Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 o jeżuuuuuu ale cudna fota :loveu: - a co Galinka na niej taka smutna :eviltong: Quote
Justa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):o jeżuuuuuu ale cudna fota :loveu: - a co Galinka na niej taka smutna :eviltong: jaka tam smutna :diabloti: przecież to jest najwyższa faza czujności psa stróżującego :evil_lol: a tak serio, przysypiała na tarasie ;) Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Justa napisał(a):jaka tam smutna :diabloti: przecież to jest najwyższa faza czujności psa stróżującego :evil_lol: a tak serio, przysypiała na tarasie ;) yhym przysypiala :eviltong:, przyznaj sie co jej zrobilas :eviltong: :evil_lol: ;) Quote
LeCoyotte Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Justa'] Dziś taka skonana wóciłam z roboty, że.. :shake: dobranoc http://img146.imageshack.us/img146/6577/dsc1950dh3.jpg ..że zasypiasz jak Gala na tym zdjęciu:diabloti: Quote
Justa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):yhym przysypiala :eviltong:, przyznaj sie co jej zrobilas :eviltong: :evil_lol: ;) no dooobra, byłam z nią na łące, a jak wróciłyśmy przez 30 min wisiała na patyku wydając z siebie warkot różnej intonacji :loveu: LeCoyotte napisał(a):..że zasypiasz jak Gala na tym zdjęciu:diabloti: oj żebyś wiedział :placz: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Justa napisał(a):no dooobra, byłam z nią na łące, a jak wróciłyśmy przez 30 min wisiała na patyku wydając z siebie warkot różnej intonacji wiedzialam :diabloti:, haha nie ma jak najlepsza sznupowa zabawa :loveu: hahaha ;) Quote
Justa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tylko kto się teraz będzie z nią tak bawił? :placz: Dziś zrobiłam mamie przyspieszony kurs czesania Galiny :mdleje:, którą generalnie tylko mnie udaje się poskromić. No, ponieważ przed chwila zaczął się nowy dzień, to na dzień dobry ;) kolorowych koszmakrów ! Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ale ona smiesznie wyglada z tym yyyyyyy - jak to nazwac - z czyms zamiast grzywki :evil_lol: Quote
bognik Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://img168.imageshack.us/img168/7163/dsc2104vl2.jpg - jaka słodzinka :loveu: Co ona ma na głowie? :eviltong: [quote name='Justa'] Dziś zrobiłam mamie przyspieszony kurs czesania Galiny :mdleje:, którą generalnie tylko mnie udaje się poskromić. Ja taki kurs zrobiłam kiedyś swojej i wyjechałam na dwa tygodnie na wakacje. Nie mówię co zastałam po swoim powrocie (a dodam, że moja Lhara jest psem długowłosym :razz:) :mad: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Co ma na głowie? Grzyweczkę, krótko podciętą, bo mnie tak się podoba, bo szybko odrasta i pies widzi cały świat. A na tym zdjęciu dodatkowo ją z deka podwiało. Mam nadzieje, że moja da rade :mdleje: jeszcze szampon spakuje, coby brode jej wymyła chociaż ze 2 razy :mdleje: Czuje sie jak spanikowana matka przed pierwszymi koloniami dziecka :lol: Quote
bognik Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Justa napisał(a):Czuje sie jak spanikowana matka przed pierwszymi koloniami dziecka :lol: hahaha! :lol: Pozdrawiam! Quote
Agnes Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Justa napisał(a):Czuje sie jak spanikowana matka przed pierwszymi koloniami dziecka :lol: ojjjj znam to! za kazdym razem jak robie wyprawke psu jak jedzie na dzialke tylko z rodzicami:lol::lol::lol: sliczne zdjecia:loveu: i mozna pozazdroscic Galinie wakacji:eviltong: Quote
Justa Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 No i pojechała, pusto tak jakoś się zrobiło :shake: Quote
Od-Nowa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 psa nie ma - myszy harcują :evil_lol: witamy się pierwszy raz w Jaszczurzej galerii ;) Quote
Justa Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Od-Nowa napisał(a):psa nie ma - myszy harcują :evil_lol: witamy się pierwszy raz w Jaszczurzej galerii ;) a witam witam i zapraszam jak jaszczur wróci i foty będą :cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 moze przyśle jakąś pocztówke z wakacji :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 a ja dzisiaj wyjezdzam i musze psa zostawic ale sie bede o niego martwic... Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ale kiedyś mówiłaś, że masz portreciki :cool3: Quote
Justa Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Hej !:loveu: W piątek wieczorem rodzina z Galiną wraca z wakacji na weekend, bo jedziemy do Lublina. Muszę zawieźć dokumenty na Uniwersytet Przyrodniczy, babcie odwiedzić itp. Potem znów wracają na tydzień na wieś. A ja pracuję od rana do wieczora. W ym tygodniu pierwsza wypłata się szykuje. Dziś przyszedł pokrowiec i karta pamięci do Mirona. Ale leży jeszcze na poczcie, bo cały dzień byłam poza domem. Może uda mi się odebrać jutro przez pracą. Za tydzień warszawska wystawa, o ile dadzą mi wolne pojawię się na niej. trochę fotek porobię, spotkam się z dogomaniakami i kupię galinie nową obrożę, bo teraźniejsza nieco zmasakrowana jest. Jeśli chodzi o portrety, jakieś tam mam, ale ten monitor nie nadaje się do ich obróbki, także czekam na dostęp do nowego komputera (myślę, że już niedługo) Resztki fotek.. Quote
Justa Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 BBeta napisał(a):Lubię tą zieleń na Twoich zdjęciach :loveu: co lepsze nie ruszałam jej w GIMPIE (fotoszopie wróć :placz:), w aparacie nie ruszałam klawisza WB i takie kolory lubię najbardziej :loveu: nieprzekombinowane :loveu: a fotek resztki, ale nie mam nic nowego :shake: Quote
BBeta Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pięknie się komponuje z czarnym psem :loveu: Mam nadzieję, że na wystawie jakiś spaniel załapie się na zdjęcie :cool3: Quote
Justa Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 BBeta napisał(a):Pięknie się komponuje z czarnym psem :loveu: Mam nadzieję, że na wystawie jakiś spaniel załapie się na zdjęcie :cool3: Czarnemu we wszystkim ładnie :cool3::diabloti::eviltong: Spaniele są tak fotogeniczne, że pewnie wpadnie :multi: chyba, że będą w piątek (bo wówczas mnie nie ma). Quote
Recommended Posts