Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz'][SIZE=4][COLOR=Red][B]KTOŚ MIAŁ SIĘ TUTAJ UKAĆ !!??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

detektyw się znalazł :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']:razz: Ale muszę Cię rozczarować, bo jak tylko się z domu wyniosę i stać mnie będzie na dwa psy to będzie coś większego i rudo-czarnego :razz:[/quote]Rudo czarne są też Poświatki ;) i raczej nie mają ADHD :evil_lol:.

Posted

[quote name='Justa']pies :razz:[/quote]
:eviltong:

[quote name='Justa']prawie ;)

krótkowłosa odmiana belga ;)[/quote]
Wolę sznaucery - kup sobie Olbrzymka, to nie będą Ci kłaki w domu frówać:diabloti::razz:

[quote name='malawaszka']a co to znaczy UKAĆ???? :crazyeye:[/quote]
Też nie wiem:shake::crazyeye:

Posted

[quote name='Poświata']Rudo czarne są też Poświatki ;) i [B]raczej nie mają ADHD[/B] :evil_lol:.[/QUOTE]

Dlatego średnio do mnie pasują :eviltong:

[quote name='Doginka']Wolę sznaucery - kup sobie Olbrzymka, to nie będą Ci kłaki w domu frówać:diabloti::razz:[/quote]

Miniatura + belg = duet idealny.

Ze sznaucerów nie zrezygnuję, bo zawładnęły moim sercem :loveu:

Posted

Justa napisał(a):
tak !:loveu:

tym sposobem będę mieć kilka razy więcej kg ADHD w domu :lol:

Aaaaaaaale fajnie, Malinki sa superowe - no i kochana wtedy to juz bedziesz musiala z maliniaczkiem agility trenowac :cool3:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Aaaaaaaale fajnie, Malinki sa superowe - no i kochana wtedy to juz bedziesz musiala z maliniaczkiem agility trenowac :cool3:.

Na pewno będziemy coś trenować - a czy to agility, czy frisbee czy posłuszeństwo to okaże się w praniu ;)
Ja jestem generalnie bardzo aktywna - dużo jeżdżę na rowerze, biegam, także ciągle w ruchu. No i wiadomo - maliniak to wyzwanie - głównie wychowawcze - inny typ niż sznaucer, ale mam nadzieję, że sobie poradzę.
Szkoda, że na razie to bliżej nieokreślone czasowo spekulacje, ale pomarzyć zawsze można ;)

Posted

Justa napisał(a):
Na pewno będziemy coś trenować - a czy to agility, czy frisbee czy posłuszeństwo to okaże się w praniu ;)
Ja jestem generalnie bardzo aktywna - dużo jeżdżę na rowerze, biegam, także ciągle w ruchu. No i wiadomo - maliniak to wyzwanie - głównie wychowawcze - inny typ niż sznaucer, ale mam nadzieję, że sobie poradzę.
Szkoda, że na razie to bliżej nieokreślone czasowo spekulacje, ale pomarzyć zawsze można ;)

Ja znam troszke belgow i wlasnie maliny sa wedlug mnie the best :loveu:, choc grendelki sa rowniez piekne, ale tak jak sznupy - czarne ;).

Wylecialo mi zupelnie z glowy w tej chwili imie takiej fajowej maliny sprowadzonej z Francji - ta to wymiata na torze :loveu: :multi:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja znam troszke belgow i wlasnie maliny sa wedlug mnie the best :loveu:, choc grendelki sa rowniez piekne, ale tak jak sznupy - czarne ;).

Wylecialo mi zupelnie z glowy w tej chwili imie takiej fajowej maliny sprowadzonej z Francji - ta to wymiata na torze :loveu: :multi:.

Mnie też najbardziej Maliny przypadły do gustu, nie tylko ze względu na ubarwienie - są z tych 4 odmian najostrzejsze, najtwardsze, najbardziej pewne siebie - a co za tym idzie najbardziej otwarte do ludzi.
tak przynajmniej wypowiadają się właściciele.

A ta suka z Francji to może Ava( Avalanche )?

Posted

Fakt faktem, Ava jest przepiękna i dość nietyowo umaszczona jak na malinę :loveu:

Powoli upatruję sobie nawet hodowlę :eviltong: Tyle, że chyba ze 3 pokolenia miną znim się blegusia dorobię :placz:

Posted

[quote name='LeCoyotte sprzed kilku tygodni']Gala podobno szelki ma gdzieś:diabloti: i nie ciągnie na nich.. ciekawe jak długo:eviltong:

Pragnę poinformować, że DALEJ nie ciągnie :p Ależ mam mądrego psa :eviltong:

bGirl witamy witamy :cool3: :multi:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Cudna i mądra :loveu: No no, kto by sie tego po sznupiastym adhd spodziewał :lol:

Oczywiście na biegankowe pole trochę ciągnie, ale na osiedlowym tuptaniu jest aniołem :eviltong: jest o niebo lepiej niż w obroży, a przynajmniej przestała tak sapać :diabloti:

Od wczorajszego wieczoru śpi jak zabita - wróciła z weekendu na działce :p Spokój w domu :lol: