Culineo Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Justa']Póki co 2/3 zdane. Na wyniki 3 czekam jeszcze.. Ale mam wakacje !!! Aż trudno w to uwierzyć :mdleje: Jutro jadę na działkę ! W końcu po 2 tygodniach zobaczę Galeństwo :loveu:[/QUOTE] no to gratki !!! :multi: aż tyle się nie widziałyście? : ( Quote
ahedok Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']no to gratki !!! :multi: aż tyle się nie widziałyście? : ([/QUOTE] to samo miałam napisać :lol: Quote
Justa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Z działki wróciłam, zrobiłam Galinie całe 3 zdjecia, bo przez 5 dni lało :mdleje: Miło mi się pochwalić, że zdałam wszystkie egzaminy, więc jestem na IV roku WMW SGGW :loveu: Dziękuję Wam kochani, że jesteście i mnie wspieracie, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy ! Zawsze gdy mam jakiekolwiek wątpliwości, to ktoś tu zajrzy i wstrzyknie mi odrobinę energii, jesteście wspanialni, naprawdę :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 przypominam się :diabloti: gratki zdania wszystkiego :loveu: Quote
Justa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Unbelievable napisał(a):przypominam się :diabloti: gratki zdania wszystkiego :loveu: Cudownie, to kiedy? :diabloti: Przypominam że w sobotę tak czy inaczej się widzimy :loveu: Ah ah ah ! dziękuję :loveu: Przez ostatni tydzień oddawałam się mojej ulubionej czynności - SPANIU, po 12 godzin dziennie.. Quote
Unbelievable Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Justa napisał(a):Cudownie, to kiedy? :diabloti: Przypominam że w sobotę tak czy inaczej się widzimy :loveu: Ah ah ah ! dziękuję :loveu: Przez ostatni tydzień oddawałam się mojej ulubionej czynności - SPANIU, po 12 godzin dziennie.. tak? :evil_lol: w sumie w piątek rano miałabym szansę przyjechać w cywilizowany sposób do wawy, ale musiałabym mieć jakiś nocleg ze szczurem żeby do tej soboty zostać, coś pokombinuję :razz: ja tez ostatnio śpię, śpię i śpię :evil_lol: to NIE jest dobre :diabloti: Quote
weszka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Justa pękam z dumy - z Twojego powodu oczywiście! Gratuluję z całego serca! No i pokaż te "liczne" zdjęcia Galeństwa ;) Quote
Justa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Unbelievable napisał(a):tak? :evil_lol: w sumie w piątek rano miałabym szansę przyjechać w cywilizowany sposób do wawy, ale musiałabym mieć jakiś nocleg ze szczurem żeby do tej soboty zostać, coś pokombinuję :razz: ja tez ostatnio śpię, śpię i śpię :evil_lol: to NIE jest dobre :diabloti: No to czekam w takim razie na informację od Was :p Mogłoby nie być ukropu jak dzisiaj i nie lać jak wczoraj :diabloti: Ale wiem.. dużo wymagam. Jest BARDZO dobre, jak sobie przypomnę mój ostatni miesiąc to brrr.. Ale laba potrwa tylko miesiąc, bo za miesiąc do końca wakacji tuptam 3 razy w tygodniu do lecznicy, a od października już na stałe przynajmniej raz w tygodniu ;) weszka napisał(a):Justa pękam z dumy - z Twojego powodu oczywiście! Gratuluję z całego serca! No i pokaż te "liczne" zdjęcia Galeństwa ;) Dziękuję :loveu: Pokażę jutro, kiedy rodzice przyjadą z aparatem ;) Quote
anetta Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Brawo Justa :klacz: brawo, brawo Tez jutro będę, ale pewnie do końca nie będę mogła zostać, właśnie nie wiem jeszcze. Quote
Justa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Dzięki dziewczyny za gratulacje ! Uwaga, będzie jedno zdjęcie :diabloti: Quote
ariss Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kochana dziękuję Ci za super spędzony czas, pomoc, pogaduchy i ogólnie za dobra zabawę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 ariss napisał(a):Kochana dziękuję Ci za super spędzony czas, pomoc, pogaduchy i ogólnie za dobra zabawę:loveu::loveu::loveu::loveu: Posłodziłabym Ci, ale Ty wiesz :loveu: :loveu: A moja Różyczka jest absolutnie fenomenalna :loveu: Quote
weszka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Jedno zdjęcie ale śliczne jak zawsze :) Dobre i to. Quote
Justa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Kashdog napisał(a):A jak tam obróżka activdogowa :cool3:? Na razie odwleczona.. Wróciłyśmy do różowego rogza bo znów zaczął mi się podobać :loveu: Kasa przeznaczona na activdoga została zainwestowana w specyfiki na marne włosiny, których stanem przeraziłam się gdy obejrzałam sobie zeszłoroczne zdjęcia. Nawet mama, która generalnie uważa że wymyślam zauważyła znaczne wyłysienie łapek. Wydaje mi się, że może to wiązać się z wiekiem, ale w ciągu roku w wieku 8 lat chyba nie powinno następować zmniejszenie objętości włosa o połowę :mdleje: Będziemy coś radzić, może pomoże, a jak nie to trudno i tak kocham jaszczureczkę niezależnie od wszystkiego :loveu: Byłyśmy dzisiaj na długim piłeczkowym spacerze (z racji ochłodzenia aury) i szaleńczy wzrok, radośnie wywalony jęzor oraz pełne zaangażowanie jaszczurki nie może równać się z niczym ! Oszczędzałam ją ostatnio z racji na jakieś problemy z kręgosłupem na przełomie wiosna/lato i upały które trwają i nie chcą się skończyć, ale powolutku będziemy wprowadzać piłeczkę na nowo. Ona tak to kocha.. :) weszka napisał(a):Jedno zdjęcie ale śliczne jak zawsze :) Dobre i to. weszko właśnie z fotkami jakoś niebardzo ostatnio :shake: totalnie wyszłam z wprawy, ale postaram się poprawić i wiecej fotek robić ! Mam nadzieję, że następne będą przedstawiały moje 2 ulubione średniaki i Galinkę oczywiście :loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 efa-olie polecam na sierść, a potem omegan czegoś jej brakuje bo nie powinno w tym wieku jej ubywać włosków - to nie jest stary pies ;) Quote
Doginka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Justa gratuluję zdanych egzaminów:klacz: A czy przypadkiem nie czeszesz na sucho zbyt często łapek Galusi?:hmmmm: I czy nie za rzadko podcinasz te włoski?:hmmmm: Przydałoby sie podciąć je co 2-3 m-ce;-)I podawać efa-olie jak napisała Malawaszka i później gammolen - ten na sierść;-) To na prawdę działa;-) Fajnie było się spotkać na wystawie i pogadać o niczym i o wszystkim:lol: Quote
Justa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 malawaszka napisał(a):efa-olie polecam na sierść, a potem omegan czegoś jej brakuje bo nie powinno w tym wieku jej ubywać włosków - to nie jest stary pies ;) Właśnie waszko, bo na sznaucerkowym forum wyczytałam, że używałaś dla Dropsa? Tylko zastanawiam się na ile to będzie skuteczne w naszym wypadku, bo ona nie gubi włosa garściami, ale ten włos jest tak słaby, jakby nie miał siły rosnąć. Jutro odbieram kropelki, wiec zobaczymy ;) Doginka napisał(a):Justa gratuluję zdanych egzaminów:klacz: A czy przypadkiem nie czeszesz na sucho zbyt często łapek Galusi?:hmmmm: I czy nie za rzadko podcinasz te włoski?:hmmmm: Przydałoby sie podciąć je co 2-3 m-ce;-)I podawać efa-olie jak napisała Malawaszka i później gammolen - ten na sierść;-) To na prawdę działa;-) Fajnie było się spotkać na wystawie i pogadać o niczym i o wszystkim:lol: Dzięki dzięki ! :loveu: Hmm.. od dłuższego czasu nie czeszę jej w ogóle na sucho, raz w tygodniu myję łapy i podwozie, odżywka i dopiero rozczesuję, wiec nie mam pojęcia co mogło się stać.. Podcinam jej włosy na łapkach zwykle kiedy robię całą resztę, a staram się reguralnie, żeby za bardzo mi nie zarosła ;) Skoro tak chwalisz, to mam nadzieję, że i u nas zadziała !!! Pewnie, że fajnie! Z Wami zawsze jest fajnie ! ;) Quote
kaho Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wielkie gratulacje STUDENTKO IV ROKU :lol:;) - trzymac tak dalej (a przeciez to juz blizej niz dalej :cool3:). U Holly ostatnio tez zauwazylam znaczny ubytek wlosow na lapach :shake:- mam tylko nadzieje, ze to moje nieudolne czesanie jest przyczyna a nie jakies czynniki wewnetrzne :roll:. Poza tym licze na to,ze dzieki Dogince, ktora odgruzowala mala i skrocila znacznie wlosy na lapkach odzyskaja one sile witalna :evil_lol: i wszystko wroci do normy. Pozdrawiam serdecznie, czekam na wiecej zdjec Galiny i zycze fajnych 'praktyk'. Quote
Justa Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 kaho, dzięki :loveu: Przyznam się, że po wystawie warszawskiej zwątpiłam w moje umiejętności robienia zdjęć.. więc postanowilam w nieco spokojniejszych warunkach (szczególnie pogodowych) sprawdzić czy jeszcze coś pamiętam :mdleje: No i są zdjęcia, sami oceńcie :p Jaszczureczka :loveu: Quote
kaho Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Jestem tego samego zdania co weszka :-) Szczegolnie podoba mi sie 'zadzior': http://img824.imageshack.us/img824/6616/dsc0425sr.jpg - G jest cudna:loveu: Quote
Justa Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 To cieszę się bardzo, że zdjęcia i moja panienka się podobają :loveu: Muszę trochę dozować te fotki, bo kolejne nie wiadomo kiedy będą :p Quote
Recommended Posts