Justa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='bognik']Wiesz, na sznaucerach się nie znam, ale mi bardzo podoba się jej postawa i gdyby była uczona od małego, to pewnie by nieźle sobie na wystawach radziła :loveu: Ta linia grzbietu, szyja, ciężar ciała przeniesiony na przednie łapki sprawia, że wygląda rewelacyjnie :loveu: Ależ komplementów :loveu: Wiesz, ja się też w sumie na sznaucerach nie znam od tej strony, ja kocham w nich przedewszystkim charakter, chęć do pracy, energię - a reszta - podoba mi sie lub nie ;) Lubię masywne psy - Galina jest chyba zbyt masywna jak na sukę - i nie chodzi mi tu o to, że zatuczona, a raczej grubej kości. Ale podoba mi się właśnie taka jaka jest ! [quote name='Matusz']nie no piękna postawa!! bez ringówki, tak pięknie stoi !! :oops: Moja krew :eviltong: Zdjęcia wysłałam do hodowczyni :multi: mój dzielny, dumny stróż :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 witam Ja tu pierwszy raz. Piekne sa te Twoje zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: Pamietam kiedys mialam na tymczasie czarna spanielke i zrobienie jej jakiegos fajnego zdjecia graniczylo z cudem. Jakim aparatem focisz?? lustro? http://img185.imageshack.us/img185/1844/dsc1165hu7.jpg piekne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 http://img185.imageshack.us/img185/1844/dsc1165hu7.jpg pychooolek :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ale się naoglądałam pięknych fotek :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Marta_Ares']witam Ja tu pierwszy raz. Jakim aparatem focisz?? lustro? Witamy i zapraszamy częściej ! :multi: nikon d80+ s70mm ;) [quote name='Tinka:)']http://img185.imageshack.us/img185/1844/dsc1165hu7.jpg pychooolek :loveu::loveu: [quote name='malawaszka']ale się naoglądałam pięknych fotek :loveu::loveu::loveu: :multi: dzięki :loveu: [quote name='Helga&Ares']z jakiej Galina jest hodowli?;) Mandragora. Wrrrr... szlag mnie zaraz trafi :angryy::angryy: Jakiś jełop znów UKRADŁ moje zdjęcie w dodatku z MOJĄ osobą :angryy::angryy: :2gunfire: Jak tak dalej pójdzie to chyba przestanę je wstawiać.. :chainsaw::angryy: Quote
Matusz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Justa napisał(a): Wrrrr... szlag mnie zaraz trafi :angryy::angryy: Jakiś jełop znów UKRADŁ moje zdjęcie w dodatku z MOJĄ osobą :angryy::angryy: :2gunfire: Jak tak dalej pójdzie to chyba przestanę je wstawiać.. :chainsaw::angryy: kto ?? gdzie ?? !! :mad::mad: hej moja:loveu: Quote
taxelina Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ktos ci dal znac ze twoje zdjecie jest gdzies? Quote
Justa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Matusz napisał(a):kto ?? gdzie ?? !! :mad::mad: hej moja:loveu: mój :loveu: na forum nikonpolska - lublinianin, '84 rocznik, piotr z całkiem niezłym sprzętem fotograficznym, złodziej - krótka charakterystyka. deer_1987 napisał(a):ktos ci dal znac ze twoje zdjecie jest gdzies? nie, sama znalazłam przypadkiem przeglądając forum.. Quote
Justa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='bognik']Ale się ucieszy :multi: mam nadzieję ;) Chamstwo jednym słowem. Jedyne pocieszenie jest takie, że Twoje zdjęcia się podobają :-) Może podpisuj zdjęcia, używaj znaków wodnych? Jakoś mnie nie pociesza fakt, że ktoś kradnie sobie moje zdjęcie na którym jest moje ciało dlatego, że mu się podoba :angryy::angryy: Chyba czas zacząć to praktykować, chociaż zdjęcie ze znakiem wodnym na środku niewiele jest warte :-( Quote
bognik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Justa'] Zdjęcia wysłałam do hodowczyni :multi: Ale się ucieszy :multi: Wrrrr... szlag mnie zaraz trafi :angryy::angryy: Jakiś jełop znów UKRADŁ moje zdjęcie w dodatku z MOJĄ osobą :angryy::angryy: :2gunfire: Chamstwo jednym słowem. Jedyne pocieszenie jest takie, że Twoje zdjęcia się podobają :-) Może podpisuj zdjęcia, używaj znaków wodnych? Pozdrawiam! Quote
bognik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Justa napisał(a):zdjęcie ze znakiem wodnym na środku niewiele jest warte :-( Chyba nie ma innego sposobu na złodziei :mad: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Póki co odechciało mi się publikacji :roll: Galiny mam nadzieję nikt nie ukradnie :eviltong: Pies w średnim wieku Moja ulubiona Galińska mina :loveu: Wczoraj wróciłam ze spaceru, pies jak zwykle dyszał przeokropnie - 30min ćwiczeń z piłką robi swoje.. ;) Babcia stwierdziła, że ją wykończę i teraz ona taka biedna - a miała właśnie taką minę i merdała ogonem jak najęta :lol: Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 30 min? też tak chcę:placz: http://img294.imageshack.us/img294/281/dsc1664ly9.jpg tylko wózeczka inwalidzkiego brakuje. :cool1::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Justa'] ale wolę ją w takiej wersji.. http://img529.imageshack.us/img529/6613/dsc1186lv5.jpg Wczoraj znalazłam na czarnej kleszcze :angryy: skubany wbił się w brodę :mdleje: tez wolę w tej wersji:loveu: ja dziisiaj znalazłem w czarnej kleszcza i to też w brodzie... to 3 kleszcz w jej karierze a Gala chyba malo kleszczy łapie? niby tyle kleszczy w wawie jest.. [quote name='Justa']mój :loveu: na forum nikonpolska - lublinianin, '84 rocznik, piotr z całkiem niezłym sprzętem fotograficznym, złodziej - krótka charakterystyka. :lying: do sądu z nim:snipersm: [quote name='Justa']30min ćwiczeń z piłką robi swoje.. ;) 30min:-o kondycje to ona ma:p Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 LeCoyotte napisał(a): 30min:-o kondycje to ona ma:p :placz::placz: też chcę mieć psa który po 30min zabawy z piłką padnie :cool1: Quote
Justa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='LeCoyotte']ja dziisiaj znalazłem w czarnej kleszcza i to też w brodzie... to 3 kleszcz w jej karierze a Gala chyba malo kleszczy łapie? niby tyle kleszczy w wawie jest.. Ona jeszcze żadnego kleszcza nie złapała w Warszawie. W tym roku rozprzestrzeniły się na łąkach na wsi :angryy: Póki co nie wygląda aby coś było nie tak, jutro polece po kropelki. :lying: do sądu z nim:snipersm: szkoda rąk brudzić.. 30min:-o kondycje to ona ma:p pewnie biegałaby ze 4 razy tyle jakby tylko mogła. ale nie chcę jej zabiegać, bo to świr jest :lol: [quote name='Tinka:)']:placz::placz: też chcę mieć psa który po 30min zabawy z piłką padnie :cool1: Kup sznaucera :evil_lol: Galina jest typu off/on - w domu nie szalejemy, na dworze szalejemy. Ona wie, że będzie długi spacer i spokojnie na niego czeka, także dogadujemy się w tym względzie ;) Quote
Unbelievable Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Justa napisał(a): Kup sznaucera :evil_lol: Galina jest typu off/on - w domu nie szalejemy, na dworze szalejemy. Ona wie, że będzie długi spacer i spokojnie na niego czeka, także dogadujemy się w tym względzie ;) zazdroszczę małej ilości kleszczy- u mnie już nawet w ogrodzie są :angryy: w środku miasta... dziękuję, starczy mi jeden wariat :evil_lol::evil_lol: mój w domu dostaje szaleja jak się go wypuści z kennela, potrafi krążyć przez jakiś czas takie ósemki między dwoma stołami z zawrotną prędkością. Na zapytanie ''idziemy?'' automatycznie sie zatrzymuje : P Quote
LeCoyotte Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 hej jaszczurki:multi: Justa napisał(a):szkoda rąk brudzić.. wiem wiem;) mi też by się nie chciało Tinka:) napisał(a): mój w domu dostaje szaleja jak się go wypuści z kennela, potrafi krążyć przez jakiś czas takie ósemki między dwoma stołami z zawrotną prędkością. Na zapytanie ''idziemy?'' automatycznie sie zatrzymuje : P Samba w domu też szaleje podobnie, między wszystkimi pokojami robiąc w jednym pętlę pod stołem:evil_lol: a jak trafi po drodze na kogoś to skacze, odbija się łapkami od ud i zawraca:evil_lol: Quote
ariss Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 przyszłam się przywitać i popodziwiać foteczki:razz:portrety wymiatają:loveu: Quote
Justa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Tinka co Ty mówisz - ja jestem uzależniona od psich świrków i jak tylko się wyprowadzę z domu to będzie kolejny :loveu: gassira miło, żeś do nas przybłądziła :eviltong: kojot sprawa już się wyjaśniła ;) Quote
Unbelievable Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='LeCoyotte'] Samba w domu też szaleje podobnie, między wszystkimi pokojami robiąc w jednym pętlę pod stołem:evil_lol: a jak trafi po drodze na kogoś to skacze, odbija się łapkami od ud i zawraca:evil_lol: co zwraca? :razz::evil_lol: [quote name='Justa']Tinka co Ty mówisz - ja jestem uzależniona od psich świrków i jak tylko się wyprowadzę z domu to będzie kolejny :loveu: narazie wystarczy : P muszę najpierw tego wychować ;) Quote
bognik Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cześć heartbeats! :multi: Dopiero teraz mam czas na dogo ;) Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='bognik']Cześć heartbeats! :multi: kolejna detektyw:evil_lol: Quote
Recommended Posts