Justa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']A gdzie sie na studia wybierasz?:cool3: Weterynaria - podejście II. dumna Quote
Matusz Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 nie pracuję już :multi::multi: na razie nigdzie nie wyjeżdżam, znaczy się za tydzień do Białegostoku, ale to bardziej praca, ale też i wypoczynek :) Quote
Justa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Matusz']nie pracuję już :multi::multi: na razie nigdzie nie wyjeżdżam, znaczy się za tydzień do Białegostoku, ale to bardziej praca, ale też i wypoczynek :) heh. został w zasadzie miesiąc wakacji.. do jakiej pracy? :cool3: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Weterynaria powiadasz :) świetny wybór, sama chciałam... ale niestety chemia mnie przyćmiła. Dlaczego za pierwszym podejściem nie wyszło? Quote
Matusz Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Justa napisał(a):heh. został w zasadzie miesiąc wakacji.. do jakiej pracy? :cool3: ponad miesiąc :eviltong::eviltong: gospodarzem ringu będę na wystawie :) Quote
Justa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Helga&Ares napisał(a):Weterynaria powiadasz :) świetny wybór, sama chciałam... ale niestety chemia mnie przyćmiła. Dlaczego za pierwszym podejściem nie wyszło? studia są naprawdę fajne, nudzić się nie da. nauki jest bardzo dużo, a nauczenie się nie jest gwarancją. w dużej mierze zależy to też od szczęścia. mnie tego szcześcia z pewnością zabrakło. albo się poddajesz, albo podnosisz i próbujesz znowu. wytrzymałości psychicznej uczą. Matusz napisał(a):ponad miesiąc :eviltong::eviltong: gospodarzem ringu będę na wystawie :) łohohooo. ja jeszcze mam nadzieję, że na jakies promocje się załapie :cool3: jak mnie zechcą.. Quote
LeCoyotte Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 jaaakie fajne wakacyjne fotyy!:) http://img98.imageshack.us/img98/3567/dsc0120au8.jpg to szczególnie;) Quote
betty_labrador Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 czesc :multi: super ze juz jestes z powrotem i ze sie super bawilas :loveu: :) ja to pracuje i juz nie mam wakacji. Szkoda ze juz nie studiuje :( pa :D Quote
puzzle Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tez sie szykowalam na weterynarie, ale pod koniec gimnazjum stwierdzilam, ze moja chemia zbyt kuleje, a po pierwszej liceum nie mam zadnych watpliwosci, chemia to nie ta bajka. Musze przykuc z historii, wykorzystac talenty artystyczne i wybrac sie na architekture;). Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='puzzle']Tez sie szykowalam na weterynarie, ale pod koniec gimnazjum stwierdzilam, ze moja chemia zbyt kuleje, a po pierwszej liceum nie mam zadnych watpliwosci, chemia to nie ta bajka. Musze przykuc z historii, wykorzystac talenty artystyczne i wybrac sie na architekture;). uwielbiam cię... DOKŁADNIE tak samo jak ja:loveu::diabloti: http://img404.imageshack.us/img404/7213/dsc0162bc5.jpg siuuuuu:razz: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 kwestia matury, bo na samych studiach biochemii niewiele ;) Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):kwestia matury, bo na samych studiach biochemii niewiele ;) matura wystarczy:diabloti: chemii mówię zdecydowane nie:cool1: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):matura wystarczy:diabloti: chemii mówię zdecydowane nie:cool1: matura to bzdura :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 na studiach to mnóstwo łaciny... Justa, Ty mat-fiz byłaś, prawda? A maturka chem rozszerzona i biola rozszerzona, czy jak? Quote
Justa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Helga&Ares napisał(a):na studiach to mnóstwo łaciny... Justa, Ty mat-fiz byłaś, prawda? A maturka chem rozszerzona i biola rozszerzona, czy jak? hmm łaciny dużo, ale łacina jest świetna :loveu: nie, ja biol-chem byłam. biologia i chemia rozszerzona - prawda. Quote
Matusz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):matura to bzdura :eviltong: dokładnie :eviltong::eviltong: Quote
Justa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Matusz napisał(a):dokładnie :eviltong::eviltong: a jaka panika była przed :diabloti: studia są milion razy gorsze :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):matura to bzdura :eviltong: a nawet się rymuje : P Quote
Matusz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):a jaka panika była przed :diabloti: studia są milion razy gorsze :evil_lol: była, była:diabloti: ale kiedy to było :eviltong::eviltong: studia to podobno wieczne wakacje :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Justa napisał(a):hmm łaciny dużo, ale łacina jest świetna :loveu: nie, ja biol-chem byłam. biologia i chemia rozszerzona - prawda. czuję, że te studia są dla Ciebie idealne :diabloti: trzymam tylko kciuki za to szczęście, którego wcześniej zabrakło... Quote
Justa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Tinka:) napisał(a):a nawet się rymuje : P no baaa :diabloti: Matusz napisał(a):studia to podobno wieczne wakacje :evil_lol: hmm. czyżbym coś przeoczyła? :placz: Helga&Ares napisał(a):czuję, że te studia są dla Ciebie idealne :diabloti: trzymam tylko kciuki za to szczęście, którego wcześniej zabrakło... no nie powiem - lubię grzebaninę w trupach :eviltong: NIE dziękuję - coby nie zapeszyć ;) Quote
Agnes Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Matusz napisał(a):studia to podobno wieczne wakacje :evil_lol: a mowa o kazdych studiach? no kurnia wlasnie co skonczylam i nie chcialabym takich wakacji:evil_lol::eviltong: Quote
weszka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Weterynaria to moje marzenie. Miałam isć ale brakło odwagi na wyjazd na studia do innego miasta... kiedyś inne czasy były hihi Bardzo żałuję więc 3mam za Twoje powodzenie! Foty super! 100% wakacji i 100% sznupa w sznupie :) Quote
Matusz Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Agnes napisał(a):a mowa o kazdych studiach? no kurnia wlasnie co skonczylam i nie chcialabym takich wakacji:evil_lol::eviltong: piszę jak mówią inni :eviltong::eviltong: że to przedłużenie wakacji :eviltong: Quote
Recommended Posts