Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam fazę na patyczkową serię, ale oszczędzę Wam na razie męk :cool1: bo za szybko się znudzicie :diabloti:
Za to będzie poważna Galina z poważnym wyrazem psyka i czujnymi oczętami :cool1:

Swoją drogą, nie pamiętam już kiedy tyle zdjęć wstawiałam :evil_lol:

Posted

O ile zdjęć :p
I nawet kwiatki się znalazły! W sumie to pierwszy raz widzę coś innego niż Galinę w Twoim wykonaniu :eviltong: Aaaa portrety oczywiście też widziałam, bym zapomniała :oops:

Posted

kojotku ona pożera a potem wypluwa :mdleje:

Squ w końcu to Galińska Galeria a nie jakichś chwaściorów :diabloti: a tak serio, nie kręcą mnie takie zdjęcia, dlatego ich tu nie ma. Zwyczajnie ich nie robie ;)

Posted

Jaka ona jest cudowna, urzekajaca:loveu:, to juz chyba do konca bedzie dla mnie najcudowniejszy sznupek jakiego widzialam:loveu: Szudranko dla Galusi ode niedzwiedzia:razz:.

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']Jaka ona jest cudowna, urzekajaca:loveu:, to juz chyba do konca bedzie dla mnie najcudowniejszy sznupek jakiego widzialam:loveu: Szudranko dla Galusi ode niedzwiedzia:razz:.

Ojoooooj ale nam słodzisz :loveu:
Ale urzekająca to ona jest, musze przyznać :p Wczoraj wieczorem przypełzła do mnie, jak leżałam - położyła głowę na mojej szyji, łapeczkę musiałam trzymać :evil_lol: chwilami jest rozbrajająca :loveu:

[quote name='Tinka:)']http://img375.imageshack.us/img375/6761/dsc1350lm8.jpg takie do namalowania w sam raz :loveu:

na co czekasz, maluj :razz:

dumna :cool1:

mówiłam już, że nic-nie-robienie cholernie mnie męczy? :shake:

Posted

[quote name='weszka']Napatrzyłam się na śliczność :p

fajnie, że do nas wpadłaś :multi:

[quote name='Tinka:)']namalowałam, wygląda jak sznaucer ale nie jak Galina:diabloti: popracuję jeszcze, może mi się uda zrobić z tego Galę;)

sugerujesz, że galina nie wygląda jak sznaucer? :diabloti:
mam nadzieję, że efekty ujrzę tak czy siak :cool3:

po weekendzie będą nowe fociszonki. bo wstyd wstawiać sprzed 2 miesięcy :evil_lol:

portrecior

miłego dnia wszystkim !

Posted

[quote name='Justa']
sugerujesz, że galina nie wygląda jak sznaucer? :diabloti:
mam nadzieję, że efekty ujrzę tak czy siak :cool3:

nie, Galina wygląda jak Galina:diabloti:
[quote name='LeCoyotte']
Tinka pokazuj co zes tam narysowala:razz:
pokażę jak skończę :diabloti:

Posted

Jak tu pięknie! :loveu: Cięzko mi oderwać oczy od Galinki, napewno to wiesz, ale: robisz bardzo ładne zdjęcia! Podziwiam. No i Galina, bardzo fotogeniczny psiak, ślicznie razem wyglądacie :loveu:

Pozdrawiam! :)

Tinka, jakie Ty śliczne portrety robisz, możnaby coś u Ciebie zamówić? :razz: