Justa Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='LeCoyotte']2 frisbee w nauce to prawie że podstawa:razz: pfi ! ja ją nakręcę jednym lada chwila :razz: i będzie aportować rollery, łapać w locie - pełen serwis :eviltong: Gala ostatnio uwielbia przesiadywać na parapecie. A że szyba potem do mycia, to inna sprawa :diabloti: widzisz waszko a ja nawet jak kuśtykałam to byłam w stanie psa wybiegać :p Quote
LeCoyotte Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Justa napisał(a): Gala ostatnio uwielbia przesiadywać na parapecie. A że szyba potem do mycia, to inna sprawa :diabloti: Samba przesiaduje tam poł dnia od wieku 6 miesiecy:evil_lol: Quote
Justa Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 LeCoyotte napisał(a):Samba przesiaduje tam poł dnia od wieku 6 miesiecy:evil_lol: A rosną tam kaktusy ? :diabloti: Bo u mnie kiedyś rosły - to wiele wyjaśnia :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Justa napisał(a):A rosną tam kaktusy ? :diabloti: Bo u mnie kiedyś rosły - to wiele wyjaśnia :eviltong: kiedyś rosły ale się przeniosły:eviltong: ale Samba twarda jest i się nie poddała kaktusom:eviltong: Quote
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dzień dobry :multi: [quote name='Justa']bognik kolejny milczek :razz: Wcześniej Tinka milczała, ale już się ożywiła jak widać :p Co do żywiołowego psa - ja sobie innego nie wyobrażam :loveu: Ale sznaucery już takie są, także widziały gały co brały :lol: Może czas na drugiego psa ? :cool3: Ja za X lat nabędę belga - to dopiero będzie żywioł ! Ochh :oops: Będę pisać, będę :eviltong: O drugim psie już myślałam, chciałam jakąś 'bidę' ze schroniska wziąć (na lhasa czas będzie w przyszłości, hodowla, wystawy etc. :loveu:) ;) Gdzie nowe fotki? :mad: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Nowe fotki - niestety nie ma :placz: Ale postaram się coś zrobić, może jutro jak czasu starczy :oops: A ja dzisiaj ciąg dalszy frisbowania prowadziłam :diabloti: Zero piłki - więc było jednoznacznie - bawimy sie talerzem, albo niczym :diabloti: Niemniej powtórzyła się sytuacja z wczoraj - przynosić nie chciała. Biec biegła a potem siadała przy nodze i dawaj merdac ogonem. Sobie ubzdurała, że może JA pójdę po talerz i jej rzucę. Niedoczekanie :diabloti: Postałam tak z 5 minut, aż sama sie ogranęła, że nie ze mną te numery i przyniosła. Pobawiłyśmy się z 10 minut i schowałam. Grunt to pozostawiać niedosyt :eviltong: Quote
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Justa napisał(a):Nowe fotki - niestety nie ma :placz: Ale postaram się coś zrobić, może jutro jak czasu starczy :oops: A ja dzisiaj ciąg dalszy frisbowania prowadziłam :diabloti: Zero piłki - więc było jednoznacznie - bawimy sie talerzem, albo niczym :diabloti: Niemniej powtórzyła się sytuacja z wczoraj - przynosić nie chciała. Biec biegła a potem siadała przy nodze i dawaj merdac ogonem. Sobie ubzdurała, że może JA pójdę po talerz i jej rzucę. Niedoczekanie :diabloti: Postałam tak z 5 minut, aż sama sie ogranęła, że nie ze mną te numery i przyniosła. Pobawiłyśmy się z 10 minut i schowałam. Grunt to pozostawiać niedosyt :eviltong: Trzymam za słowo jeżeli chodzi o fotki :eviltong: Galina to twarda 'bestia', ale na pewno po jakimś czasie się nauczy (albo inaczej - zobaczy, że nie ma sensu ściemniać) i będzie przynosić talerz :diabloti: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Mam nadzieję, że załapie, bo to zawsze jakaś odmiana - w zasadzie to jeszcze się dziwię, że jej się piłki nie znudziły :-o Ale to pewnie dlatego, że wciąż czegoś nowego ją uczę 'na piłkę'. A ona dla niej zrobi wszystko :cool1: Teraz wystarczy doprowadzić do sytuacji, że dla frisbee zrobi wszystko :eviltong: Wydawałoby się proste :eviltong: Mam nadzieję, że zdążę jutro coś porobić na spacerze, bo w taki trybie jak ostatnio specerujemy i ćwiczymy aparat nie jest zbyt bezpieczny :roll: A jutro musze jechac na drugi koniec miasta (dosłownie) po żarcie dla psicy :angryy: Bo w tej chwili nigdzie nie mogę dostać tego czego chcę, a ona od 2 dni na samym gotowanym :roll: Quote
bognik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Justa napisał(a):Mam nadzieję, że załapie, bo to zawsze jakaś odmiana - w zasadzie to jeszcze się dziwię, że jej się piłki nie znudziły :-o Ale to pewnie dlatego, że wciąż czegoś nowego ją uczę 'na piłkę'. A ona dla niej zrobi wszystko :cool1: Teraz wystarczy doprowadzić do sytuacji, że dla frisbee zrobi wszystko :eviltong: Wydawałoby się proste :eviltong: Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia :razz: Pozdrawiam! Quote
Matusz Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 hej :loveu: tele:loveu: to ja poczekam na fotki ;) Quote
BBeta Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nie ma nowych fot to sobie jeszcze raz stare pooglądam! :diabloti: http://img179.imageshack.us/img179/3303/dsc0175lv0.jpg :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 brawo Galina - sprytna bestia! Jak Lunę tak chciałam przytrzymać, żeby kapnęła że ja jej nie przyniosę czegoś tam to olała i znalazła sobie inne zajęcie :lol: Quote
LeCoyotte Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 malawaszka napisał(a):brawo Galina - sprytna bestia! Jak Lunę tak chciałam przytrzymać, żeby kapnęła że ja jej nie przyniosę czegoś tam to olała i znalazła sobie inne zajęcie :lol: haha Samba identycznie robi, cos lepszego zawsze sobie znajdzie - nie ma to jak sznupanie w trawie:evil_lol: Justa napisał(a):Mam nadzieję, że załapie, bo to zawsze jakaś odmiana - w zasadzie to jeszcze się dziwię, że jej się piłki nie znudziły :-o Ale to pewnie dlatego, że wciąż czegoś nowego ją uczę 'na piłkę'. A ona dla niej zrobi wszystko :cool1: Teraz wystarczy doprowadzić do sytuacji, że dla frisbee zrobi wszystko :eviltong: Wydawałoby się proste :eviltong: trzymam kciuki!!!:loveu: Quote
Doginka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mogę sobie pomilczeć u Ciebie?:loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dobry dzionek wszystkim :loveu: Zdjęć Galiny jeszcze nie mam, bo z rańca lało, ale nic straconego :razz: Poranny przypływ weny twróczej.. Kiedyś się nauczę ! A co ! Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :loveu:hej! ale w losy long:crazyeye::loveu: Quote
Justa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 hej tele :loveu: a włosy - już mają ponad 70 cm :p a Ty nie w szkole ? :razz: Quote
BBeta Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Włosy rzeczywiście piękne, z the ring mi się skojarzyły :cool3: Quote
Justa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Cudownie, kolejne skojarzenia z psychopatyczną Samarką :cool1: Niemniej jednak - dziękuję za komplementy :loveu: Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Justa napisał(a):hej tele :loveu: a włosy - już mają ponad 70 cm :p a Ty nie w szkole ? :razz: to było w szkole, z biblioteki:eviltong: Quote
BBeta Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Justa napisał(a):Cudownie, kolejne skojarzenia z psychopatyczną Samarką :cool1: Takie włosy + zimne kolory = fajny klimat Usunęłabym ten kontakt ze zdjęcia i kawałek sofy (?), zostawiłabym ramki w całości, włożyłabym w nie jakieś wychodzące ręce... :diabloti: Quote
Justa Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='BBeta']Takie włosy + zimne kolory = fajny klimat Usunęłabym ten kontakt ze zdjęcia i kawałek sofy (?), zostawiłabym ramki w całości, włożyłabym w nie jakieś wychodzące ręce... :diabloti: Już widzę wizje się tworzą :cool3: Wiesz, wszystko fajnie pięknie, ale nie jestem takim mistrzem fotoszopa :shake: Już pomijając, że nie działa mi połowa funkcji, bo okres 30-dniowego korzystnia minął 1,5 roku temu :evil_lol: A tak na marginesie, mnie się kontakt i sofa podobają. A wogóle całą serię mam zamiar powiesić w tych ramkach na ścianie :razz: Znowu leje, więc z dzisiejszych psich fotek chyba nici :shake: :placz: Quote
bognik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='BBeta'] Takie włosy + zimne kolory = fajny klimat Dokładnie! :loveu: BTW - jak w Photoshop'ie można uzyskać 'zimne' kolory? [quote name='Justa'] A tak na marginesie, mnie się kontakt i sofa podobają. A w ogóle całą serię mam zamiar powiesić w tych ramkach na ścianie :razz: Mi się kontakt podoba, sofę bym usunęła, tak jak i ramki, jeżeli nic konkretnego odnoszącęgo się do zdjęcia (np. wspomniane przez BBetę wychodzące ręce) w nich nie ma;) Justa - ogólnie fotki fajne, uwielbiam takie! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts