weszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja to bym chciała takie "beznadziejne" foty robić. Większe i rudo-czarne... cieeeekawe... Quote
LeCoyotte Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Justa']coś większego i rudo-czarnego :razz: [/QUOTE] u nas w policji jest jeden pies tej rasy:razz: Quote
Justa Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Olusia']Tervueren? (nie wiem jak to się pisze :D)[/QUOTE] prawie ;) krótkowłosa odmiana belga ;) Quote
Justa Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Olusia']Malina? :)[/QUOTE] tak !:loveu: tym sposobem będę mieć kilka razy więcej kg ADHD w domu :lol: Quote
Matusz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [SIZE=4][COLOR=Red][B]KTOŚ MIAŁ SIĘ TUTAJ UKAĆ !!??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Justa Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Matusz'][SIZE=4][COLOR=Red][B]KTOŚ MIAŁ SIĘ TUTAJ UKAĆ !!??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] detektyw się znalazł :diabloti: Quote
Matusz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Justa']detektyw się znalazł :diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B] ha, inspektor Gadżet :diabloti::diabloti::mad:[/B][/COLOR] Quote
Poświata Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Justa']:razz: Ale muszę Cię rozczarować, bo jak tylko się z domu wyniosę i stać mnie będzie na dwa psy to będzie coś większego i rudo-czarnego :razz:[/quote]Rudo czarne są też Poświatki ;) i raczej nie mają ADHD :evil_lol:. Quote
Doginka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Justa']pies :razz:[/quote] :eviltong: [quote name='Justa']prawie ;) krótkowłosa odmiana belga ;)[/quote] Wolę sznaucery - kup sobie Olbrzymka, to nie będą Ci kłaki w domu frówać:diabloti::razz: [quote name='malawaszka']a co to znaczy UKAĆ???? :crazyeye:[/quote] Też nie wiem:shake::crazyeye: Quote
Justa Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Poświata']Rudo czarne są też Poświatki ;) i [B]raczej nie mają ADHD[/B] :evil_lol:.[/QUOTE] Dlatego średnio do mnie pasują :eviltong: [quote name='Doginka']Wolę sznaucery - kup sobie Olbrzymka, to nie będą Ci kłaki w domu frówać:diabloti::razz:[/quote] Miniatura + belg = duet idealny. Ze sznaucerów nie zrezygnuję, bo zawładnęły moim sercem :loveu: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Justa świetne foty robisz :loveu: i nie narzekaj bo nie masz na co : P będę często wpadać bo uwielbiam czarne ADHD :loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Justa napisał(a):tak !:loveu: tym sposobem będę mieć kilka razy więcej kg ADHD w domu :lol: Aaaaaaaale fajnie, Malinki sa superowe - no i kochana wtedy to juz bedziesz musiala z maliniaczkiem agility trenowac :cool3:. Quote
Justa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Aaaaaaaale fajnie, Malinki sa superowe - no i kochana wtedy to juz bedziesz musiala z maliniaczkiem agility trenowac :cool3:. Na pewno będziemy coś trenować - a czy to agility, czy frisbee czy posłuszeństwo to okaże się w praniu ;) Ja jestem generalnie bardzo aktywna - dużo jeżdżę na rowerze, biegam, także ciągle w ruchu. No i wiadomo - maliniak to wyzwanie - głównie wychowawcze - inny typ niż sznaucer, ale mam nadzieję, że sobie poradzę. Szkoda, że na razie to bliżej nieokreślone czasowo spekulacje, ale pomarzyć zawsze można ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Justa napisał(a):Na pewno będziemy coś trenować - a czy to agility, czy frisbee czy posłuszeństwo to okaże się w praniu ;) Ja jestem generalnie bardzo aktywna - dużo jeżdżę na rowerze, biegam, także ciągle w ruchu. No i wiadomo - maliniak to wyzwanie - głównie wychowawcze - inny typ niż sznaucer, ale mam nadzieję, że sobie poradzę. Szkoda, że na razie to bliżej nieokreślone czasowo spekulacje, ale pomarzyć zawsze można ;) Ja znam troszke belgow i wlasnie maliny sa wedlug mnie the best :loveu:, choc grendelki sa rowniez piekne, ale tak jak sznupy - czarne ;). Wylecialo mi zupelnie z glowy w tej chwili imie takiej fajowej maliny sprowadzonej z Francji - ta to wymiata na torze :loveu: :multi:. Quote
Justa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ja znam troszke belgow i wlasnie maliny sa wedlug mnie the best :loveu:, choc grendelki sa rowniez piekne, ale tak jak sznupy - czarne ;). Wylecialo mi zupelnie z glowy w tej chwili imie takiej fajowej maliny sprowadzonej z Francji - ta to wymiata na torze :loveu: :multi:. Mnie też najbardziej Maliny przypadły do gustu, nie tylko ze względu na ubarwienie - są z tych 4 odmian najostrzejsze, najtwardsze, najbardziej pewne siebie - a co za tym idzie najbardziej otwarte do ludzi. tak przynajmniej wypowiadają się właściciele. A ta suka z Francji to może Ava( Avalanche )? Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 MI też Ava wpadła do głowy. Jestem nią zachwycona od pierwszego widzenia :iloveyou: Quote
Justa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Fakt faktem, Ava jest przepiękna i dość nietyowo umaszczona jak na malinę :loveu: Powoli upatruję sobie nawet hodowlę :eviltong: Tyle, że chyba ze 3 pokolenia miną znim się blegusia dorobię :placz: Quote
WinterGirl Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy czarne łapki ale z niej całuśnica malutka :loveu:[/FONT][/CENTER] Quote
Justa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='LeCoyotte sprzed kilku tygodni']Gala podobno szelki ma gdzieś:diabloti: i nie ciągnie na nich.. ciekawe jak długo:eviltong: Pragnę poinformować, że DALEJ nie ciągnie :p Ależ mam mądrego psa :eviltong: bGirl witamy witamy :cool3: :multi: Quote
tangerine74 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Justa napisał(a):Pragnę poinformować, że DALEJ nie ciągnie :p Ależ mam mądrego psa :eviltong: Cudna i mądra :loveu: No no, kto by sie tego po sznupiastym adhd spodziewał :lol: Quote
Justa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 tangerine74 napisał(a):Cudna i mądra :loveu: No no, kto by sie tego po sznupiastym adhd spodziewał :lol: Oczywiście na biegankowe pole trochę ciągnie, ale na osiedlowym tuptaniu jest aniołem :eviltong: jest o niebo lepiej niż w obroży, a przynajmniej przestała tak sapać :diabloti: Od wczorajszego wieczoru śpi jak zabita - wróciła z weekendu na działce :p Spokój w domu :lol: Quote
Recommended Posts