Doginka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Justa napisał(a):Czekam na foty w takim razie :loveu: A co zrobiła z brwiami? :p Źle wycięła i musiałam skrócić do maximum:mad::lol: Quote
Justa Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Doginka napisał(a):Źle wycięła i musiałam skrócić do maximum:mad::lol: Hehe, ja nie będę potępiać, bo sama nie umiem ujarzmić Galińskich :lol: Quote
Justa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 To ja się może pochwalę jakie cudo nam Kojot namalował :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz bardzo bardzo bardzo dziękuję :loveu: Quote
eria Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 boski portret !!! jestem pod wrażeniem błysku w oku, gdyby było wstawione samo oko myślałabym,że to zdjęcie a nie pastel , brawo MISTRZU!!! Quote
Justa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 eria napisał(a):boski portret !!! jestem pod wrażeniem błysku w oku, gdyby było wstawione samo oko myślałabym,że to zdjęcie a nie pastel , brawo MISTRZU!!! Z tego co się orientuję to farba olejna a nie pastel :mdleje: Quote
eria Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Justa napisał(a):Z tego co się orientuję to farba olejna a nie pastel :mdleje: co by nie było, i tak jest genialne! :) Quote
Justa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 eria napisał(a):co by nie było, i tak jest genialne! :) Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że farba olejna jest o wiele bardziej hardkorowa niż pastel, stąd mój omdleniec :p Quote
paulaa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 http://pastelworks.net/art/sznaucer-miniaturowy-czarny-portret-olejny.jpg piękne dzieło sztuki. :loveu: a wgl to się witamy. bo my tu chyba po raz pierwszy. :smile: sznaucerzyca piękna. :loveu: Quote
anetta Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Osz w mordeczkę:mdleje: Fantastyczna Galina!!! Brawo Kojot :klacz: Quote
Doginka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Qrna mania umarłam z zachwytu:loveu::crazyeye: http://pastelworks.net/art/sznaucer-miniaturowy-czarny-portret-olejny.jpg Ma nasz Koyot talent:klacz: Quote
Vectra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 malunek powala na kolana :mdleje: Galina jak żywa Quote
Montelka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Portret jest mega ! Naprawdę wygląda jak Galina, a nie jak jakiśtam anonimowy sznaucer ! Quote
#Etna# Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wpadłam zajrzeć po małej przerwie i co? obiecanych fotek Galinki nie ma:roll: Portrecik śliczny! Galinka jak się patrzy. Też myślałam, że to pastela dopiero później doczytałam, że jednak olej. Chyba każdy artysta ma swój specyficzny sposób malowania bądź rysowania i pewnie dlatego czy to pastela czy olej wygląda bardzo podobnie. Ale błysk w oku genialny! Quote
Justa Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 #Etna# napisał(a):Wpadłam zajrzeć po małej przerwie i co? obiecanych fotek Galinki nie ma:roll: Walczyłam z sesją poprawkową, ale miło mi poinformować, że wczoraj rozwaliłam ostatni egzamin przewidziany w tym semestrze :loveu: Galinka wyrwana i zrobiona na ultrakrótko, mam nadzieję, że w końcu uda mi się zrobić jakieś zdjęcia, ale nie dziś, bo niebawem lecę do kliniki ;) Pozdrawiam wiosennie ! Quote
Doginka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ooooooooo, Justa GRATULUJĘ ZDANEJ SESJI:klacz: Quote
Katerinas Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 http://pastelworks.net/art/sznaucer-miniaturowy-czarny-portret-olejny.jpg rany... jakie to piękne! :loveu::loveu: Quote
Justa Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Jakby ktoś był ciekaw co u nas, to Galina pojechała już na majówkę, a my dojeżdżamy do niej w niedzielę, więc mam nadzieję, że przywiozę jakieś foty :razz: Quote
betty_labrador Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 czesc :) witamy sie! po dosc dlugiej przerwie. Jej, portret Galinki cudny :loveu: to juz masz dwa :cool3: Quote
Justa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Galciątko dzisiaj (a w zasadzie już wczoraj) skończyło 9 lat. Dużo zdrówka piesku !!! :loveu: Quote
Doginka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Justa']Galciątko dzisiaj (a w zasadzie już wczoraj) skończyło 9 lat. Dużo zdrówka piesku !!! :loveu: Oooooooo, proszę wytargać Galeństwo ode mnie za uszkami;-) 100 lat Galinko Quote
Recommended Posts