Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
o jeżuuuuuu ale cudna fota :loveu: - a co Galinka na niej taka smutna :eviltong:

jaka tam smutna :diabloti:
przecież to jest najwyższa faza czujności psa stróżującego :evil_lol:
a tak serio, przysypiała na tarasie ;)

Posted

Justa napisał(a):
jaka tam smutna :diabloti:
przecież to jest najwyższa faza czujności psa stróżującego :evil_lol:
a tak serio, przysypiała na tarasie ;)

yhym przysypiala :eviltong:, przyznaj sie co jej zrobilas :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
yhym przysypiala :eviltong:, przyznaj sie co jej zrobilas :eviltong: :evil_lol: ;)

no dooobra, byłam z nią na łące, a jak wróciłyśmy przez 30 min wisiała na patyku wydając z siebie warkot różnej intonacji :loveu:

LeCoyotte napisał(a):
..że zasypiasz jak Gala na tym zdjęciu:diabloti:

oj żebyś wiedział :placz:

Posted

Justa napisał(a):
no dooobra, byłam z nią na łące, a jak wróciłyśmy przez 30 min wisiała na patyku wydając z siebie warkot różnej intonacji

wiedzialam :diabloti:, haha nie ma jak najlepsza sznupowa zabawa :loveu: hahaha ;)

Posted

Tylko kto się teraz będzie z nią tak bawił? :placz:

Dziś zrobiłam mamie przyspieszony kurs czesania Galiny :mdleje:, którą generalnie tylko mnie udaje się poskromić.

No, ponieważ przed chwila zaczął się nowy dzień, to na dzień dobry ;)

kolorowych koszmakrów !

Posted

http://img168.imageshack.us/img168/7163/dsc2104vl2.jpg - jaka słodzinka :loveu: Co ona ma na głowie? :eviltong:

[quote name='Justa']
Dziś zrobiłam mamie przyspieszony kurs czesania Galiny :mdleje:, którą generalnie tylko mnie udaje się poskromić.
Ja taki kurs zrobiłam kiedyś swojej i wyjechałam na dwa tygodnie na wakacje. Nie mówię co zastałam po swoim powrocie (a dodam, że moja Lhara jest psem długowłosym :razz:) :mad:

Pozdrawiam!

Posted

Co ma na głowie? Grzyweczkę, krótko podciętą, bo mnie tak się podoba, bo szybko odrasta i pies widzi cały świat. A na tym zdjęciu dodatkowo ją z deka podwiało.

Mam nadzieje, że moja da rade :mdleje: jeszcze szampon spakuje, coby brode jej wymyła chociaż ze 2 razy :mdleje:
Czuje sie jak spanikowana matka przed pierwszymi koloniami dziecka :lol:

Posted

Justa napisał(a):
Czuje sie jak spanikowana matka przed pierwszymi koloniami dziecka :lol:

ojjjj znam to! za kazdym razem jak robie wyprawke psu jak jedzie na dzialke tylko z rodzicami:lol::lol::lol:
sliczne zdjecia:loveu:
i mozna pozazdroscic Galinie wakacji:eviltong:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
psa nie ma - myszy harcują :evil_lol:
witamy się pierwszy raz w Jaszczurzej galerii ;)

a witam witam i zapraszam jak jaszczur wróci i foty będą :cool3:

Posted

Hej !:loveu:

W piątek wieczorem rodzina z Galiną wraca z wakacji na weekend, bo jedziemy do Lublina. Muszę zawieźć dokumenty na Uniwersytet Przyrodniczy, babcie odwiedzić itp. Potem znów wracają na tydzień na wieś.
A ja pracuję od rana do wieczora. W ym tygodniu pierwsza wypłata się szykuje.
Dziś przyszedł pokrowiec i karta pamięci do Mirona. Ale leży jeszcze na poczcie, bo cały dzień byłam poza domem. Może uda mi się odebrać jutro przez pracą.
Za tydzień warszawska wystawa, o ile dadzą mi wolne pojawię się na niej. trochę fotek porobię, spotkam się z dogomaniakami i kupię galinie nową obrożę, bo teraźniejsza nieco zmasakrowana jest.

Jeśli chodzi o portrety, jakieś tam mam, ale ten monitor nie nadaje się do ich obróbki, także czekam na dostęp do nowego komputera (myślę, że już niedługo)

Resztki fotek..

Posted

BBeta napisał(a):
Lubię tą zieleń na Twoich zdjęciach :loveu:

co lepsze nie ruszałam jej w GIMPIE (fotoszopie wróć :placz:), w aparacie nie ruszałam klawisza WB i takie kolory lubię najbardziej :loveu:
nieprzekombinowane :loveu:

a fotek resztki, ale nie mam nic nowego :shake:

Posted

BBeta napisał(a):
Pięknie się komponuje z czarnym psem :loveu:

Mam nadzieję, że na wystawie jakiś spaniel załapie się na zdjęcie :cool3:

Czarnemu we wszystkim ładnie :cool3::diabloti::eviltong:

Spaniele są tak fotogeniczne, że pewnie wpadnie :multi: chyba, że będą w piątek (bo wówczas mnie nie ma).