Doginka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Justa napisał(a):...:loveu: tylko jej grzywkę może trochę popraw :lol: :diabloti: LeCoyotte napisał(a):Uczesać? Ostrzyć? Wytrymować? Nie ma sprawy:diabloti:Uśmiałam się z Waszej konwersacji:lol: Justa gdzie można kupić ten specyfik na sierść? Chyba Gordonkowi też by się przydało trochę wzmocnić łapne kudły;-) A Bruno jak już zarósł:crazyeye: Quote
#Etna# Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tu chyba mnie jeszcze nie było w sensie, że nie zostawiłam po sobie śladu;) Galinka jest cudowna:loveu: Przyznam szczerze, że zanim kupiłam mojego malucha to zakochałam się w czarnych sznupach m.in. dzięki Galinie;) Przez przypadek daaaawno temu trafiłam na Twoją galerię i nie mogłam oderwać wzroku od Galinki. No i oczywiście robisz piękne zdjęcia:lol: Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin;) Quote
Justa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='betty_labrador']czesc! fajne fotki Justa :) :loveu: [quote name='Doginka']Uśmiałam się z Waszej konwersacji:lol: Justa gdzie można kupić ten specyfik na sierść? Chyba Gordonkowi też by się przydało trochę wzmocnić łapne kudły;-) A Bruno jak już zarósł:crazyeye: Zaostrzył nam się dowcip ostatnio :diabloti: Można kupić normalnie w internecie, tylko, że to butla 1l i kosztuje ok 200zł z tego co patrzyłam. Mnie odlali w wetlandii (za rondem starzyńskiego) do pojemnika na mocz :p Ale wiesz co, upewnię się jeszcze w piątek czy to oby na pewno było to co Waszka mi podsunęła, to się pochwalę wtedy ;) Brunek jest mega :loveu: [quote name='#Etna#']Tu chyba mnie jeszcze nie było w sensie, że nie zostawiłam po sobie śladu;) Galinka jest cudowna:loveu: Przyznam szczerze, że zanim kupiłam mojego malucha to zakochałam się w czarnych sznupach m.in. dzięki Galinie;) Przez przypadek daaaawno temu trafiłam na Twoją galerię i nie mogłam oderwać wzroku od Galinki. No i oczywiście robisz piękne zdjęcia:lol: Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin;) Jak przyjemnie czytać takie miłe słowa :loveu: Zaraz idę oglądać Twoją pociechę ;) Quote
Matusz Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: Quote
Unbelievable Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Matusz napisał(a):I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: szukaj na portalach dla studentów, teraz może być ciężko już ale próbować trzeba ;) ja widziałam ostatnio kilka ofert znajomych Quote
Justa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Matusz napisał(a):I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: Hmm.. moi znajomi generalnie mieszkają już na stałe od 3 lat w wynajmowanych mieszkaniach, ale nadstawię uszu ;) A coś się stało, że nie mieszkasz już tam gdzie mieszkałeś? Quote
Bonsai Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja szukam - ale współlokatorki. :eviltong: Tzn. mi tam facet w mieszkaniu nie przeszkadza, ale moja współlokatorka nalega, by to była dziewczyna. I właśnie przeprowadzamy casting. :diabloti: Dla mnie oczywiście NAJWAŻNIEJSZE, by człowiek się nad witającymi go psami nachylił... ;) A tu takie paniusie czasami przychodzą, że szok... "Idź piesku, bo mam czarne spodnie" (mój pies ma białą sierść - straszne ! kilka włosków zostawi! ). Quote
Justa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Bonsai napisał(a):Ja szukam - ale współlokatorki. :eviltong: Tzn. mi tam facet w mieszkaniu nie przeszkadza, ale moja współlokatorka nalega, by to była dziewczyna. I właśnie przeprowadzamy casting. :diabloti: Dla mnie oczywiście NAJWAŻNIEJSZE, by człowiek się nad witającymi go psami nachylił... ;) A tu takie paniusie czasami przychodzą, że szok... "Idź piesku, bo mam czarne spodnie" (mój pies ma białą sierść - straszne ! kilka włosków zostawi! ). A to nie mieszkasz z chłopakiem? Bo coś mi tak świta.. Quote
Bonsai Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Justa napisał(a):A to nie mieszkasz z chłopakiem? Bo coś mi tak świta.. Już nie. :eviltong: Quote
Justa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Bonsai napisał(a):Już nie. :eviltong: Wyczuwam radość :p Quote
Bonsai Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Czy ja wiem... sama nie wiem. :roll: Trudne to do ogarnięcia wszystko. Quote
betty_labrador Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 czesc Justa :) jak leci u Ciebie? :) Dzis moj kotek mial wypadek :( przeskoczyl przez płot, rodzice znalezli go rano z brzuchem pocharatanym.. ale juz po operacji i szyciu, odpoczywa w domku. Nie przewidzisz przykrych sytuacji :( Quote
Justa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Bonsai napisał(a):Czy ja wiem... sama nie wiem. :roll: Trudne to do ogarnięcia wszystko. Jakbym siebie słyszała.. :roll: betty_labrador napisał(a):czesc Justa :) jak leci u Ciebie? :) Dzis moj kotek mial wypadek :( przeskoczyl przez płot, rodzice znalezli go rano z brzuchem pocharatanym.. ale juz po operacji i szyciu, odpoczywa w domku. Nie przewidzisz przykrych sytuacji :( Hej Beatko ;) U mnie jakoś leci.. Biegam sobie do kliniki, a jutro jadę przez pół Polski posiedzieć nad jeziorkiem. Biedna kicia, ale koty generalnie mają wolę walki, na pewno wszystko się ładnie zagoi ! Quote
betty_labrador Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 oj dziewczyny... ja też juz nie ogarniam życia :( wszystko takie głupie i poplątane.. no z kotkiem bedzie ok, na pewno, jak juz przezyla operacje. Ona ma wole zycia duużą, od momentu kiedy wyszła z wody jako 1-2 dniowy kociak z pępowiną :) Quote
Justa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 betty_labrador napisał(a):oj dziewczyny... ja też juz nie ogarniam życia :( wszystko takie głupie i poplątane.. no z kotkiem bedzie ok, na pewno, jak juz przezyla operacje. Ona ma wole zycia duużą, od momentu kiedy wyszła z wody jako 1-2 dniowy kociak z pępowiną :) Z życiem nie jest tak źle, tylko pewna jego część jest ciężka do ogarnięcia - MĘŻCZYŹNI :diabloti: A to coś sobie tam poprzecinała w tym brzuchu? Robili coś ponad szycie powłok? Quote
betty_labrador Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 no właśnie o tej części mówie (to było domyślne ).. rety chyba ze niektorym jest pisane byc samemu. W ogole ciezko o kogos z kim mozna sie pospotykac nawet :P nie ma kolegow i tyle. Tez tak u Ciebie jest? Ja nie bylam na miejscu, ale bylo podejrzenie o poprzecinanie narzadow wewnetrznych ale jest wszystko ok, tylko powloki brzuszne. Quote
Montelka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Że w Warszawie nie ma porządnych (wolnych) mężczyzn, to zaczynam się do tego przyzwyczajac, ale miała nadzieje, że nie dotyczy to całego kraju ! Quote
Montelka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Just, bo wyczytałam z galerii Ka-Vangi takie coś, co to znaczy "Skopiowany w PSie" ?! Quote
ariss Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Montelka napisał(a):Just, bo wyczytałam z galerii Ka-Vangi takie coś, co to znaczy "Skopiowany w PSie" ?! że uszy i ogon są naturalne tylko obcięte w programie graficznym;) Quote
Montelka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ariss napisał(a):że uszy i ogon są naturalne tylko obcięte w programie graficznym;) aaa! dzieki :) Im bardziej zagłębiam sie w dogomanie i e-sznaucery to coraz więcej nieznanych mi sformułowań ! Quote
LeCoyotte Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Justa napisał(a):Biegam sobie do kliniki, a jutro jadę przez pół Polski posiedzieć nad jeziorkiem. Należy się prawda?;) Miłego wyjazdu J! Quote
ahedok Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 LeCoyotte napisał(a):Należy się prawda?;) Miłego wyjazdu J! dokładnie :) Quote
Bonsai Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Eee gadacie, w Warszawie jest sporo fajnych, wolnych facetów. ;) Przynajmniej takich w wieku 20-25 lat. Quote
Justa Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Montelka napisał(a):Że w Warszawie nie ma porządnych (wolnych) mężczyzn, to zaczynam się do tego przyzwyczajac, ale miała nadzieje, że nie dotyczy to całego kraju ! Miałaś mnie nie demotywować ! :diabloti: LeCoyotte napisał(a):Należy się prawda?;) Miłego wyjazdu J! :loveu: Był bardzo bardzo miły, mam już 3 warstwy tegorocznej opalenizny w zależności od tego w co byłam ubrana :p A jutro znów - do pracy rodacy.. Bonsai napisał(a):Eee gadacie, w Warszawie jest sporo fajnych, wolnych facetów. ;) Przynajmniej takich w wieku 20-25 lat. Zapoznaj mnie !!! :diabloti: Quote
Recommended Posts