betty_labrador Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 to fajnie że wyjaździk sie udal :) i opalenizna tez! ja dzis po prawie 3godzinnym spacerku tez troche złapałam słoneczka. Tylko odejscie Pusi nie pozwalało do końca cieszyć sie dzisiejszym przepięknym dniem . :( Zdjecia jakies posiadasz nowe? Quote
Montelka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 to w ramach motywacji- ja uważam, że mój jest fajny :) I znam jeszcze dwóch fajnych i wolnych !! ale obaj niscy i moim zdaniem średnio przystojni... Zdjęcia ! zdjęcia ! czekamy na zdjęcia ! Quote
Justa Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='Montelka']to w ramach motywacji- ja uważam, że mój jest fajny :) To akurat średnio motywujące :p :diabloti: Jakieś fotki między jednym dyżurem a drugim Ze szczególnymi pozdrowieniami dla Matusza, którzy przyjechał do mojej metropolii i uskutecznił z nami 2h spacer :diabloti: A jutro mogę spać do południa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 o zdjecia :) fajne. jak zwykle :D Matusz przyjechał :) moze zawita na dłużej ;> a facetow fajnych brak niestety ;P Quote
Justa Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 betty_labrador napisał(a):o zdjecia :) fajne. jak zwykle :D Matusz przyjechał :) moze zawita na dłużej ;> :loveu: Od października jest na stałe ;) Quote
Bonsai Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jaki brak...! Jest tylu fajnych, że trudno się zdecydować na jednego! :eviltong: Quote
Justa Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Bonsai napisał(a):Jaki brak...! Jest tylu fajnych, że trudno się zdecydować na jednego! :eviltong: Chyba zacznę spacerować po Imielinie :p Quote
Bonsai Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Justa napisał(a):Chyba zacznę spacerować po Imielinie :p Raczej po Wydziale Prawa i Administracji i Szkole Głównej Handlowej. :) Quote
Matusz Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 pozdrawiam pozdrawiam :loveu: a ja dalej bez mieszkania :-( Quote
betty_labrador Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ale to koniecznie chcesz z kims znajomym? masz jeszcze troszke czasu :) Quote
Justa Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='Bonsai']Raczej po Wydziale Prawa i Administracji i Szkole Głównej Handlowej. :)[/QUOTE] Będę mieć to na uwadze :razz: [quote name='Matusz']pozdrawiam pozdrawiam :loveu: a ja dalej bez mieszkania :-([/QUOTE] Myślałam dzisiaj o Tobie i miałam napisać co z tym mieszkaniem.. Quote
#Etna# Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/3660/dsc0456xe.jpg Świetne:loveu: Quote
Bonsai Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 betty_labrador napisał(a):ale to koniecznie chcesz z kims znajomym? masz jeszcze troszke czasu :) Nie za dużo czasu, we wrześniu najgorzej jest coś wynająć. Ale nie jest to niemożliwe, więc życzę powodzenia. :) Zawsze można wynając coś na chwilę, a potem poszukać czegoś lepszego. Quote
Justa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 I minął kolejny tydzień.. Jutro znów dyżur :loveu: Ciekawe kiedy mi się znudzi ;) Galina była na kontroli u dermatologa, skórka wyleczona, witamin dostałyśmy na kolejny miesiąc i wszystko wydaje się iść ku lepszemu. waszko, dopytałam i te witaminy to kerabol. Na efekty muszę jeszcze trochę poczekać, bo zważając że włos rośnie cm miesięcznie, to jeszcze trochę czasu upłynie zanim te 4-5cm włosy na łapach się pojawią. Zobaczymy ;) Zamówiłam sobie mega-świetną-i-wielką-weterynaryjną książkę, powinna być w tym tygodniu :loveu: Ponadto czekam na nowe ciuchy do pracy :loveu: I nabyłam mega-malinowoczerwony płaszczyk na jesień :loveu: I tym sposobem dokumetnie się spłukałam :mdleje: Quote
betty_labrador Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no a pieniądze sa po to zeby byc z takich rzeczy mega zadowolonym :D Quote
ariss Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 o poka płaszczyk! też by mi się jakiś przydał! a Gala jak zwykle:loveu: Quote
Unbelievable Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Justa napisał(a): I nabyłam mega-malinowoczerwony płaszczyk na jesień :loveu: nie wierzę :mdleje: Quote
Doginka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Poka płaszczyk;-) Ja zakupiłam czerwoną kurteczkę jesienno p.deszczową;-) Quote
betty_labrador Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 no trzeba w cosik sie zaopatrzyc juz... tak stwierdziłam po spacerku wieczornym o 23... w godzine sie rozgrzałam, ale na poczatku to zimno. Brr pokaż płaszczyk :) Quote
Justa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Chętnie bym pokazała, ale mój-nie-mój telefon nie dysponuje funkcją przesyłania zdjęć na komputer :placz: Przyszła mega książka wczoraj :loveu: A dzisiaj Galina wpadła pod kosiarkę :diabloti: W klinice jak to w klinice, dużo roboty i padam na pyszczek :mdleje: Widziałam mój nowy plan - już nie tęsknię za studiami :mdleje: Quote
Montelka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 a weekend na działce czy w Warszawie na wystawie? niestety mało sznaucerów będzie..... ale będzie rodzinka Bruna, więc zamierzam im się poprzyglądac ! Quote
Justa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Montelka napisał(a):a weekend na działce czy w Warszawie na wystawie? niestety mało sznaucerów będzie..... ale będzie rodzinka Bruna, więc zamierzam im się poprzyglądac ! Na wystawie, oby tylko nie padało ;) Zwykle na krajówce we wrześniu jest niewiele.. Aczkolwiek czarnych średnich sztuk 3 będzie !!! Popatrzymy sobie na konkurencję, a co :p Quote
Justa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Czy ktoś wie kim jest kot Alik? :diabloti: Quote
Justa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 betty_labrador napisał(a):To Twój nowy kocio? :razz: nie :diabloti: Quote
Recommended Posts