Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
gdyby nie to, pewnie kupiłabym Galine na giełdzie zwierząt w Łazienkach Warszawskich.

Tam jest giełda zwierząt? :crazyeye: :shake:

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):
Tam jest giełda zwierząt? :crazyeye: :shake:

tam byla od zawsze
predzej bym sie zastanawiala czy JESZCZE jest, bo wiem ze 3 lata temu byla (3 lata temu wyjechalam w polski)

Posted

Justa napisał(a):
Dzień dobry !!! :multi:

Olusia, nie od dzisiaj jestem za r=r ;) gdyby nie to, pewnie kupiłabym Galine na giełdzie zwierząt w Łazienkach Warszawskich.
Całe szczęście trafiłam na Dogo zanim pojawiła się jaszczurka :p

Witam! :multi:

No, ja właśnie za późno dowiedziałam się o r=r, ale kolejny pies będzie z rodowodem. ;) Nie popełnię drugi raz tego błędu.

http://img186.imageshack.us/img186/9606/dsc0839mr5.jpg
Cudna jest :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
tam byla od zawsze
predzej bym sie zastanawiala czy JESZCZE jest, bo wiem ze 3 lata temu byla (3 lata temu wyjechalam w polski)

No co Wy :crazyeye:
Tam to bym się giełdy właśnie nie spodziewała :shake: Straszne ...

Justa - nie bałaś się w czasie cieczki puszczać luzem Galiny? Kiedyś czytałam historię suki, której raz 'odbiło', a nigdy się żadnymi psami nie interesowała, więc mimo wszystko trzeba uważać :diabloti:

http://img397.imageshack.us/img397/9286/dsc0561nb8.jpg - śliczna jak zawsze :loveu:

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):

Justa - nie bałaś się w czasie cieczki puszczać luzem Galiny? Kiedyś czytałam historię suki, której raz 'odbiło', a nigdy się żadnymi psami nie interesowała, więc mimo wszystko trzeba uważać :diabloti:

noo dokładnie :shake: ja też tak myślałam, że mi nie pójdzie Luna do żadnego psa bo zawsze je goniła od siebie, a któregoś razu będąc na smyczy tak się nadstawiała lafirynda jedna że :crazyeye: Ale na wsi na łąkach to może qndle się nie pałętają?

Posted

LeCoyotte napisał(a):

Idź Ty, ona nie ma tłuszczu :shake: :angryy:
tutaj dowód :diabloti: widok z góry.

bognik napisał(a):

malawaszka napisał(a):
noo dokładnie :shake: ja też tak myślałam, że mi nie pójdzie Luna do żadnego psa bo zawsze je goniła od siebie, a któregoś razu będąc na smyczy tak się nadstawiała lafirynda jedna że :crazyeye: Ale na wsi na łąkach to może qndle się nie pałętają?

Opiekuńcze moje dziewczynki, po pierwsze suka nie jest płodna w pierwszej fazie cieczki (na działce były to pierwsze 4 dni), nawet te najbardziej napalone nie mają ochoty na seks :cool3:
Gorący okres robi się kiedy kończy się krwawienie i pierwszych kilka dni po krwawieniu. zresztą trzeba sukę obserwować.
Po łąkach faktycznie nie kręcą się wiejskie burki, właściwie po łąkach to nikt się nie kręci. Teraz w mieście jej nie spuszczam, bo tu burki się kręcą luzem :angryy: (i trzeba wychodzić na tej przeklętej flexi :placz:)
Ale zastanawiam się czy nie kupić takiej 10m linki, żebym mogła ją na tej lince spuścić na lotnisku, a jednocześnie kontrolować sytuacje.. :roll:

gassira napisał(a):
ostatnia fotka super:loveu:postawa psa może marna ale fotka.....achhhhhhhhh:loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :loveu:
Zważając, że oderwałam Galinę od szukania myszy to.. :evil_lol:

'łapki'

Miłego dnia ! :multi:

Posted

Justa napisał(a):

Opiekuńcze moje dziewczynki, po pierwsze suka nie jest płodna w pierwszej fazie cieczki (na działce były to pierwsze 4 dni), nawet te najbardziej napalone nie mają ochoty na seks :cool3:
Gorący okres robi się kiedy kończy się krwawienie i pierwszych kilka dni po krwawieniu. zresztą trzeba sukę obserwować.
Po łąkach faktycznie nie kręcą się wiejskie burki, właściwie po łąkach to nikt się nie kręci. Teraz w mieście jej nie spuszczam, bo tu burki się kręcą luzem :angryy: (i trzeba wychodzić na tej przeklętej flexi :placz:)
Ale zastanawiam się czy nie kupić takiej 10m linki, żebym mogła ją na tej lince spuścić na lotnisku, a jednocześnie kontrolować sytuacje.. :roll:

Mimo to - uważaj :diabloti:

http://img440.imageshack.us/img440/648/dsc0773so3.jpg - aaa, super! Jakbym moją Lharę widziała :loveu:

Pozdrawiam!

Posted

Justa napisał(a):

tutaj dowód :diabloti: widok z góry.

jaka chudziutka:razz:

ja mam taką linkę 20m (zazwyczaj w użyciu 10m), Samba niezbyt szczęśliwa, bo musi targać za sobą kawał sznura, który jeszcze się ciągle zaczepia o kępki trawy:roll: na szczęscie rzadko używam;)

'łapki' świetne, taka wpatrzona w ten róż:loveu:

bognik napisał(a):
aaa, super! Jakbym moją Lharę widziała :loveu:

hehe jakbym widział moją Sambę;)

Posted

Popisowy numer Galiny - obrocik :diabloti:

Faza I

Faza II (łypie okiem zza kuperka :eviltong:)

Faza III

2 byki :diabloti:

Miłego dnia ! :multi:

Posted

:mdleje: cudowne. :loveu::loveu: Raj, raj...

Ja też Ciebie nie poznałam na zdjęciu :lol: ale sobie troszke rozjaśniłam fote i rozpoznałam :evil_lol::evil_lol:

Posted

haha no co Wy z tym nierozpoznawaniem :lol: może dlatego, że najczęściej chyba widzimy Justy profil? :razz: cudne fotki - cuudne :loveu::loveu::loveu: i trzy fazy są świetne :loveu:

Posted

Gassira dzięki ! :multi:

Tinka ucieszony, bo wie, że zaraz piłkę dostanie :p

Anetko hmmm a co to rozjaśnienie dało ? :lol:

Waszko mam nadzieję, że chociaż ty dostrzegłaś mnie we mnie :evil_lol: dziękujemy za komplementy :loveu:

Ola Galina sama z siebie tego nie robi, nauczyłam ją ;) wcześniej skakała :roll:

Kojotku byczki witają :cool3:
no ba - a mówią, że sigmy słabo ostrzą :diabloti:

Ponieważ Galina za 3 dni dokładnie ma urodziny dzisiaj zupełnie przypadkowo zaszłam do zoologa i kupiłam jej nowe 'coś' do rzucania (jeszcze trafiłam na promocje - wszystkie zabawki -20%:eviltong:) Już przetestowane.
Spuściłam ją na chwilę, bo już mi chałupę rozwala. Wcześniej upewniając się, że psów nie ma w pobliżu..
Z jej skupieniem słabiutko. Wącha. Znaczy teren. Rozgląda się :cool1:
Jak to dobrze, że niedługo koniec tej burzy hormonów. Chce mojego psa spowrotem :placz:

Poranna rosa..

Galina

Miłego popołudnia dla Was :multi:

Posted

Justa napisał(a):

Ponieważ Galina za 3 dni dokładnie ma urodziny dzisiaj zupełnie przypadkowo zaszłam do zoologa i kupiłam jej nowe 'coś' do rzucania (jeszcze trafiłam na promocje - wszystkie zabawki -20%:eviltong:) Już przetestowane.

No popatrz, jaka okazja na zakup zabawki :diabloti:

Pozdrawiam!

Posted

bognik napisał(a):
No popatrz, jaka okazja na zakup zabawki :diabloti:

Wiesz, wogóle chciałabym, żeby bawiła się czymś poza piłką - ale ona nakręcona jest najbardziej na nie :mad:
Chociaż to nowe COŚ też całkiem fajne, do pomemłania jak znalazł, fajnie się odbija bo ma niereguralny kształt i leci jak chce :lol:

drzalka napisał(a):
Witamy, sliczne foteczki z piłęczką :D:D

witamy witamy ! :multi:
i dziękujemy :loveu: