Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 gassira napisał(a):Ty to lepiej dokończ skubać swoją małą:evil_lol: A ja chyba zacznę skubać Gordona w piątek;) Justa - ja latam z aparatem stale w plecaczku i jak potrzeba to tylko wyjmuje i cykam;) - nie przeszkadza mi, że to osiedle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Jaszczur cudo jest:loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dzień doberek:p gdzie zdjęcia Gali w szelach?:???: Ka-Vanga napisał(a):a ja bym jej zaraz poobcinala ten dlugasny klak z ucholi :diabloti: i ta choragiewke z ogona :diabloti: :evil_lol: nie narzekać:mad: chorągiew musi powiewać na wietrze:cool1: Quote
tangerine74 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):gdzie zdjęcia Gali w szelach?:???: No własnie! Gdzie te nowe szelki? Jak Galina się w nich czuje? Gimli nie chciał w ogóle nosić rogzów:cool3: on w ogóle jest zbyt ruchliwy na takie podwójne szelki i biega w konkretniejsztch ;) Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tangerine74 napisał(a):No własnie! Gdzie te nowe szelki? Jak Galina się w nich czuje? Gimli nie chciał w ogóle nosić rogzów:cool3: on w ogóle jest zbyt ruchliwy na takie podwójne szelki i biega w konkretniejsztch ;) Gala podobno szelki ma gdzieś:diabloti: i nie ciągnie na nich.. ciekawe jak długo:eviltong: Samba też nie ciągneła na początku.. jakie Gimli ma szelki? takie? http://lh6.google.com/vertobi/Rsdb-_HLNqI/AAAAAAAAEe0/tMfJRwm_HY0/IMG_2483.jpg&imgmax=640 Quote
tangerine74 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Gimli tez nie ciagnał na szelkach... 2 dni :lol: Jak Galina szelki na gdzieś:evil_lol:, to trudno bedzie tam jej fotkę zrobić:lol::lol::lol: Link mi się nie otwiera:shake: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 tangerine szeleczki super, świetnie wykonane i bardzo cieszę się, że jednak czarne. Galinie nie przeszkadzają - ja się czasem zastanawiam co bym musiała na nią włożyć, żeby zaczęło jej to przeszkadzać :evil_lol: Nie doceniałam tego wynalazku - psa prowadzi się super :multi: Kojot niecierpliwcu :diabloti: Jeżeli chodzi o zdjęcia. Moi kochani, specjalnie wstałam o ludzkiej porze, wzięłam ten cięzki aparat, poszłam na lotnisko żeby porobić dla Was fotki :diabloti: Mało mnie nie zwiało - dosłownie więc proszę to docenić :diabloti: Zdjęcia bez rewelacji, bo gala wygląda jak wygląda, a pogoda jaka jest taka jest. No i tereny - co ja się nagimnastykowałam, żeby nie uchwycić szyldu Carrefoura Bemowo :eviltong: Szele :loveu: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 moja cierpliwość została wynagrodzona :multi: :evil_lol: Galina nie jest taka zarośnięta jak mówiłaś, całkiem jej do twarzy w tej fryzurce ;) no i w czarnych szelkach:diabloti: dosłownie więc proszę to docenić doceniamy to poświęcenie:loveu: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Od tyłu to jeszcze jakoś wygląda :eviltong: Bo ją wyskubałam - przez Was ! :placz: Od przodu sprawy mają się nieco inaczej :cool1: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 zawiało burka;) w oku widzę super warunki na spacer:) Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):zawiało burka;) w oku widzę super warunki na spacer:) Ano zawiało :lol: Hm ten błękit nieba trwał 15 minut - teraz leje :cool1: Quote
tangerine74 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Doceniam bardzo Twoje poświęcenie :multi: Szelki piekne :p Tez lubie czarne na czarnym psie :p I właśnie takie rogzy na Gimlim pływały (to chyba najlepsze określenie) i wcale niechodzi tu o rozmiar, anie dopasowanie. Ten energiczny szalony chudzielec miał obie "obręcze" na szyi w dosłownie 3 sekundy od założenia:shake: Nie sposób było go w tym prowadzic na smyczy, bo zapięcie fruwało mu pod brzuch:shake: Obydwoje mielismy dość takiego wynalazku i wróciliśmy do starego modelu: http://img216.imageshack.us/my.php?image=gimliwostrowitemzl1.jpg Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 tangerine kurcze jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić :-o Na Galinie chyba dobrze leżą, najważniejsze, że nie próbuje się ich pozbyć - czyli jest jej wygodnie :p Chociaż w klacie to na maxa rozciągnęłam pasek - ah ta sucza budowa :evil_lol: słyszałaś słyszałaś? Quote
tangerine74 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Gimlasiowe "słyszałaś? słyszałaś?" zawsze wiąże się z pozycją stojącą. No chyba, że w domu. W domu udaje mu się to samo otwarciem 1 oka i minimalnym ruchem głowy. :p Szkoda, ze nie widzi takiej mozliwości na dworze .:shake: Czy te szelki mają odblaskowe te białę paseczki? Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 tangerine74 napisał(a):Gimlasiowe "słyszałaś? słyszałaś?" zawsze wiąże się z pozycją stojącą. No chyba, że w domu. W domu udaje mu się to samo otwarciem 1 oka i minimalnym ruchem głowy. :p Szkoda, ze nie widzi takiej mozliwości na dworze .:shake: Czy te szelki mają odblaskowe te białę paseczki? Ja Galinę jeszcze umiem opanować - nie wiem jakim cudem, ale ona rozumie. Jak 'zostań' to siedzi na doopce, ale nikt nie zakazał sie przecież odwracać :eviltong: A teraz bidulka taka niepocieszona na tych spacerach, bo lekarz nakazał ograniczyć ruch na jakiś czas - z racji tych ponaciąganych ścięgien :roll: Aczkolwiek jak nie ma piłki to przecież wokół jest mnóstwo patyków, z którymi można sobie pobiegać w psyku.. Nie mam serca jej na smyczy cały czas wiązać :shake: Myślę, że te szelki to dobry wynalazek, bo nie będą tak jej szyi obciążać, a podejrzewam że sobie m. ramienno-głowowy naciągnęła, a obroża + ciągnięcie w ozdrowieniu by jej nie pomogły. No nic, zobaczymy jak to będzie. Na razie cisza, nic się nie dzieje złego. Tak tak, szeleczki są z odblaskową nitką. Ta seria wydaje mi się najsolidniej zrobiona ze wszystkich. Quote
Matusz Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Berek ! :loveu::loveu::loveu: śliczne szelki :lol: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :multi: nie wiem co Ty chcesz od Galowego wyglądu :crazyeye: fajne szele :cool3: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Hej humanisto ! :loveu: Ja tam ją wolę tak 2-3 tygodnie po strzyżonku :loveu: Wtedy jest idealna :loveu: A szele - przyznam - fajne :cool3: Teraz mamy już wszystko co do szczęścia nam trzeba. szele + smycz za 10 zł :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://img405.imageshack.us/img405/6858/dsc0531et0.jpg Śliczne wygląda w tych szeleczkach:loveu: Dobrze zrobiłaś, że jednak czarne kupiłaś!:) Quote
Olusia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hej :loveu: Pięknie Galince w nowych szeleczkach :loveu::loveu: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Hej dziewczyny :loveu: Nie żałuję, że są czarne. I praktyczniejsze i się nie rzucają aż tak w oczy ;) Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Matusz napisał(a): śliczne szelki :lol: a pies juz nie?:crazyeye::eviltong: http://img100.imageshack.us/img100/5866/dsc0525sv5.jpg ona wygląda tutaj jak włochata maskotka:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Widzisz jakiego mam pluszaka w domu :loveu: W dodatku żywego :loveu: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 a chciałaś kupić jakieś inne te szelki??? Quote
Justa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 anettko przed, na lotnisko już nie wchodzę - jest nowy płot, a ja nie mam zamiaru bawić się w wandala. pozatym ŻW jeździ, a po co narażać się na koszty mandatu? Zaraz za lotniskiem (koło ośrodka prawa jazdy) jest taki terenik gdzie psine mogę wybiegać. My nie musimy chodzić, wystarczy trochę miejsca, zebym mogła jej piłkę porzucac i poćwiczyć. Także lotniko nie jest nam potrzebne do szczęścia ;) waszuś chciałam te tylko sią zastanawiałam nad kolorem. A no i jeszcze znalazłam inny krój tego rogza, ale jakos tak średnio mi pasował, pozatym ponoć częściej psy z niego wychodzą. A skąd to pytanie? :razz: Quote
Recommended Posts