Likaa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://img369.imageshack.us/img369/6326/dsc0429jb1.jpg Jak się obżera tym patyczkiem :evil_lol: :loveu: http://img392.imageshack.us/img392/7524/dsc0652cb8.jpg Dynda jej dupka na lewo i prawo :evil_lol: Zero kontroli :diabloti: ;) Super foty ;) Pozdrawiamy Quote
anetta Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Justa']Anetko hmmm a co to rozjaśnienie dało ? :lol: Tooo że Cię zobaczyłam :evil_lol::evil_lol: Rosa :mdleje: Quote
Justa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Hej kochani :loveu: Z miłości do patyków :p Zgadnij czyj to organ :razz: Miłego dnia ! :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://img404.imageshack.us/img404/3679/dsc0491la0.jpg mój mój :multi: :evil_lol: ale piękne fociszki :loveu::loveu::loveu: Quote
bognik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dzień dobry! :multi: Czy na drugim zdjęciu Galina jęzor wytyka? :eviltong: http://img404.imageshack.us/img404/3679/dsc0491la0.jpg - jaka głębia, super :razz: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 waszko tylko co Twój organ robił u mnie na wsi? :eviltong: bognik tak to jest jak się jest dzikusem a nie damą :evil_lol: a co do głębi - odpowiedź na pytanie czy obiektyw MAKRO naprawdę dużo daje ;) Tulipany skąpane w popołudniowym słońcu.. I jej jaszczurkowatość nieco inaczej :p Spadam na spacer z lafiryndą :mad: Wy sobie wyobrażacie, że wczoraj na spacerze przy każdym krzaku oznaczała teren - czy całe osiedle musi wiedzieć, że ona jest zwarta i gotowa ?! :angryy: :mad: Quote
bognik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Justa']a co do głębi - odpowiedź na pytanie czy obiektyw MAKRO naprawdę dużo daje ;) Sigmy nieźle radzą sobie w makro, i to wcale nie te najdroższe :razz: Wy sobie wyobrażacie, że wczoraj na spacerze przy każdym krzaku oznaczała teren - czy całe osiedle musi wiedzieć, że ona jest zwarta i gotowa ?! :angryy: :mad: A widzisz, widzisz - uważaj na nią :diabloti: Miłego spaceru! ;) Pozdrawiam! Quote
ariss Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 i tu mi gęba zjechała do samej podłogi:crazyeye::loveu:rewelacja...zacytowałabym wszystkie:loveu: Quote
LeCoyotte Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mmm fajne zdjęcia:p waszkowy organ wymiata:evil_lol: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 ~~o~~o~~ Dokładnie 5 lat temu w Lublinie na świat przyszło 7 malusich, czarnych, kudłatych sznaucerów. Wśród nich tylko jedna suczka i jako jedyna ogoniasta. Kiedy pierwszy raz pojechałam ją zobaczyć mieściła się w dłoni. Dużo jadła, biegała, skakała, tarmosiła. Żywioł. Mój pierwszy pies. Wymarzony, wyczekany. Sama ją wychowałam, wszystkiego nauczyłam - właściwie to na niej uczyłam się i próbowałam wszystkiego co wcześniej wyczytałam, zasłyszałam i zobaczyłam. Metodą prób i błędów porozumiałyśmy się. Niewiele się zmieniła - wciąż jest w niej czysta energia, chęć do pracy, zabawy, poznawania nowych rzeczy. Chciałabym, żeby tak zostało już do późnych lat starości. Była ze mną w chwilach radości i płaczu. Gdy byłam chora spała koło mojego łóżka, gdy było mi smutno zlizywała moje łzy z policzka. Mówi się, że miniatura to duży pies zamknięty w małym opakowaniu. Mówi się, że owczarek usiądzie w kałuży jak mu każesz - sznaucer obejdzie kałuże i usiądzie obok - patrząc na ciebie tym wymownym spojrzeniem - w kałuży?! Ile w tym prawdy, nie wiem. Nigdy nie pożałowałam, że właśnie sznaucer. A tak konkretniej - dzisiaj Galina ma 5 urodziny :loveu::multi: Quote
Agnes Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 pieknie napisane:loveu: Sto Lat Sto Lat niech zyje zyje nam!! i specjalnie dla Galiny ;) Quote
Olusia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wszystkiego Najlepszego Galinko! :loveu: :calus: Quote
anetta Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wszystkiego najnajlepszego!!! :new-bday: :tort::bday: Quote
Matusz Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wszystkiego najlepsiejszego Galinko !!! :multi::loveu::multi: :new-bday::bday: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 <tu Martyna odśpiewała sto lat, czego wam nie pokaże bo by wam uszy pękły> i życzę po... dwudziestnienia?:razz: tych pięciu lat (w sensie że 5x20 : P) i tort taki z piłkom bo Galina piłkę lubi. http://www.kalisz.mm.pl/~kuks/galeria/kalisz%20cup%202005/tort-640.jpg :multi::multi::multi: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Ajjjj dziękuję w imieniu Galiny wszystkim za życzonka !!! :multi: Jesteście kochani :loveu: Quote
Olusia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Będą może fotki z okazji urodzin? :grins::loveu: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Typowo urodzinowych nie ma, bo jaszczureczki od wczoraj nie widziałlam. Piluje obejścia na działce :p To co jaszczurka lubi najbardziej Zaraz przed "hop" (potem wyskoczyła z kadru :cool1:) Quote
malawaszka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :laola: 100 LAT Galinko - przede wszystkim zdrówka bo jak jest zdrówko to jest wszystko :drinking: :loveu: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Dziękujemy :multi: I fotka na miłe popołudnie Quote
bognik Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wszystkiego naj, naj, naj!!!! :loveu: :multi: :laugh2_2::new-bday::BIG::tort::bday::laola: Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts