Katerinas Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No niestety Justa... czas leci... Wypoczywaj na maksa! :) Quote
Justa Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 O godzinie 22 wybiegałam Galinę z piłeczką na ulicy pod blokiem :diabloti: Jednak czasem lubię zimę :p Quote
Patik Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 My tez zimę lubimy(przeważnie) przynajmniej Kubuś całymi dniami nie leży w cieniu :D i też życzymy miłego wypoczynku Quote
eria Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja nie lubię, mam nadzieję że to się wszystko czym prędzej stopi w cholerę i będzie wiosna :D Zima była fajna w Bieszczadach, przez 4 dni, i wystarczy. Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 eria napisał(a):Ja nie lubię, mam nadzieję że to się wszystko czym prędzej stopi w cholerę i będzie wiosna :D Zima była fajna w Bieszczadach, przez 4 dni, i wystarczy. Ja mam tak samo - zima fajna jak jestem w górach na nartach, a już po niech lepiej znika gdzie pieprz rośnie:lol: Quote
Justa Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 ja:sesja 3:1 koniec ferii już tak blisko :placz: Quote
Montelka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Wróciłam z nart i jestem gotowa oglądać w tej galerii nowe zdjęcia :D do roboty Justa ! Quote
Doginka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Montelka']Wróciłam z nart i jestem gotowa oglądać w tej galerii nowe zdjęcia :D do roboty Justa ![/QUOTE] Hahaha, do roboty to się Justa zabierze, ale raczej tej związanej z sesjami:lol:;-) Quote
Justa Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Doginka']Hahaha, do roboty to się Justa zabierze, ale raczej tej związanej z sesjami:lol:;-)[/QUOTE] Ooooototo, ale całe szczęście tylko jeden egzamin przedemną w dodatku pod koniec marca :diabloti: A póki co Galina ma już tak długi włos, że patrząc na nią mam ochotę z miejsca zacząć ją rwać.. w dodatku śmierdzi :diabloti: ale jeszcze z tydzień.. Quote
betty_labrador Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Justa']Ooooototo, ale całe szczęście tylko jeden egzamin przedemną w dodatku pod koniec marca :diabloti: A póki co Galina ma już tak długi włos, że patrząc na nią mam ochotę z miejsca zacząć ją rwać.. w dodatku śmierdzi :diabloti: ale jeszcze z tydzień..[/QUOTE] to akurat przez tydzien zapusci sie na tyle, ze po sesji nie bedzie czasu na nudę :diabloti: :loveu: Quote
Justa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Semestr w pełni. Mój nowy plan zabija mnie wczesnymi godzinami zajęć :placz: Ja psychicznie zbieram się do zerwania nadmiaru okrywy włosowej z mojego pchlarzyka :loveu: Ponadto zaczynam zastanawiać się nad sterylką jednak.. Ale to dopiero na jesieni. Galina wraca do formy, jednak po tym incydencie z września/października opłacało się dawkować jej ruch. Gania teraz jak potłuczona i wszystko (odpukać!) jest w porządku. W związku z nadchodzącą wiosną i w miarę znośnymi temperaturami chodzimy na coraz dłuższe spacery. Jestem aktualnie na etapie klikania jej podłogi w aucie, bo panienka zajmuje dumnie fotel pasażera, nawet jeśli ja sobie tego nie życzę :diabloti: Foty będą jak ją odgruzuję :p Quote
Justa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Ja oczywiście powinnam się uczyć, ale przecież jest tyle innych rzeczy do zrobienia :diabloti: Wyrwałam Galinę, zostało pół psa :mdleje: Palce mnie bolą i reszta ogarniania zostaje na kiedy indziej. Quote
Doginka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Justa']Ja oczywiście powinnam się uczyć, ale przecież jest tyle innych rzeczy do zrobienia :diabloti: Wyrwałam Galinę, zostało pół psa :mdleje: Palce mnie bolą i reszta ogarniania zostaje na kiedy indziej.[/QUOTE] Ale Ci zazdroszczę, że już wyrwałaś Galusię:lol: Ja się zabrać za swoje kundle nie mogę, a tu we wtorek Brunek do mnie na rwanko przyjeżdża:roll: Quote
Justa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Doginka']Ale Ci zazdroszczę, że już wyrwałaś Galusię:lol: Ja się zabrać za swoje kundle nie mogę, a tu we wtorek Brunek do mnie na rwanko przyjeżdża:roll:[/QUOTE] Mam nadzieję, że nie wrócą 20* mrozy, bo mi psina odmarznie. Ale czas najwyższy był, zaczęła śmierdzieć jak mopik :p Niedawno je odpicowałaś na Rzeszów o ile się nie mylę, więc chyba nie jest aż tak tragicznie :p Ooo, to bardzo dobrze, wyobraź sobie co Monika ostatnio wymyśliła - że go może maszynką zjedzie :mdleje: Myślałam, że wyjdę z siebie :diabloti: Quote
Doginka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Justa']Mam nadzieję, że nie wrócą 20* mrozy, bo mi psina odmarznie. Ale czas najwyższy był, zaczęła śmierdzieć jak mopik :p Niedawno je odpicowałaś na Rzeszów o ile się nie mylę, więc chyba nie jest aż tak tragicznie :p Ooo, to bardzo dobrze, wyobraź sobie co Monika ostatnio wymyśliła - że go może maszynką zjedzie :mdleje: Myślałam, że wyjdę z siebie :diabloti:[/QUOTE] Jakby go tknęła maszynką, to u mnie jest stracona i nie ruszyłabym już nigdy Brunka;-) A moje futra były robione na Rzeszów, ale już muszę je rwać na Kraków;-) Quote
Justa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Doginka']Jakby go tknęła maszynką, to u mnie jest stracona i nie ruszyłabym już nigdy Brunka;-) A moje futra były robione na Rzeszów, ale już muszę je rwać na Kraków;-)[/QUOTE] To samo jej powiedziałam :p A z niego to dopiero byłaby owca po ścięciu maszynką.. Maszynką można sobie jechać włos pokroju tego co ma Galina, chociaż ja i tak widzę różnicę odkąd tego nie robię ;) Czasem jednak cieszę się, że to moje zwierzątko nie ma aż tyle kłaka :p Quote
#Etna# Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Widzę, że tamat trymowanie żywy:p Wyrwałaś Galinkę? Ale masz fajnie... Ja właśnie z moim kudłem "walcze":diabloti: Próbuję ją zrobić w rollingu zobaczymy jak to wyjdzie. Póki co 2 razy ja przerwałam i nie ma łysych placków hehe Quote
Montelka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ojej, po prostu pomyślałam, że jest taki zarośnięty że za duzo z nim roboty.Ale juz, koniec tematu :P Ja chyba jednak nie zostanę mistrzem trymowania.... wiem, że wydaje się to niemożliwe, ale tak Bruna trymowałam, że...... zrobiłam mu dziury ! dlatego oddaje go w ręce profesjonalistki :) Quote
Justa Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Montelka napisał(a): Ja chyba jednak nie zostanę mistrzem trymowania.... wiem, że wydaje się to niemożliwe, ale tak Bruna trymowałam, że...... zrobiłam mu dziury ! dlatego oddaje go w ręce profesjonalistki :) Nikt się mistrzem nie rodzi :p Ja do tej pory czasem wydziabię Galinie dziury.. ale kto by się przejomował, odrośnie ! :D Quote
Doginka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Hahaha, im więcej dziur, tym mniej rwania dla mnie:roflt: Quote
Kashdog Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Podziwiam Cię za tą wytrwałość na weterynarii :mdleje:Ja bym chyba nie wyrobiła.. I chcę zdjęcie Galiny po rwaniu :diabloti: Quote
Justa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Kashdog napisał(a):Podziwiam Cię za tą wytrwałość na weterynarii :mdleje:Ja bym chyba nie wyrobiła.. I chcę zdjęcie Galiny po rwaniu :diabloti: Nie ma co podziwiać ;) Jakbyś bardzo chciała, to byś wyrobiła :) Galina jest ruda i jeszcze nieskończona ;) Postaram się coś pstryknąć, ale to w przyszłym tygodniu, po mojej pożal się poprawce :p Quote
Doginka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A ja dziś Bruna wyrwałam;-)Monia powinna dostać w doopencję za brwi i łapy:mad::lol: Ale również pochwałę za wspaniale przygotowanego psa do rwania:klacz: Foty będą jutro;-) Quote
Justa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Doginka napisał(a):A ja dziś Bruna wyrwałam;-)Monia powinna dostać w doopencję za brwi i łapy:mad::lol: Ale również pochwałę za wspaniale przygotowanego psa do rwania:klacz: Foty będą jutro;-) Czekam na foty w takim razie :loveu: A co zrobiła z brwiami? :p Quote
Recommended Posts