Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
...:loveu: tylko jej grzywkę może trochę popraw :lol: :diabloti:

LeCoyotte napisał(a):
Uczesać? Ostrzyć? Wytrymować? Nie ma sprawy:diabloti:
Uśmiałam się z Waszej konwersacji:lol:

Justa gdzie można kupić ten specyfik na sierść? Chyba Gordonkowi też by się przydało trochę wzmocnić łapne kudły;-)

A Bruno jak już zarósł:crazyeye:

Posted

Tu chyba mnie jeszcze nie było w sensie, że nie zostawiłam po sobie śladu;)
Galinka jest cudowna:loveu:
Przyznam szczerze, że zanim kupiłam mojego malucha to zakochałam się
w czarnych sznupach m.in. dzięki Galinie;)
Przez przypadek daaaawno temu trafiłam na Twoją galerię i nie mogłam oderwać wzroku od Galinki.
No i oczywiście robisz piękne zdjęcia:lol:
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin;)

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc! fajne fotki Justa :)

:loveu:

[quote name='Doginka']Uśmiałam się z Waszej konwersacji:lol:

Justa gdzie można kupić ten specyfik na sierść? Chyba Gordonkowi też by się przydało trochę wzmocnić łapne kudły;-)

A Bruno jak już zarósł:crazyeye:

Zaostrzył nam się dowcip ostatnio :diabloti:

Można kupić normalnie w internecie, tylko, że to butla 1l i kosztuje ok 200zł z tego co patrzyłam. Mnie odlali w wetlandii (za rondem starzyńskiego) do pojemnika na mocz :p Ale wiesz co, upewnię się jeszcze w piątek czy to oby na pewno było to co Waszka mi podsunęła, to się pochwalę wtedy ;)

Brunek jest mega :loveu:

[quote name='#Etna#']Tu chyba mnie jeszcze nie było w sensie, że nie zostawiłam po sobie śladu;)
Galinka jest cudowna:loveu:
Przyznam szczerze, że zanim kupiłam mojego malucha to zakochałam się
w czarnych sznupach m.in. dzięki Galinie;)
Przez przypadek daaaawno temu trafiłam na Twoją galerię i nie mogłam oderwać wzroku od Galinki.
No i oczywiście robisz piękne zdjęcia:lol:
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin;)

Jak przyjemnie czytać takie miłe słowa :loveu:
Zaraz idę oglądać Twoją pociechę ;)

Posted

Matusz napisał(a):
I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake:

szukaj na portalach dla studentów, teraz może być ciężko już ale próbować trzeba ;) ja widziałam ostatnio kilka ofert znajomych

Posted

Matusz napisał(a):
I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake:

Hmm.. moi znajomi generalnie mieszkają już na stałe od 3 lat w wynajmowanych mieszkaniach, ale nadstawię uszu ;)
A coś się stało, że nie mieszkasz już tam gdzie mieszkałeś?

Posted

Ja szukam - ale współlokatorki. :eviltong: Tzn. mi tam facet w mieszkaniu nie przeszkadza, ale moja współlokatorka nalega, by to była dziewczyna. I właśnie przeprowadzamy casting. :diabloti: Dla mnie oczywiście NAJWAŻNIEJSZE, by człowiek się nad witającymi go psami nachylił... ;) A tu takie paniusie czasami przychodzą, że szok... "Idź piesku, bo mam czarne spodnie" (mój pies ma białą sierść - straszne ! kilka włosków zostawi! ).

Posted

Bonsai napisał(a):
Ja szukam - ale współlokatorki. :eviltong: Tzn. mi tam facet w mieszkaniu nie przeszkadza, ale moja współlokatorka nalega, by to była dziewczyna. I właśnie przeprowadzamy casting. :diabloti: Dla mnie oczywiście NAJWAŻNIEJSZE, by człowiek się nad witającymi go psami nachylił... ;) A tu takie paniusie czasami przychodzą, że szok... "Idź piesku, bo mam czarne spodnie" (mój pies ma białą sierść - straszne ! kilka włosków zostawi! ).

A to nie mieszkasz z chłopakiem? Bo coś mi tak świta..

Posted

czesc Justa :)

jak leci u Ciebie? :) Dzis moj kotek mial wypadek :( przeskoczyl przez płot, rodzice znalezli go rano z brzuchem pocharatanym.. ale juz po operacji i szyciu, odpoczywa w domku. Nie przewidzisz przykrych sytuacji :(

Posted

Bonsai napisał(a):
Czy ja wiem... sama nie wiem. :roll: Trudne to do ogarnięcia wszystko.

Jakbym siebie słyszała.. :roll:

betty_labrador napisał(a):
czesc Justa :)

jak leci u Ciebie? :) Dzis moj kotek mial wypadek :( przeskoczyl przez płot, rodzice znalezli go rano z brzuchem pocharatanym.. ale juz po operacji i szyciu, odpoczywa w domku. Nie przewidzisz przykrych sytuacji :(

Hej Beatko ;)
U mnie jakoś leci.. Biegam sobie do kliniki, a jutro jadę przez pół Polski posiedzieć nad jeziorkiem.
Biedna kicia, ale koty generalnie mają wolę walki, na pewno wszystko się ładnie zagoi !

Posted

oj dziewczyny... ja też juz nie ogarniam życia :( wszystko takie głupie i poplątane..

no z kotkiem bedzie ok, na pewno, jak juz przezyla operacje. Ona ma wole zycia duużą, od momentu kiedy wyszła z wody jako 1-2 dniowy kociak z pępowiną :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
oj dziewczyny... ja też juz nie ogarniam życia :( wszystko takie głupie i poplątane..

no z kotkiem bedzie ok, na pewno, jak juz przezyla operacje. Ona ma wole zycia duużą, od momentu kiedy wyszła z wody jako 1-2 dniowy kociak z pępowiną :)

Z życiem nie jest tak źle, tylko pewna jego część jest ciężka do ogarnięcia - MĘŻCZYŹNI :diabloti:

A to coś sobie tam poprzecinała w tym brzuchu? Robili coś ponad szycie powłok?

Posted

no właśnie o tej części mówie (to było domyślne ).. rety chyba ze niektorym jest pisane byc samemu. W ogole ciezko o kogos z kim mozna sie pospotykac nawet :P nie ma kolegow i tyle. Tez tak u Ciebie jest?

Ja nie bylam na miejscu, ale bylo podejrzenie o poprzecinanie narzadow wewnetrznych ale jest wszystko ok, tylko powloki brzuszne.

Posted

Montelka napisał(a):
Just, bo wyczytałam z galerii Ka-Vangi takie coś, co to znaczy "Skopiowany w PSie" ?!

że uszy i ogon są naturalne tylko obcięte w programie graficznym;)

Posted

ariss napisał(a):
że uszy i ogon są naturalne tylko obcięte w programie graficznym;)

aaa!
dzieki :)
Im bardziej zagłębiam sie w dogomanie i e-sznaucery to coraz więcej nieznanych mi sformułowań !

Posted

Montelka napisał(a):
Że w Warszawie nie ma porządnych (wolnych) mężczyzn, to zaczynam się do tego przyzwyczajac, ale miała nadzieje, że nie dotyczy to całego kraju !

Miałaś mnie nie demotywować ! :diabloti:

LeCoyotte napisał(a):
Należy się prawda?;) Miłego wyjazdu J!

:loveu:
Był bardzo bardzo miły, mam już 3 warstwy tegorocznej opalenizny w zależności od tego w co byłam ubrana :p
A jutro znów - do pracy rodacy..

Bonsai napisał(a):
Eee gadacie, w Warszawie jest sporo fajnych, wolnych facetów. ;) Przynajmniej takich w wieku 20-25 lat.

Zapoznaj mnie !!! :diabloti: