malawaszka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ehh ja wiem wiem, tylko wielki leń we mnie siedzi :wallbash: i doskonale znam uczucie przypływu energii jak się człowiek zmęczy fizycznie i w ogóle każdy dzień jest fajniejszy jak się ćwiczy, tylko najgorzej zacząć :angryy: teraz znowu mam wymówkę przed sobą, że Pepa jest za stara na bieganie i ona w ogóle kiepsko z kondycją i wolę na spacer z nimi jechać niż cośdla siebie zrobić :roll: aaaa a w jakich butach biegasz? :lol: Quote
Justa Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 malawaszka napisał(a):ehh ja wiem wiem, tylko wielki leń we mnie siedzi :wallbash: i doskonale znam uczucie przypływu energii jak się człowiek zmęczy fizycznie i w ogóle każdy dzień jest fajniejszy jak się ćwiczy, tylko najgorzej zacząć :angryy: teraz znowu mam wymówkę przed sobą, że Pepa jest za stara na bieganie i ona w ogóle kiepsko z kondycją i wolę na spacer z nimi jechać niż cośdla siebie zrobić :roll: aaaa a w jakich butach biegasz? :lol: Spacer spacerem - ja też latam z psem na spacer. Na wszystko znajdzie się czas. A bieganie - na poczatku 30 min i tak będzie wystarczające ;) A buty? GLANY oczywiście :evil_lol: Na początku biegałam w zwykłych adidasach, ale stopy mnie cholernie bolały :shake: Jednak najważniejsze w bucie do biegania jest amortyzacja. W końcu jak biegniesz obciążenie zwiększa się 3,4 razy tyle ile wynosi masa ciała. Także zabójcze dla kolan jeżeli buty nieodpowiednie :roll: Mam więc buty z przeznaczeniem do biegania. Niby zwykłe adidasy ale podobno są specjalnie uszyte :eviltong: Nie wiem - najważniejsze, że biega się dobrze a nogi przestały boleć. No i od tego sezonu biegam w opasce stabilizującej rzepkę :roll: Po moim męskim wypadzie w góry kolano się posypało:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ruch- jak najbardziej :loveu::loveu: Ja mam takiego pecha, że nie mogę przede wszystkim biegać ani skakać. Póżniej jest taniec i różne takie sporty. Z tym problemem tez da się walczyć- basen 5 dni w tygodniu plus 4,5 godziny tańca- to działa cuda :loveu: teraz mam zablokowany basen- przez rodziców, bo sie źle uczę:angryy: ale mam w domu stacjonarny rowerek- jeżdżąc na nim też przecież da się uczyć!:evil_lol: do tego jak mi się figura poprawiła! nadal do najchudszych nie należę a jem wszystko tak, jak zawsze. samo zdrowie bez zbędnych diet :loveu: Quote
ariss Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 przyszłam podziękować za foteczki,które znalazłam na mailu:loveu:;) Quote
Justa Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Tinka:)']ruch- jak najbardziej :loveu::loveu: Ja mam takiego pecha, że nie mogę przede wszystkim biegać ani skakać. Póżniej jest taniec i różne takie sporty. Z tym problemem tez da się walczyć- basen 5 dni w tygodniu plus 4,5 godziny tańca- to działa cuda :loveu: teraz mam zablokowany basen- przez rodziców, bo sie źle uczę:angryy: ale mam w domu stacjonarny rowerek- jeżdżąc na nim też przecież da się uczyć!:evil_lol: do tego jak mi się figura poprawiła! nadal do najchudszych nie należę a jem wszystko tak, jak zawsze. samo zdrowie bez zbędnych diet :loveu: łohoho Ciebie jeszcze chyba u nas nie było :cool3: Tak czy siak witam w jaszczurowej galeryjce :multi: Na basen też chodziłam od III klasy podstawówki, ale mi się znudziło :lol: Albo inaczej - już nie mogłam bardziej poprawic wyników, więc stało się to nudne. A bieganie - mnóstwo wyzwań :loveu: Tak czy inaczej ruch to zdrowie ! :multi: [quote name='gassira']przyszłam podziękować za foteczki,które znalazłam na mailu:loveu:;) A nie ma za co. Jeszcze Oli musze wysłać - kiedyś :evil_lol: A tak wogóle dzień dobry wszystkim ! Quote
Agnes Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Justa udalo ci sie kupic opaske? gdzie? bo mowimy o opasce z dziurka?:eviltong: Quote
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Justa']dbsst chyba wiem o czym mówisz - nie ma nic ciekawego w bieganiu bez celu - za piłą - to jest rozrywka :evil_lol: wiesz nigdy nie wiesz gdzie piłka poleci to takie ekscytujące i do tego jak się rzucacz cieszy jak mu przyniesiesz ta piłke hahahhaha biedni ci ludzie taka im to radośc sprawia jak im sie ta piłke podaje ;) Quote
Justa Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Agnes']Justa udalo ci sie kupic opaske? gdzie? bo mowimy o opasce z dziurka?:eviltong: Tak tak, kupiłam. W Warszawie za głowę się załapałam jak zobaczyłam ceny :-o Kupiłam w Lublinie, w sklepie medycznym. Ważna była dla mnie możliwość zmierzenia, bo musi być idealnie dopasowany, żeby spełniał swoją rolę. klik o taki ;) [quote name='gassira']jaka ładna pobudka:cool3: Starałam się :eviltong: [quote name='dbsst']wiesz nigdy nie wiesz gdzie piłka poleci to takie ekscytujące i do tego jak się rzucacz cieszy jak mu przyniesiesz ta piłke hahahhaha biedni ci ludzie taka im to radośc sprawia jak im sie ta piłke podaje ;) Widzę, że masz duże doświadczenie w tej dziedzinie :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Hej!:loveu: U Was też dzisiaj tak ciepło?:crazyeye::loveu: Quote
Justa Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 goldenka245 napisał(a):Hej!:loveu: U Was też dzisiaj tak ciepło?:crazyeye::loveu: Zalezy do czego powrównywać ;) Ale w miarę ciepło, aczkolwiek z płaszczyka jeszcze nie wyskoczyłam :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Justa napisał(a):łohoho Ciebie jeszcze chyba u nas nie było :cool3: Tak czy siak witam w jaszczurowej galeryjce :multi: Na basen też chodziłam od III klasy podstawówki, ale mi się znudziło :lol: Albo inaczej - już nie mogłam bardziej poprawic wyników, więc stało się to nudne. A bieganie - mnóstwo wyzwań :loveu: Tak czy inaczej ruch to zdrowie ! :multi: byłam już, byłam, przywitałam sie i oglądałam w ciszy :oops: ja chodzę 9 lat na basen, mam nawet parę medali:cool3: też chciałabym biegać, ale to u mnie odpada, a pływanie jest wręcz wskazane, chociaż to dla mnie żadna udręka- uwielbiam wodę:loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Justa']Zalezy do czego powrównywać ;) Ale w miarę ciepło, aczkolwiek z płaszczyka jeszcze nie wyskoczyłam :eviltong: a to taki płaszczyk uniwersalny na każdą pogodę?:evil_lol: mi to by sie dzisiaj krótki rękawek przydał, bo w długim coś gorąco było:evil_lol: [quote name='Justa'] A bieganie - mnóstwo wyzwań :loveu: Tak czy inaczej ruch to zdrowie ! :multi: http://img521.imageshack.us/img521/4509/dsc0010nr1.jpg w rowerowaniu też jest mnóstwo wyzwań;) zjazdy, podjazdy, góry, doliny:razz: tu dopiero trzeba się namyśleć:razz: a dzisiaj poznałem zalety jednoczesnego wybiegania siebie i psa:diabloti: [quote name='gassira']jaka ładna pobudka:cool3: śliczna:loveu: ale Galina chyba niechętnie nastawiona na otoczenie pokazując wszystkim język:eviltong: Quote
Justa Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Tinka:)']byłam już, byłam, przywitałam sie i oglądałam w ciszy :oops: ja chodzę 9 lat na basen, mam nawet parę medali:cool3: też chciałabym biegać, ale to u mnie odpada, a pływanie jest wręcz wskazane, chociaż to dla mnie żadna udręka- uwielbiam wodę:loveu: No patrzcie jaka cichociemna :diabloti: [quote name='LeCoyotte']a to taki płaszczyk uniwersalny na każdą pogodę?:evil_lol: mi to by sie dzisiaj krótki rękawek przydał, bo w długim coś gorąco było:evil_lol: Płaszczyk jedyny w swoim rodzaju :cool3: Jak gorąco zawsze można zrzucić :razz: w rowerowaniu też jest mnóstwo wyzwań;) zjazdy, podjazdy, góry, doliny:razz: tu dopiero trzeba się namyśleć:razz: a dzisiaj poznałem zalety jednoczesnego wybiegania siebie i psa:diabloti: To pokaż mi na mojej nizinie te góry i podjadzdy - wtedy pogadamy :eviltong: Zresztą rower też fajna sprawa, dojeżdżam nim na bieżnię codziennie :eviltong: Wziąłeś Sambe na bieganko? I co i co? Opowiadaj jak się psia spisała ! śliczna:loveu: ale Galina chyba niechętnie nastawiona na otoczenie pokazując wszystkim język:eviltong: Galina prezentuje swoją jaszczurkową naturę :p Jeszcze trochę spacerkowych.. Ponieważ pogoda jest jaka jest. Lenimy się, to znaczy małe czarne się leni, bo mnie jak zwykle czasu brak :p A teraz spadam na spacer. Paaaa :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Justa napisał(a):No patrzcie jaka cichociemna :diabloti: ano, tak mam :oops: Quote
LeCoyotte Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Justa'] To pokaż mi na mojej nizinie te góry i podjadzdy - wtedy pogadamy :eviltong: miniaturowe pagórki zawsze sie znajdą i na upartego wystarczą:diabloti: Wziąłeś Sambe na bieganko? I co i co? Opowiadaj jak się psia spisała ! na początku próbowała mnie zatrzymać łapiąc za nogi, skacząc i obejmując mnie łapami, ale po chwili jej przeszło i cieszyła się wiatrem w uszach biegnąc głównie za mną:cool1: (bez smyczy) http://img339.imageshack.us/img339/8525/dsc0134pstd4.jpg a czego Galinka sie uczy?:cool3: Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 :mdleje: Justa!!!!! dałaś TRZY foty na raz :crazyeye: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='LeCoyotte']miniaturowe pagórki zawsze sie znajdą i na upartego wystarczą:diabloti: Chyba nie wiesz co mówisz :diabloti: Wczoraj byłam na nocnym rowerze, nie pytaj jak wyglądała moja bluza rowerowa na plecach :evil_lol: Nie mówiąc o rowerze i butach :evil_lol: na początku próbowała mnie zatrzymać łapiąc za nogi, skacząc i obejmując mnie łapami, ale po chwili jej przeszło i cieszyła się wiatrem w uszach biegnąc głównie za mną:cool1: (bez smyczy) http://img339.imageshack.us/img339/8525/dsc0134pstd4.jpg a czego Galinka sie uczy?:cool3: Mądra Sambina :loveu: A czego Galina może się uczyć? Rozpychania, stękania i czujnego utrzymywania jednaj strony ciała :diabloti: [quote name='malawaszka']:mdleje: Justa!!!!! dałaś TRZY foty na raz :crazyeye: :evil_lol: No patrzcie jaka złośliwa :mad: :diabloti: Więcej nie popełnie tego błędu :eviltong: [quote name='gassira']a mi się wyświetla tylko ta środkowa:angryy: Żałuj :eviltong: [quote name='Tinka:)']ano, tak mam :oops: Fajnie, że chociaż po cichu zaglądasz :loveu: A jak tam smyczkowo/obrożowo/szelkowe zakupy? :eviltong: - - - Nasze tereny spacerkowe.. Jutro znów psa mi zabierają na działkę :placz: Quote
Olusia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 http://img339.imageshack.us/img339/8525/dsc0134pstd4.jpg Cudowna dama :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 czesc jakie ładne tereny spacerkowe :cool3::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Justa napisał(a): Fajnie, że chociaż po cichu zaglądasz :loveu: A jak tam smyczkowo/obrożowo/szelkowe zakupy? :eviltong: takie ładne zdjęcia to ciężko nie zaglądać ;) co do zakupów- czekam na maila, mama mnie wyśmiała i powiedziała że to sie staje już nienormalne : P Quote
Olusia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Tinka:) napisał(a):takie ładne zdjęcia to ciężko nie zaglądać ;) co do zakupów- czekam na maila, mama mnie wyśmiała i powiedziała że to sie staje już nienormalne : P Tinka, a ile obróżek, szelek i smyczy liczy Twoja kolekcja? :eviltong: My mamy tylko (:lol:) 3 obróżki, 1 parę szelek i 2 smycze, a tata już zaczął się naśmiewać. :p Quote
Unbelievable Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Olusia napisał(a):Tinka, a ile obróżek, szelek i smyczy liczy Twoja kolekcja? :eviltong: My mamy tylko (:lol:) 3 obróżki, 1 parę szelek i 2 smycze, a tata już zaczął się naśmiewać. :p hmm, 2 pary szelek, 4 obroże, 4 smycze, kantarek i 2 bandamki : P maluuutko...:roll::evil_lol: Quote
Justa Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Hej dziewczyny :loveu: dbsst - prawda, że jakieś znajome? :razz: Tinka - strasznie mi miło :loveu: Jesli chodzi o temat obroże-smyczowy to ja mam już wszystko co sobie mogłam zamarzyć :p Kiedyś może zrobię zdjęcie Galiny w asortymencie :p Quote
Recommended Posts