Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']2 frisbee w nauce to prawie że podstawa:razz:

pfi ! ja ją nakręcę jednym lada chwila :razz: i będzie aportować rollery, łapać w locie - pełen serwis :eviltong:

Gala ostatnio uwielbia przesiadywać na parapecie. A że szyba potem do mycia, to inna sprawa :diabloti:

widzisz waszko a ja nawet jak kuśtykałam to byłam w stanie psa wybiegać :p

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):

Gala ostatnio uwielbia przesiadywać na parapecie. A że szyba potem do mycia, to inna sprawa :diabloti:

Samba przesiaduje tam poł dnia od wieku 6 miesiecy:evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Samba przesiaduje tam poł dnia od wieku 6 miesiecy:evil_lol:

A rosną tam kaktusy ? :diabloti: Bo u mnie kiedyś rosły - to wiele wyjaśnia :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
A rosną tam kaktusy ? :diabloti: Bo u mnie kiedyś rosły - to wiele wyjaśnia :eviltong:

kiedyś rosły ale się przeniosły:eviltong: ale Samba twarda jest i się nie poddała kaktusom:eviltong:

Posted

Dzień dobry :multi:

[quote name='Justa']bognik kolejny milczek :razz: Wcześniej Tinka milczała, ale już się ożywiła jak widać :p
Co do żywiołowego psa - ja sobie innego nie wyobrażam :loveu: Ale sznaucery już takie są, także widziały gały co brały :lol:
Może czas na drugiego psa ? :cool3: Ja za X lat nabędę belga - to dopiero będzie żywioł !
Ochh :oops: Będę pisać, będę :eviltong:

O drugim psie już myślałam, chciałam jakąś 'bidę' ze schroniska wziąć (na lhasa czas będzie w przyszłości, hodowla, wystawy etc. :loveu:) ;)

Gdzie nowe fotki? :mad:

Pozdrawiam!

Posted

Nowe fotki - niestety nie ma :placz: Ale postaram się coś zrobić, może jutro jak czasu starczy :oops:

A ja dzisiaj ciąg dalszy frisbowania prowadziłam :diabloti: Zero piłki - więc było jednoznacznie - bawimy sie talerzem, albo niczym :diabloti:
Niemniej powtórzyła się sytuacja z wczoraj - przynosić nie chciała. Biec biegła a potem siadała przy nodze i dawaj merdac ogonem. Sobie ubzdurała, że może JA pójdę po talerz i jej rzucę. Niedoczekanie :diabloti:
Postałam tak z 5 minut, aż sama sie ogranęła, że nie ze mną te numery i przyniosła.
Pobawiłyśmy się z 10 minut i schowałam.
Grunt to pozostawiać niedosyt :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
Nowe fotki - niestety nie ma :placz: Ale postaram się coś zrobić, może jutro jak czasu starczy :oops:

A ja dzisiaj ciąg dalszy frisbowania prowadziłam :diabloti: Zero piłki - więc było jednoznacznie - bawimy sie talerzem, albo niczym :diabloti:
Niemniej powtórzyła się sytuacja z wczoraj - przynosić nie chciała. Biec biegła a potem siadała przy nodze i dawaj merdac ogonem. Sobie ubzdurała, że może JA pójdę po talerz i jej rzucę. Niedoczekanie :diabloti:
Postałam tak z 5 minut, aż sama sie ogranęła, że nie ze mną te numery i przyniosła.
Pobawiłyśmy się z 10 minut i schowałam.
Grunt to pozostawiać niedosyt :eviltong:

Trzymam za słowo jeżeli chodzi o fotki :eviltong:

Galina to twarda 'bestia', ale na pewno po jakimś czasie się nauczy (albo inaczej - zobaczy, że nie ma sensu ściemniać) i będzie przynosić talerz :diabloti:

Pozdrawiam!

Posted

Mam nadzieję, że załapie, bo to zawsze jakaś odmiana - w zasadzie to jeszcze się dziwię, że jej się piłki nie znudziły :-o Ale to pewnie dlatego, że wciąż czegoś nowego ją uczę 'na piłkę'. A ona dla niej zrobi wszystko :cool1:
Teraz wystarczy doprowadzić do sytuacji, że dla frisbee zrobi wszystko :eviltong:
Wydawałoby się proste :eviltong:

Mam nadzieję, że zdążę jutro coś porobić na spacerze, bo w taki trybie jak ostatnio specerujemy i ćwiczymy aparat nie jest zbyt bezpieczny :roll: A jutro musze jechac na drugi koniec miasta (dosłownie) po żarcie dla psicy :angryy: Bo w tej chwili nigdzie nie mogę dostać tego czego chcę, a ona od 2 dni na samym gotowanym :roll:

Posted

Justa napisał(a):
Mam nadzieję, że załapie, bo to zawsze jakaś odmiana - w zasadzie to jeszcze się dziwię, że jej się piłki nie znudziły :-o Ale to pewnie dlatego, że wciąż czegoś nowego ją uczę 'na piłkę'. A ona dla niej zrobi wszystko :cool1:
Teraz wystarczy doprowadzić do sytuacji, że dla frisbee zrobi wszystko :eviltong:

Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia :razz:

Pozdrawiam!

Posted

malawaszka napisał(a):
brawo Galina - sprytna bestia! Jak Lunę tak chciałam przytrzymać, żeby kapnęła że ja jej nie przyniosę czegoś tam to olała i znalazła sobie inne zajęcie :lol:

haha Samba identycznie robi, cos lepszego zawsze sobie znajdzie - nie ma to jak sznupanie w trawie:evil_lol:

Justa napisał(a):

trzymam kciuki!!!:loveu:

Posted

Dobry dzionek wszystkim :loveu:

Zdjęć Galiny jeszcze nie mam, bo z rańca lało, ale nic straconego :razz:

Poranny przypływ weny twróczej..

Kiedyś się nauczę ! A co !

Posted

Justa napisał(a):
Cudownie, kolejne skojarzenia z psychopatyczną Samarką :cool1:

Takie włosy + zimne kolory = fajny klimat
Usunęłabym ten kontakt ze zdjęcia i kawałek sofy (?), zostawiłabym ramki w całości, włożyłabym w nie jakieś wychodzące ręce... :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Takie włosy + zimne kolory = fajny klimat
Usunęłabym ten kontakt ze zdjęcia i kawałek sofy (?), zostawiłabym ramki w całości, włożyłabym w nie jakieś wychodzące ręce... :diabloti:

Już widzę wizje się tworzą :cool3:
Wiesz, wszystko fajnie pięknie, ale nie jestem takim mistrzem fotoszopa :shake: Już pomijając, że nie działa mi połowa funkcji, bo okres 30-dniowego korzystnia minął 1,5 roku temu :evil_lol:
A tak na marginesie, mnie się kontakt i sofa podobają. A wogóle całą serię mam zamiar powiesić w tych ramkach na ścianie :razz:

Znowu leje, więc z dzisiejszych psich fotek chyba nici :shake:

:placz:

Posted

[quote name='BBeta']
Takie włosy + zimne kolory = fajny klimat
Dokładnie! :loveu: BTW - jak w Photoshop'ie można uzyskać 'zimne' kolory?

[quote name='Justa']
A tak na marginesie, mnie się kontakt i sofa podobają. A w ogóle całą serię mam zamiar powiesić w tych ramkach na ścianie :razz:

Mi się kontakt podoba, sofę bym usunęła, tak jak i ramki, jeżeli nic konkretnego odnoszącęgo się do zdjęcia (np. wspomniane przez BBetę wychodzące ręce) w nich nie ma;)

Justa - ogólnie fotki fajne, uwielbiam takie! :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam!