Justa Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Justa napisał(a): Jutro Galeństwo będzie miało sanację jamy ustnej, proszę trzymać kciuki !!! Heh, jednak trzeba będzie to przełożyć - z wynikami krwi nie do końca jest ok.. Do obserwacji. :( Quote
Justa Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 malawaszka napisał(a):oj a co się dzieje? Ma 4,5 tys leukocytów (norma 6-12 tys) Reszta badań w normie. Nie mam pojęcia czemu, miała robiony tylko profil podstawowy, więc też nie wszystkie potrzebne oznaczenia tam są żeby wnioskować. Generalnie czuje się dobrze, tak jak zawsze, nie zauważyłam nic niepokojącego. Żadnej infekcji ostatnio nie przechodziła. Dziwne. Przed sterylizacją miała 6 tysięcy leukocytów, więc może tak być że to jej osobnicza cecha, ale jednak powinna oscylować wokół tych 6 tysięcy, a nie spadać :shake: Quote
Montelka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 jak miło zobaczyć Galinę, chociaż wirtualnie :) mam nadzieję, że leukocyty to fałszywy alarm i nic poważnego się nie dzieje ! Quote
anetta Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 A co to jest ta sanacja? Przesyłam pozytywne fluidy :loveu: Quote
Doginka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 anetta napisał(a):A co to jest ta sanacja? O to samo chciałam zapytać:oops: Quote
Justa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Doginka napisał(a):O to samo chciałam zapytać:oops: Zdejmowanie kamienia. Nie chce mi się wierzyć, że ma takie niskie leukocyty, za dobrze się czuje i reszta wyników w normie - jutro chyba znów jej zbadam krew. Dzięki dziewczyny za wsparcie :calus: Quote
Justa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Po ponownym badaniu 5tys. No i jestem w kropce. Quote
Unbelievable Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 to może jej tylko okresowo spadło skoro teraz jest więcej? Quote
Justa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Unbelievable napisał(a):to może jej tylko okresowo spadło skoro teraz jest więcej? No właśnie dlatego nie wiem czy jej podawać jakiś immunostymulator teraz, ale nie zaszkodzi pewnie, skoro i tak ma mało. Quote
Doginka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Justa, a może to były jakieś pomyłkowe wyniki:razz: Quote
Justa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Doginka napisał(a):Justa, a może to były jakieś pomyłkowe wyniki:razz: Myślałam o tym, dlatego powtórzyłam. Wciąż ma za mało białych.. Zobaczymy za 3 tygodnie. Quote
Doginka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Justa napisał(a):Myślałam o tym, dlatego powtórzyłam. Wciąż ma za mało białych.. Zobaczymy za 3 tygodnie. To trzymam, żeby jednak były dobre te wyniki:thumbs: Quote
Justa Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 U Galiny po staremu, a u mnie wakacje. W tym roku tak.. A jutro przygody część dalsza - Mazury :loveu: Quote
Doginka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 O qrna, ale Ci fajnie:lol: Miłych wakacji życzę;-) Quote
eria Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 ee takie wakacje nie dla mnie, ale życzę Ci super zabawy !!! :) Quote
weszka Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Fajna zabawa :) Początki czy już jesteś stara wyga? W każdym razie udanych wakacji! Quote
Justa Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='Doginka']O qrna, ale Ci fajnie:lol: Miłych wakacji życzę;-) Wakacje były świetne, a teraz czas do pracy ;) [quote name='eria']ee takie wakacje nie dla mnie, ale życzę Ci super zabawy !!! :) Hehe całe szczęście jest tyle możliwości spędzania wolnego czasu, że dla każdego coś się znajdzie :p [quote name='weszka']Fajna zabawa :) Początki czy już jesteś stara wyga? W każdym razie udanych wakacji! Na windsurfingu bolesne początki.. Zwłaszcza, że wiało słusznie przez 2 tygodnie i moja walka z żaglem nie zawsze bywała radosna :p Ale mam najlepszych nauczycieli na świecie! Przedwczoraj wróciłam z dwutygodniowego rejsu po Mazurach. Spanie w krzakach, spłynięte caluśkie mazury, jestem zadowolona i wypływana :) Kofeina - kolejna wyratowana kociczka :) Mieszka z moim TZ. Quote
Justa Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 A przy całej swej urodzie jest megasłodziakiem. Chodzi za człowiekiem jak pies, jest gadatliwa, aportuje zabawki, przytula się. Kot geniusz. Quote
weszka Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Czyli wakacje udane :) Kociczka prześliczna :loveu: Quote
Recommended Posts