Justa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='ariss']ej kochana a co ona taka rudawa się zrobiła? to podszerstek??? Taaaa, ale już zarosła i jest czarniutka ;) [quote name='Doginka']Justa, śliczne foty Gallusi:loveu: [quote name='misiak84'][Co do zdjęć Galinki to podpisuję się pod słowami przedówczymi:razz:- zdjęcia śliczne, ciemnoróżowy rogz super na czarnuszku:lol: [quote name='Montelka']i ja podpisuje się! pod tym,że Galina jest pełna uroku i pod tym, że jej właścicielkę powinno się trzepnąć w głowę ! w razie nastepnego napadu oferuje swoje usługi jaki wybijacza czarnych myśli z głowy :) [quote name='Doginka']Chętnie pomogę;-):lol: Kochane moje :loveu: [quote name='anetta']Bidna Gala :-( Ciągle coś... Głaski dla niej. Co ona taka brązowa? No niestety, nikt nie młodnieje.. Ale nie jest źle, już trochę pozwalam jej biegać na spacerach ;) To brązowe to podszerstek po wyrwaniu całej okrywówki ;) A tak na marginesie postanowiłam coś zmienić w Galińskiej diecie. Wielkiego pola manewru nie mam coprawda, ale spróbuję ;) Będę musiała uśmiechnąć się do betty apropo BARF-a, na pewno w 100% na niego nie przejdziemy, ale chociaż po części. Tylko żeby niczego jej nie brakowało.. Z warzyw nie mam pojęcia co mogę jej dawać, może jakieś pomysły? Z mięska w grę wchodzi jedynie indyk :shake: A póki co Brunek po moich postrzyżynach w oczekiwaniu na rwanie ;) Uwagi mile widziane :p Quote
betty_labrador Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Justa napisał(a): Uwagi mile widziane :p fajnie zarosła :D Quote
eria Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='betty_labrador']fajnie zarosła :D to pies jest! :) nie podoba mi się to miejsce zaznaczone, ale wydaje mi się ,że nie cięłaś grzywki w ogóle ani nóg więc to pewnie jest do zrobienia przy rwaniu ? ale poza tym jest OK :) ale i tak czekam na efekt zupełnie końcowy 'na cacy' Quote
Justa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='betty_labrador']fajnie zarosła :D Dobrze by było :p [quote name='eria']to pies jest! :) nie podoba mi się to miejsce zaznaczone, ale wydaje mi się ,że nie cięłaś grzywki w ogóle ani nóg więc to pewnie jest do zrobienia przy rwaniu ? http://i53.tinypic.com/n1ozyq.jpg ale poza tym jest OK :) ale i tak czekam na efekt zupełnie końcowy 'na cacy' Ja tylko zjechałam poliki, uszy, klatę i dupkę - reszta póki co należy do Sylwii - z tego co się orientuję za jakieś 2 tygodnie ;) Niemniej - mam na kim ćwiczyć, oj mam ! :loveu: Bo nie kryjmy, to zupełnie inna bajka niż Galeństwo :p Quote
betty_labrador Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 o matko, bardzo przepraszam pana psa :D nie wiem czemu przegapiłam opis nad zdjeciem :D Quote
#Etna# Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ale zaroślak:crazyeye: Moja się chowa:eviltong: Mi tez rzuciły się w oczy brewki:eviltong: Ale reszta wygląda super! Tylko rwać:cool3: Z tego co widzę to Bruno tez ma łapki takie lekko brązowawe jak Etna. Chociaż jak częściej je "piorę" szamponem do czarnej sierści to jakby są czarniejsze. Jest na to jeszcze inny sposób? po za farbowaniem:eviltong: Quote
Justa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 betty_labrador napisał(a):o matko, bardzo przepraszam pana psa :D nie wiem czemu przegapiłam opis nad zdjeciem :D Hehe, swoją drogą chyba zbiłabym fortunę gdybym odkryła sposób na taki porost włosów :p #Etna# napisał(a):Ale zaroślak:crazyeye: Moja się chowa:eviltong: Mi tez rzuciły się w oczy brewki:eviltong: Ale reszta wygląda super! Tylko rwać:cool3: Z tego co widzę to Bruno tez ma łapki takie lekko brązowawe jak Etna. Chociaż jak częściej je "piorę" szamponem do czarnej sierści to jakby są czarniejsze. Jest na to jeszcze inny sposób? po za farbowaniem:eviltong: Nono Brunek ma megadużo tego kłaka! :mdleje: Nic nie ruszałam jeśli chodzi o grzywkę, bo niestety grzywka to mój najsłabszy punkt, także tym zajmie się Sylwia ;) Co do brązowych kłaków to można poprzerywać je na łapach, ale to chyba spektakularnych efektów nie daje.. Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Justa napisał(a):... Nic nie ruszałam jeśli chodzi o grzywkę, bo niestety grzywka to mój najsłabszy punkt, także tym zajmie się Sylwia ;) Co do brązowych kłaków to można poprzerywać je na łapach, ale to chyba spektakularnych efektów nie daje.. Zrobię grzywkę, podetnę jeszcze klatkę piersiową, bo za duzo zostało i wyrwę kłaka, a łapy lekko przerwiemy i podstrzyżemy, niestety Bruno chyba ma bardzo brazowe te łapy i musiałabym mu wyrwać je na łyso, żeby to coś dało:roll: Powiedz Monice, że ufarbujemy:roflt:;-) Quote
Justa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Doginka napisał(a):Zrobię grzywkę, podetnę jeszcze klatkę piersiową, bo za duzo zostało i wyrwę kłaka, a łapy lekko przerwiemy i podstrzyżemy, niestety Bruno chyba ma bardzo brazowe te łapy i musiałabym mu wyrwać je na łyso, żeby to coś dało:roll: Powiedz Monice, że ufarbujemy:roflt:;-) Nie byłam pewna ile Ty rwiesz a ile golisz maszynką więc wolałam nie szaleć za bardzo - wiesz, że u Galiny potrafię zaszaleć :lol: Nono ma sporo tego brązowego włosa, ale może po trochu poprzerywać je za każdym razem i za jakiś czas ten włos się poprawi - myślę, że nie zaszkodzi, szczególnie, że tego kłaka ma sporo :p A pewnie, że ufarbujemy ! Na różowo :loveu: Czyli nie spartoliłam i będą ze mnie ludzie? :p Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Justa napisał(a):... Czyli nie spartoliłam i będą ze mnie ludzie? :p Myślę, że już są;-) Quote
Justa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Doginka napisał(a):Myślę, że już są;-) Ahniah ! :loveu: :loveu: :loveu: To kto następny w kolejce do mnie na postrzyżyny? :diabloti: Quote
ariss Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ja wiem:diabloti: zapraszam na postrzyżyny szczeniaczków jak już się pojawią i będą w odpowiednim wieku:diabloti: a ja se siądę w fotelu z pyszną kawką:loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 ariss napisał(a):ja wiem:diabloti: zapraszam na postrzyżyny szczeniaczków jak już się pojawią i będą w odpowiednim wieku:diabloti: a ja se siądę w fotelu z pyszną kawką:loveu::loveu::loveu: Gorzej jak potem ich nikt nie zechce :lol: Quote
ariss Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 zechce:diabloti: a jak nie to będziesz mieszkać ze wszystkimi:eviltong: Quote
Justa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 ariss napisał(a):zechce:diabloti: a jak nie to będziesz mieszkać ze wszystkimi:eviltong: Pod mostem chyba, bo mnie w domu wyrzucą :loveu: Bossssko tyle maluchów do odpicowania ! Quote
ariss Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Justa napisał(a):Pod mostem chyba, bo mnie w domu wyrzucą :loveu: Bossssko tyle maluchów do odpicowania ! się urodzi jeden, hhahaha i tfu, tfu, tfu... Quote
Justa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 ariss napisał(a):się urodzi jeden, hhahaha i tfu, tfu, tfu... wypluj, odpukaj !!! Quote
weszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hahaha ty wiesz jaka to jest gimnastyka zrobić cokolwiek przy takich małych wiercipiętach ;) Szkołę życia będziesz miała hihihihi Quote
Justa Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 weszka napisał(a):Hahaha ty wiesz jaka to jest gimnastyka zrobić cokolwiek przy takich małych wiercipiętach ;) Szkołę życia będziesz miała hihihihi W takim razie może Ewa się wypowie czy więcej nagadała się przy szczeniakach czy przy Galinie :diabloti: Quote
Doginka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ariss napisał(a):się urodzi jeden, hhahaha i tfu, tfu, tfu... Ja Ci już mówiłam, że ma być jedenastka:lol: Quote
Montelka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 a ja jakoś nie bardzo widze różnicę po tym szamponie dla czarnulków. Nie piszcie nic o farbowaniu, bo jeszcze mnie namówicie :P Przepraszam, ale jeden szczeniak to zdecydowanie za mało ! nie wystarczy dla wszystkich i będziemy musili walczyc o tego jednego ! proszę przekazac to Gassirze :) Quote
misiak84 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Hejka!!!! Widzę że czarnuszki rządzą:) No chłopak łapy ma piękne u mojego Nieszczęścia to taki włos chyba do smierci nie wyrośnie:eviltong: Kurcze ja jednak widzę że czarny to czarny sznauc nie ma co u nas następny czarny na 100%:):loveu: Justa czy czekasz może na szczeniaczka czy coś mi umknęło? Quote
Justa Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='misiak84']Hejka!!!! Widzę że czarnuszki rządzą:) No chłopak łapy ma piękne u mojego Nieszczęścia to taki włos chyba do smierci nie wyrośnie:eviltong: Kurcze ja jednak widzę że czarny to czarny sznauc nie ma co u nas następny czarny na 100%:):loveu: Justa czy czekasz może na szczeniaczka czy coś mi umknęło? Ten piesek powyżej to Montelki szczęście, moja Galina też łysawa raczej :p Czekam czekam, ale jeszcze nie z tego miotu na pewno ;) Quote
Doginka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Takie łysawe najbardziej lubię robić, bo mam mniej roboty za tą samą cenę:roflt:;-) Quote
Montelka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 oj to nastaw się, że w środę nie będzie łatwo, bo przez to przekładanie to mam włochatą kule a nie psa ! Quote
Recommended Posts