Justa Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, wczoraj napisałam ostatni 8 egzamin w tej sesji.. Chyba nigdy nie czułam się tak wyprana fizycznie i psychicznie. Sesja należycie oblana wczoraj, a dzisiaj jadę odpoczywać na łonie natury. Miłych wakacji dla wszystkich :loveu: Quote
Doginka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Wiedziałam, ze staniesz na wysokości zadania:klacz: Miłego wypoczynku życzę;-) Quote
#Etna# Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Co tam u was słychać????? Na wakacjach byłaś to pewnie masz zdjęcia;) Daaaaawno Galinki nie oglądałam nie bądź taka i pokaż co u czarnuli;) pozdrawiamy Quote
Justa Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Ooo Etna, wyciągnęłaś nas spod ziemi ! Wakacje się kończą nieubłaganie niestety.. Cały lipiec byłam w klinice, często całe dnie tam spędzałam. Później pojechałam do rzeźni na kolejne praktyki. I tak minęła mi połowa wakacji. A później tydzień pod żaglami na mazurach, tydzień w Chałupach, działka. Nie powiem - intensywne były te wakacje ;) Sesja na czysto, w poniedziałek zaczynam V rok, już bliżej niż dalej. Zdjęcia z wakacji mam, ale nie ma na nich Galeństwa, teraz na weekend znikam na działkę, to może coś porobię przy sprzyjających wiatrach ;) Na 11 września wstępnie jesteśmy umówione na sterylizację. Jeśli nie ucieknę z poczekalni - także proszę trzymać kciuki. Quote
#Etna# Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 oooo takiej szybkiej odpowiedzi się nie spodziewałam hehe:) A no brak drugiej czarnuli:eviltong: No to faktycznie wakacje miałaś intensywne tylko pozazdrościć. Kurcze V rok to już faktycznie bliżej niż dalej. Gratulacje sesji na czysto:lol: Na 11 października chyba? Będę mocno trzymać kciuki żeby wszystko poszło jak trzeba:) Dasz radę;) No i czekam na zdjęcia;) Quote
Doginka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 No i jak się sterylka udała? :hmmmm: Wakacje się skończyły przyszła PANI WET:lol:Poka jakieś foty Galusi;-) Quote
eria Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 kiedy to przeleciało, dopiero co zaczynałaś studia a tu V rok !!! jesteś megatwardziel :) Quote
Justa Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='#Etna#']oooo takiej szybkiej odpowiedzi się nie spodziewałam hehe:) A no brak drugiej czarnuli:eviltong: No to faktycznie wakacje miałaś intensywne tylko pozazdrościć. Kurcze V rok to już faktycznie bliżej niż dalej. Gratulacje sesji na czysto:lol: Na 11 października chyba? Będę mocno trzymać kciuki żeby wszystko poszło jak trzeba:) Dasz radę;) No i czekam na zdjęcia;) ja zaglądam, tylko mało piszę.. ;) Tak tak, 11 października wstępnie, ale nie wiem czy cieczka jej się nie zbliża, bo jakoś dziwnie się od wczoraj zachowuje :shake: Sylwia, ano skończyły, trudno uwierzyć, że jutro o 8 rano będę już na zajeciach.. Póki co mi się nie chce, mam nadzieję, że jak trochę się wdrożę to będzie lepiej. Sterylka wyjaśniona powyżej ;) Aniu, własnie nie wiem kiedy to zleciało :mdleje: E tam, megatwardziel - bez przesady ;) Megatwardziel to będę jak zacznę pracować i na mnie będzie spoczywać odpowiedzialność, teraz jestem tylko siłą wykonawczą ;) Quote
weszka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Racja, ale zleciało! Dopiero zaczynałaś, a tu już V rok - szacun! Wpadniesz na klubówkę 13.10? Będzie Marzyciel co to się tą małą kluską opiekowałaś rok temu ;) Quote
Justa Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='weszka']Racja, ale zleciało! Dopiero zaczynałaś, a tu już V rok - szacun! Wpadniesz na klubówkę 13.10? Będzie Marzyciel co to się tą małą kluską opiekowałaś rok temu ;)[/QUOTE] A wybierasz się z Vesperką i Dirulcem? Całkiem prawdopodobne, że będę ;) Quote
weszka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Moje suczki mają wolne ale będę jako handlerka Marzyciela :) Quote
#Etna# Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Jak tam Galeństwo po sterylizacji? Obiecała fotki i co:diabloti: Pozdrawiamy Quote
anetta Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 No właśnie, tak tam Galina? V rok, fiu fiu :cool3: Quote
Justa Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Zabiegana jestem, ale aż mi głupio że nic nie piszę, więc w wielkim skrócie.. Galiny sterylka się przesunęła, bo się panienka zbierała do cieczki, którą aktualnie dostała, więc myślę, że w styczniu ją w końcu ciachnę. Pozatym miewa się (odpukać!) całkiem dobrze ;) A ja spędzam całe dnie na uczelni, zajęć na V roku jest bardzo dużo.. Byle do końca semestru i zaczną się staże i klinika klinika klinika. Poza szkołą też dobrze, nawet bardzo dobrze ;) Pozdrawiam kochani ! Quote
Bonsai Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ja dla odmiany na V roku prawie w ogóle nie mam zajęć... :) Za to praca pochłania mój czas... Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze! Pozdrowienia dla Galinki! Quote
Doginka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Justa napisał(a):Zabiegana jestem, ale aż mi głupio że nic nie piszę, więc w wielkim skrócie.. Galiny sterylka się przesunęła, bo się panienka zbierała do cieczki, którą aktualnie dostała, więc myślę, że w styczniu ją w końcu ciachnę. Pozatym miewa się (odpukać!) całkiem dobrze ;) A ja spędzam całe dnie na uczelni, zajęć na V roku jest bardzo dużo.. Byle do końca semestru i zaczną się staże i klinika klinika klinika. Poza szkołą też dobrze, nawet bardzo dobrze ;) Pozdrawiam kochani ! To dobrze, że jest dobrze;-) Trzymaj się Justa, bo ja potrzebuję dobrego veta;-) Quote
eria Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No to fajnie,że wszystko u Ciebie się układa :) i że napisałaś! Quote
betty_labrador Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 O Justa Ty żyjesz :D to trzymamy kciuki z Tosia za nauke i wszystko co dobre :D Quote
betty_labrador Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 pewnie cos przed świętami Justynka nam zarzuci :loveu: Quote
Katerinas Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Justa - jak tam? Zdecydowałaś się w końcu na sterylizację? No i dałabyś trochę fotek. :) Quote
Recommended Posts