to nie spojrzal w lusterko na rondzie, a to inne bzdury. Zdawal w roznych miastach i nadal nic :shake: ciagle wydaje kase tylko na ponowne jazdy, i egzaminy. Tez czuje sie dobrze za kolkiem ale co z tego? :shake:
Tak samo moja kolezanka -5 razy i nic, teraz czeka na kase i dalej bedzie probowac.

W kazdym razie zycze pwoodzenia Justynko :):loveu: Tobie musi sie szybko udac :multi:

Posted

Ja zdałam za drugim razem, bo baba wlazla mi pod samochód w miejscu, gdzie akurat nie powinna przechodzić. Ale ja - opanowany kierowca zatrzymałam się ładnie i dałam jej znak ręką, żeby już przeszła skoro i tak mi wlazła na jezdnię. I to był błąd, bo pan egzaminator stwierdził, że ja nie jestem od kierowania ruchem drogowym:angryy: i kazał mi się przesiąść na swoje miejsce:angryy: - wszyscy mi mówili, żebym pisała odwołanie, ale ja się załamałam po tym i już nie pisałam - Zdałam 3 tygodnie później bez żadnego błędu:multi::multi::multi:

Tobie Justynko życzę, abyś zdała za pierwszym podejściem:p;)

Posted

eria napisał(a):
grunt to poruszac sie autobusem,bilety wprawdzie stale drożeją ale i tak opłaca się to bardziej niz samochód :p

tylko nie wszedzie dojedziesz tym autobusem;) szczegolnie jak trzeba jechac pod miasto do jakiejs wsi:eviltong:

Posted

A rowerem wszędzie się dojedzie i to za free!:eviltong:

Doginka napisał(a):
I to był błąd, bo pan egzaminator stwierdził, że ja nie jestem od kierowania ruchem drogowym:angryy:

ale jakbyś sie nie zatrzymała to mogłabyś przejechać delikwentkę. kolejny egzaminator idiota:shake:

Posted

Cicho siedzę, bo dysk mi się spalił w komputerze znowu :placz::placz::placz::placz:

Mam fajne zdjęcia i nie mam nawet gdzie ich zrzucic, nie mówiąc o obróbce..
W przyszłym tygodniu postaram się Wam pokazac mą modelkę :loveu:

Posted

Tinka:) napisał(a):
co ty temu komputerowi robisz? :mdleje:

no właśnie o to chodzi, że nic :placz:
sam się spsuł :placz:

ale będą fajne fotki w przyszłym tygodniu :p

Posted

LeCoyotte napisał(a):
ale fajnie:p Dawno tu nic nie było, a te kilka dni mam nadzieje, że szybko miną

no bez przesady, że tak dawno :diabloti:

fotki coprawda domowe, ale jestem z nich zadowolona (!) tak przynajmniej myślę, bo jeszcze nie widziałam ich na dużym ekranie. także mam nadzieję, że Wam się spodobają :p

a, muszę Wam się wyżalić - w poniedziałek wymiatałam za kółkiem. nosz normalnie wszystko mi wychodziło.
a dzisiaj - totalna klapa :placz:
jutro ostatnie 2 godziny. zdjęcie pójdę zrobić i złożyć dokumenty na egzamin..

Posted

Justa napisał(a):

na znak solidarności, trzymam kciuki.
i mam nadzieję że za te dwa lata ty będziesz trzymać za mnie:diabloti:

Posted

[quote name='Justa']no bez przesady, że tak dawno :diabloti:

dla mnie dawno temu, wolałbym codziennie oglądac Twoje fotki:p

fotki coprawda domowe, ale jestem z nich zadowolona (!) tak przynajmniej myślę, bo jeszcze nie widziałam ich na dużym ekranie. także mam nadzieję, że Wam się spodobają :p

a, muszę Wam się wyżalić - w poniedziałek wymiatałam za kółkiem. nosz normalnie wszystko mi wychodziło.
a dzisiaj - totalna klapa :placz:

dasz radę, nie takie rzeczy robiłaś:cool3: powodzenia!

Posted

Tinka:) napisał(a):
na znak solidarności, trzymam kciuki.
i mam nadzieję że za te dwa lata ty będziesz trzymać za mnie:diabloti:

Trzymam i za dwa lata bedziesz za nas obie trzymac:diabloti:

Posted

[quote name='puzzle']Kciuki trzymam nadal, ale przyszlam z zapytaniem.

pilaczka na tym zdjeciu to pianka z trixie?

http://img60.imageshack.us/img60/6450/dsc0770fv7.jpg

Guma, czy pianka?

http://img409.imageshack.us/img409/9623/dsc0079iiieo1.jpg

Zblizaja sie Scooby'ego urodziny i oczywiscie prezentem musi byc pileczka, dlatego te pytania :oops:.

1 zdjęcie pianka, chyba nie trixie, ale trixie były poprzednie. bardzo polecam, piłki są miękkie, dość wytrzymałe, świetnie się odbijają, pływają w wodzie. cud miód orzeszki.
jedno ale to takie, że raczej nie zostawisz psa z taką piłką samego, bo zwyczajnie ją zje.

2 to ani pianka ani guma - to plastik z supermarketu :eviltong: piłka typowo działkowa, galina cała szczęśliwa może ją nosić w pysku cały dzień i jej nie zjada :diabloti:
ma już ze 3 lata i stan nietknięty.

Dziękuję wszystkim za kciuki !
Bardzo się przydadzą - na razie 6 listopada o 9.00 mam teorię :roll:

Posted

ariss napisał(a):
teoria to będzie pryszcz:diabloti:

ale kciuki nie zaszkodzą :cool3:

zaraz po teorii jadę na wejściówkę z histologii i to mnie jakoś bardziej martwi :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
ale kciuki nie zaszkodzą :cool3:

zaraz po teorii jadę na wejściówkę z histologii i to mnie jakoś bardziej martwi :evil_lol:

to za co wkońcu mam trzymać kciuki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
przecieć nie mogę pół dnia siedzieć i nic nie robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
to za co wkońcu mam trzymać kciuki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
przecieć nie mogę pół dnia siedzieć i nic nie robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

9.00-9.30 egzamin na prawko
11.30-11.45 wejściówka histo

jakie pół dnia ja się pytam? :diabloti: