Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
ee zdjęcia można obrabiać w kółko;)

obrabiać może i można, ale ja nie lubię w ten sposób zmieniac kolorów :shake: i do tej pory nie musiałam tego robić..
no ale nic, może to okazja aby lepiej poznac własny aparat?

ariss wrócić nie mogę, bo na nowo zmierzyłam balans..
dziękuję, to lecę :multi:

Posted

Justa napisał(a):

ariss wrócić nie mogę, bo na nowo zmierzyłam balans..
dziękuję, to lecę :multi:

A nie możesz wrócić do domyślnych ustawień???:cool3:

Jak dla mnie to foty fajne, tylko trochę zdjęłabym żółtego;)

Posted

Justa napisał(a):
obrabiać może i można, ale ja nie lubię w ten sposób zmieniac kolorów :shake: i do tej pory nie musiałam tego robić..
no ale nic, może to okazja aby lepiej poznac własny aparat?

no, pewnie tak, chociaż balans bieli to dla mnie duży problem, gdy nie zmieniałem nic to było ok, gdy zacząłem kręcić to się zaczeły schody:evil_lol: Jeszcze teraz doszła kalibracja monitora bo sie okazało, że nie jest taki dobry jak myślałem:mdleje:
Jakbyś miała rawy ze starym ustawieniem to by można było ręcznie wklepać temperaturę w aparacie. Albo zmierz jeszcze raz na czymś neutralnym

Posted

Pokombinuję coś, może uda się wrócić do ustawień fabrycznych.. :roll: Tylko chwilkę czasu mieć muszę, aby do tego zajrzeć.

Dzisiaj o 9.30 obudził mnie telefon z prawa jazdy, że o 13 mogę jeździć. Ja nie wiem na jakim oni świecie żyją - bo co może robić student na tydzień przed rozpoczeciem roku akademickiego? :angryy: Pomijam, że pobudził ten telefon wszystkich wokół.
Na jazdy poszłam, wylałam na Marcina kawę :evil_lol: W zasadzie dziura na Powązkowskiej wylała.. :eviltong:

Wcześniej z jaszczurką do fryzjera.
Matoł odwalał takie cyrki, że szkoda gadać :angryy: Nie dała sobie zrobić głowy, prawe ucho wywołało ogólny protest. Miałczała, piszczała, szczekała, wyrywała się, uciekała :mdleje:
Co się stało z moim grzecznym u fryzjera pieseczkiem? :placz:

Oczywiście aktualnie strzeliła focha NA MNIE :cool1:

Posted

Agnes napisał(a):
i ma racje:evil_lol: sama sobie IDZ do fryzjera:evil_lol::eviltong:

No i ja powinnam sie wybrać, choć szkoda mi ich bo do tyłka już sięgają.. :roll:

A jak tam było w Chorwacji? Już lece do Was fotki pooglądac - i oby tam były :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
No i ja powinnam sie wybrać, choć szkoda mi ich bo do tyłka już sięgają.. :roll:

a ja muszę do ramion ściąć bo mi się kołtuny robią :mdleje:
niby włosy grube, no ale...
a miałam mieć długie:placz:

Posted

Justa napisał(a):

a to ja cie doskonale rozumiem, ale napewno podciecie im sie przyda ;)

Justa napisał(a):
A jak tam było w Chorwacji? Już lece do Was fotki pooglądac - i oby tam były :diabloti:

zapraszam - fotki czekaja:eviltong:

Posted

Jutro wyjeżdżamy na kilka dni do Lublina, także fociszka pożegnalna dla Was.

Dzisiaj jaszczurka odmówiła michy rano (początkowo, bo zaraz potem wszamała), to zły znak - boje się, że alergia wraca :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
cichaj i nie kracz :mad: póki co to tylko chwilowe nichciejstwo śniadankowe - Luna tak ma wiecznie ;)

Rzecz w tym, że Galina tak ma tylko przy objawach alergii. Ona kocha jeść, zawsze i wszędzie i wszystko.
I jak nie chce, to zły znak.
Jednak nie krakam, to pewnie prędzej czy później nastanie - zmiana diety itp, ale mam nadzieje,że na razie nie.

Posted

anetta napisał(a):
:obrazic:

Ja nie wiem co Ty chcesz od tych zdjęć :cool1:
Biedna Gal, tachają ją siła do fryzjera :placz:

Anetko zabij mnie, ale nie wiem o jakim maluchu mówisz :crazyeye: aż się cofnęłam i wciąż nie wiem :mdleje:

co chcę? są delikatnie mówiąc kiepawe jeśli chodzi o kolory :cool1: ale to nie rewia zdjęć ino fotoblog, więc czuję się bezkarna :diabloti:

a tam biedna - trzeba to trzeba :eviltong: