Justa Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Trochę mnie nie było.. Przyszłam się pochwalić - wczoraj miałam ostatni egzamin i udało mi się go zaliczyć, w związku z czym z dumą wkraczam w X semestr ;) Teraz 2,5 tygodnia wolnego, co wydaje się dość nieprawdopodobne biorąc pod uwagę ostatni miesiąc.. Galina zapuszczona, ale postaram się strzelić jakieś foty, bo pewnie już zapomnieliście jak wygląda ;) Na sterylizację jestem zdecydowana, musieliśmy to przełożyć, bo okazało się, że cieczka ostatnio się pospieszyła. Wracam z nart i pozbywamy się macicy. Ściskam Was wszystkich ;) Quote
betty_labrador Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 OO Justynka :loveu: Nareszcie Cie przestali nękać z ta nauka :) fajnie ze sobie teraz troche odpoczniesz i pocykasz fotki :) uzupełniając fotoblog :) Galinka pewnie zarośnięta wygląda -ale mimo wszystko jest piekna :loveu: Gratuluje wboru decyzji co do sterylki! Udanych nart Ci zycze i odpoczynku :) do usłyszenia :) Quote
Doginka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Brawo:klacz: Coraz bliżej Pani Vet do Veta:lol: Baw się dobrze na tych nartach i odpocznij porządnie;-) Tęsknimy za fotami Galci:razz: Quote
Katerinas Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Justa - Gratulacje! Wypoczywaj teraz ile się da. :) I daj znać jak już będzie operacja Galinki. Quote
Justa Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu: Przyznam szczerze, że nie sądziłam, że pójdzie tak gładko, ba - w ogóle nie przewidywałam ferii w tym roku, a tutaj taka niespodzianka ;) Jeśli chodzi o zdjecia to miałam dzisij pójść, ale raz, że wtałam o 13, a dwa, że właśnie zaczął sypać śnieg :diabloti: Galina jest niemiłosiernie zapuszczona, może uda mi się ją w końcu trochę ogarnąć. Wczoraj mnie zaźliła niesamowicie, gdyż na wieczornym spacerze zebrała coś z chodnika i jak ją przyciągałam coby jej zabrać łup to co piesek zrobił? Połknął w całości to co pochwycił :mdleje: Ręce opadają.. Schudła mi ostatnio, chyba w końcu waży tyle ile powinna. Po 10 latach w końcu zaopatrzyłam się w kubeł na karmę i powiem Wam, że to genialny wynalazek - nie dość, że w końcu po podłodze nie wala się niezbyt łądny wór z karmą, nie śmierdzi toto, to jeszcze nie mam stresa że ten żarłok się dobierze do nadprogramowego jedzenia. Że też wcześniej na to nie wpadłam :p Właśnie, Galina w maju skończy 10 lat, kiedy to zleciało :mdleje: W sumie.. Dopiero zaczynałam studia, a zaraz je kończę :mdleje: I niedługo pewnie wyfrunę z rodzinnego gniazda, bo 24 lata na karku już.. A jeszcze niedawko wydawało się to takie odległe.. Galiny sterylkę planuję na początku marca - wracamy z gór 2 marca, we wtorek lecę na badania krwi, w czwartek jak wszystko bedzie dobrze zaplanujemy operację. No, koniec gadania ;) Quote
betty_labrador Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Haha to jakbys wstala o tej 7 to jeszcze miałabyś wiosenke :P a tak zima, zima. Oh jak te pory roku szybko sie zmieniają :razz: A o czasie weź nic nie mów-leci zdecydowanie za szybko! dlatego trzeba dobrze wykorzystywać czas nam dany. A nie narzekać. Ja nie cierpie jak ktoś gada -oby do piatku. To cholerka po co ten tydzien caly jest? zeby cas przelecial ot tak, to życie przeleci w ten sposób predzej :P No a nasze psiaki niestety nie młodnieją :( Tosia tez w kwietniu bedzie mieć 10! wiec sobie łapki mogą podac obżartuchy jedne :P MIłego wypoczynku Justynko! i mizianki dla suni :) :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 już 10 lat? jakie to niemożliwe.... Quote
Doginka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Gordoniasty w lipcu 10 skończy;-) Ale on im starszy, tym piękniejszy i mądrzejszy:lol: No i cwaniak niemiłosierny :lol: A z tego, co pamiętam, to Gallinka też niezła cwaniara jest:lol: Quote
Katerinas Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Justa napisał(a):Jeśli chodzi o zdjecia to miałam dzisij pójść, ale raz, że wtałam o 13, a dwa, że właśnie zaczął sypać śnieg :diabloti: Ale śpioszek ;) Justa napisał(a):Wczoraj mnie zaźliła niesamowicie, gdyż na wieczornym spacerze zebrała coś z chodnika i jak ją przyciągałam coby jej zabrać łup to co piesek zrobił? Połknął w całości to co pochwycił :mdleje: Ręce opadają..... to taki standard... :roll: U mnie na szczęście Dora jak coś chwyci i jak krzyknę, to od razu wypuszcza z pyska. Justa napisał(a):Właśnie, Galina w maju skończy 10 lat, kiedy to zleciało :mdleje: (...) Galiny sterylkę planuję na początku marca jeny... to już 10 lat? :-o Odezwij się na początku marca jak tam sterylka. Quote
#Etna# Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zaglądam wszędzie więc i tu wpadłam :) Gratuluję zaliczenia kolejnego semestru! Zazdroszczę że już kończysz... Ja zaczęłam i gdzie tu do końca hehe Ehh wyjazd w góry... Pomarzyć można :) Może jakieś zdjęcia przywieziesz to chociaż oczy naciesze . Czekam na foty Galinki i zdrówka dla 10latki :) Quote
weszka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Jesteś WIELKA! A czas leci to prawda... Ale każdy czas ma swój urok i trzeba wykorzystywać na maksa. To Ty teraz odpoczywaj i delektuj się górami i Galiną. Quote
Justa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Zmotywowana Waszymi licznymi wypowiedziami poszłam zrobić zdjęcia.. Jako, że całkiem niedawno mój sprzęt poszerzył się o tele, to była doskonała okazja do wypróbowania go.. Wnioski są takie - albo się cofnęłam w rozwoju, albo pogoda była zbyt lipna :placz: Może jak stopnieje śnieg będzie lepiej.. Wczoraj zrobiłam EKG Galinie i serce ma zdrowiutkie. 8 marca sterylka ;) Quote
#Etna# Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Galinka! :) ślicznotka czarna. Ale ma fajny kubrak. No ja się na temat ilości zdjęć nie wypowiadam bo u mnie z tym bieda więc co będę komuś wytykać hehe ale obejrzałabym czarnule a co :) Quote
Doginka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Czarne na śniegu ciężko dobrze zrobić, ale praktyka czyni mistrza;-) I tak fajnie fota wyszła:lol: Quote
BBeta Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 I kto tu ma szeroką klatę... :eviltong: :diabloti: Quote
Katerinas Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Justa - tylko jedna fotka ...buuu :placz: Galinka fajnie wygląda. :) A czarne rzeczywiście ciężko uchwycić na śniegu. No to w Dzień Kobiet trzymamy kciuki :) Quote
weszka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dobra i jedna fota :) Na początek ;) Świetnie że serducho zdrowe. Quote
betty_labrador Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 suuper :D Galinka wyglada rewelacyjnie :loveu: Quote
anetta Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Będziemy trzymać!! O przemijającym czasie nic nie mów...:shake: Quote
Justa Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 To już jutro, trzymajcie kciuki jutro o 10 ! Quote
Justa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 My już po, Galeństwo ładnie się znieczuliło, a teraz już jesteśmy w domu i śpi. Asystowałam, zszyłam, mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji ;) Dzięki za kciuki kochani ! Quote
Recommended Posts