Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie lubię, mam nadzieję że to się wszystko czym prędzej stopi w cholerę i będzie wiosna :D
Zima była fajna w Bieszczadach, przez 4 dni, i wystarczy.

Posted

eria napisał(a):
Ja nie lubię, mam nadzieję że to się wszystko czym prędzej stopi w cholerę i będzie wiosna :D
Zima była fajna w Bieszczadach, przez 4 dni, i wystarczy.

Ja mam tak samo - zima fajna jak jestem w górach na nartach, a już po niech lepiej znika gdzie pieprz rośnie:lol:

Posted

[quote name='Montelka']Wróciłam z nart i jestem gotowa oglądać w tej galerii nowe zdjęcia :D
do roboty Justa ![/QUOTE]
Hahaha, do roboty to się Justa zabierze, ale raczej tej związanej z sesjami:lol:;-)

Posted

[quote name='Doginka']Hahaha, do roboty to się Justa zabierze, ale raczej tej związanej z sesjami:lol:;-)[/QUOTE]

Ooooototo, ale całe szczęście tylko jeden egzamin przedemną w dodatku pod koniec marca :diabloti:
A póki co Galina ma już tak długi włos, że patrząc na nią mam ochotę z miejsca zacząć ją rwać.. w dodatku śmierdzi :diabloti: ale jeszcze z tydzień..

Posted

[quote name='Justa']Ooooototo, ale całe szczęście tylko jeden egzamin przedemną w dodatku pod koniec marca :diabloti:
A póki co Galina ma już tak długi włos, że patrząc na nią mam ochotę z miejsca zacząć ją rwać.. w dodatku śmierdzi :diabloti: ale jeszcze z tydzień..[/QUOTE]

to akurat przez tydzien zapusci sie na tyle, ze po sesji nie bedzie czasu na nudę :diabloti: :loveu:

Posted

Semestr w pełni. Mój nowy plan zabija mnie wczesnymi godzinami zajęć :placz:
Ja psychicznie zbieram się do zerwania nadmiaru okrywy włosowej z mojego pchlarzyka :loveu:
Ponadto zaczynam zastanawiać się nad sterylką jednak.. Ale to dopiero na jesieni.
Galina wraca do formy, jednak po tym incydencie z września/października opłacało się dawkować jej ruch. Gania teraz jak potłuczona i wszystko (odpukać!) jest w porządku. W związku z nadchodzącą wiosną i w miarę znośnymi temperaturami chodzimy na coraz dłuższe spacery. Jestem aktualnie na etapie klikania jej podłogi w aucie, bo panienka zajmuje dumnie fotel pasażera, nawet jeśli ja sobie tego nie życzę :diabloti:

Foty będą jak ją odgruzuję :p

Posted

Ja oczywiście powinnam się uczyć, ale przecież jest tyle innych rzeczy do zrobienia :diabloti:
Wyrwałam Galinę, zostało pół psa :mdleje: Palce mnie bolą i reszta ogarniania zostaje na kiedy indziej.

Posted

[quote name='Justa']Ja oczywiście powinnam się uczyć, ale przecież jest tyle innych rzeczy do zrobienia :diabloti:
Wyrwałam Galinę, zostało pół psa :mdleje: Palce mnie bolą i reszta ogarniania zostaje na kiedy indziej.[/QUOTE]
Ale Ci zazdroszczę, że już wyrwałaś Galusię:lol: Ja się zabrać za swoje kundle nie mogę, a tu we wtorek Brunek do mnie na rwanko przyjeżdża:roll:

Posted

[quote name='Doginka']Ale Ci zazdroszczę, że już wyrwałaś Galusię:lol: Ja się zabrać za swoje kundle nie mogę, a tu we wtorek Brunek do mnie na rwanko przyjeżdża:roll:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że nie wrócą 20* mrozy, bo mi psina odmarznie. Ale czas najwyższy był, zaczęła śmierdzieć jak mopik :p
Niedawno je odpicowałaś na Rzeszów o ile się nie mylę, więc chyba nie jest aż tak tragicznie :p
Ooo, to bardzo dobrze, wyobraź sobie co Monika ostatnio wymyśliła - że go może maszynką zjedzie :mdleje: Myślałam, że wyjdę z siebie :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Mam nadzieję, że nie wrócą 20* mrozy, bo mi psina odmarznie. Ale czas najwyższy był, zaczęła śmierdzieć jak mopik :p
Niedawno je odpicowałaś na Rzeszów o ile się nie mylę, więc chyba nie jest aż tak tragicznie :p
Ooo, to bardzo dobrze, wyobraź sobie co Monika ostatnio wymyśliła - że go może maszynką zjedzie :mdleje: Myślałam, że wyjdę z siebie :diabloti:[/QUOTE]
Jakby go tknęła maszynką, to u mnie jest stracona i nie ruszyłabym już nigdy Brunka;-)

A moje futra były robione na Rzeszów, ale już muszę je rwać na Kraków;-)

Posted

[quote name='Doginka']Jakby go tknęła maszynką, to u mnie jest stracona i nie ruszyłabym już nigdy Brunka;-)

A moje futra były robione na Rzeszów, ale już muszę je rwać na Kraków;-)[/QUOTE]

To samo jej powiedziałam :p A z niego to dopiero byłaby owca po ścięciu maszynką.. Maszynką można sobie jechać włos pokroju tego co ma Galina, chociaż ja i tak widzę różnicę odkąd tego nie robię ;)

Czasem jednak cieszę się, że to moje zwierzątko nie ma aż tyle kłaka :p

Posted

Widzę, że tamat trymowanie żywy:p
Wyrwałaś Galinkę? Ale masz fajnie... Ja właśnie z moim kudłem "walcze":diabloti:
Próbuję ją zrobić w rollingu zobaczymy jak to wyjdzie.
Póki co 2 razy ja przerwałam i nie ma łysych placków hehe

Posted

ojej, po prostu pomyślałam, że jest taki zarośnięty że za duzo z nim roboty.Ale juz, koniec tematu :P

Ja chyba jednak nie zostanę mistrzem trymowania....
wiem, że wydaje się to niemożliwe, ale tak Bruna trymowałam, że...... zrobiłam mu dziury !
dlatego oddaje go w ręce profesjonalistki :)

Posted

Montelka napisał(a):

Ja chyba jednak nie zostanę mistrzem trymowania....
wiem, że wydaje się to niemożliwe, ale tak Bruna trymowałam, że...... zrobiłam mu dziury !
dlatego oddaje go w ręce profesjonalistki :)

Nikt się mistrzem nie rodzi :p Ja do tej pory czasem wydziabię Galinie dziury.. ale kto by się przejomował, odrośnie ! :D

Posted

Kashdog napisał(a):
Podziwiam Cię za tą wytrwałość na weterynarii :mdleje:Ja bym chyba nie wyrobiła..
I chcę zdjęcie Galiny po rwaniu :diabloti:

Nie ma co podziwiać ;) Jakbyś bardzo chciała, to byś wyrobiła :)

Galina jest ruda i jeszcze nieskończona ;)
Postaram się coś pstryknąć, ale to w przyszłym tygodniu, po mojej pożal się poprawce :p

Posted

A ja dziś Bruna wyrwałam;-)Monia powinna dostać w doopencję za brwi i łapy:mad::lol: Ale również pochwałę za wspaniale przygotowanego psa do rwania:klacz:
Foty będą jutro;-)

Posted

Doginka napisał(a):
A ja dziś Bruna wyrwałam;-)Monia powinna dostać w doopencję za brwi i łapy:mad::lol: Ale również pochwałę za wspaniale przygotowanego psa do rwania:klacz:
Foty będą jutro;-)

Czekam na foty w takim razie :loveu:
A co zrobiła z brwiami? :p