Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, wczoraj napisałam ostatni 8 egzamin w tej sesji.. Chyba nigdy nie czułam się tak wyprana fizycznie i psychicznie.
Sesja należycie oblana wczoraj, a dzisiaj jadę odpoczywać na łonie natury.

Miłych wakacji dla wszystkich :loveu:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Ooo Etna, wyciągnęłaś nas spod ziemi !
Wakacje się kończą nieubłaganie niestety.. Cały lipiec byłam w klinice, często całe dnie tam spędzałam. Później pojechałam do rzeźni na kolejne praktyki. I tak minęła mi połowa wakacji.
A później tydzień pod żaglami na mazurach, tydzień w Chałupach, działka. Nie powiem - intensywne były te wakacje ;)
Sesja na czysto, w poniedziałek zaczynam V rok, już bliżej niż dalej.

Zdjęcia z wakacji mam, ale nie ma na nich Galeństwa, teraz na weekend znikam na działkę, to może coś porobię przy sprzyjających wiatrach ;)

Na 11 września wstępnie jesteśmy umówione na sterylizację. Jeśli nie ucieknę z poczekalni - także proszę trzymać kciuki.

Posted

oooo takiej szybkiej odpowiedzi się nie spodziewałam hehe:)
A no brak drugiej czarnuli:eviltong:
No to faktycznie wakacje miałaś intensywne tylko pozazdrościć.
Kurcze V rok to już faktycznie bliżej niż dalej. Gratulacje sesji na czysto:lol:
Na 11 października chyba? Będę mocno trzymać kciuki żeby wszystko poszło jak trzeba:)
Dasz radę;) No i czekam na zdjęcia;)

Posted

[quote name='#Etna#']oooo takiej szybkiej odpowiedzi się nie spodziewałam hehe:)
A no brak drugiej czarnuli:eviltong:
No to faktycznie wakacje miałaś intensywne tylko pozazdrościć.
Kurcze V rok to już faktycznie bliżej niż dalej. Gratulacje sesji na czysto:lol:
Na 11 października chyba? Będę mocno trzymać kciuki żeby wszystko poszło jak trzeba:)
Dasz radę;) No i czekam na zdjęcia;)

ja zaglądam, tylko mało piszę.. ;)
Tak tak, 11 października wstępnie, ale nie wiem czy cieczka jej się nie zbliża, bo jakoś dziwnie się od wczoraj zachowuje :shake:

Sylwia, ano skończyły, trudno uwierzyć, że jutro o 8 rano będę już na zajeciach.. Póki co mi się nie chce, mam nadzieję, że jak trochę się wdrożę to będzie lepiej.
Sterylka wyjaśniona powyżej ;)

Aniu, własnie nie wiem kiedy to zleciało :mdleje: E tam, megatwardziel - bez przesady ;) Megatwardziel to będę jak zacznę pracować i na mnie będzie spoczywać odpowiedzialność, teraz jestem tylko siłą wykonawczą ;)

Posted

Racja, ale zleciało! Dopiero zaczynałaś, a tu już V rok - szacun!
Wpadniesz na klubówkę 13.10? Będzie Marzyciel co to się tą małą kluską opiekowałaś rok temu ;)

Posted

[quote name='weszka']Racja, ale zleciało! Dopiero zaczynałaś, a tu już V rok - szacun!
Wpadniesz na klubówkę 13.10? Będzie Marzyciel co to się tą małą kluską opiekowałaś rok temu ;)[/QUOTE]

A wybierasz się z Vesperką i Dirulcem?
Całkiem prawdopodobne, że będę ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zabiegana jestem, ale aż mi głupio że nic nie piszę, więc w wielkim skrócie..
Galiny sterylka się przesunęła, bo się panienka zbierała do cieczki, którą aktualnie dostała, więc myślę, że w styczniu ją w końcu ciachnę. Pozatym miewa się (odpukać!) całkiem dobrze ;)
A ja spędzam całe dnie na uczelni, zajęć na V roku jest bardzo dużo.. Byle do końca semestru i zaczną się staże i klinika klinika klinika.
Poza szkołą też dobrze, nawet bardzo dobrze ;)

Pozdrawiam kochani !

Posted

Ja dla odmiany na V roku prawie w ogóle nie mam zajęć... :) Za to praca pochłania mój czas...

Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze! Pozdrowienia dla Galinki!

Posted

Justa napisał(a):
Zabiegana jestem, ale aż mi głupio że nic nie piszę, więc w wielkim skrócie..
Galiny sterylka się przesunęła, bo się panienka zbierała do cieczki, którą aktualnie dostała, więc myślę, że w styczniu ją w końcu ciachnę. Pozatym miewa się (odpukać!) całkiem dobrze ;)
A ja spędzam całe dnie na uczelni, zajęć na V roku jest bardzo dużo.. Byle do końca semestru i zaczną się staże i klinika klinika klinika.
Poza szkołą też dobrze, nawet bardzo dobrze ;)

Pozdrawiam kochani !

To dobrze, że jest dobrze;-) Trzymaj się Justa, bo ja potrzebuję dobrego veta;-)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...