ariss Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Justa, czy Ty w siebie wątpisz:mad: Kobito weź się ogarnij, wiesz że jesteś rewelacyjna i z doświadczenia wiem że niezniszczalna :diabloti: DASZ RADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Justa Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Jak to miło czytać, że tyle osób we mnie wierzy - jesteście wspaniali :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 I ja dołączam do trzymania kciuków, na pewno dasz radę !!!:kciuki: Quote
Matusz Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Justa napisał(a):Wykopałeś mi temat z 20m pod ziemią :p bo ja jestem zdolny :diabloti: Quote
Justa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Matusz napisał(a):bo ja jestem zdolny :diabloti: Najzdolniejszy :diabloti: Kciukaj mocno, bo skończyłam przedsesję i zaczynam sesję :mdleje: Quote
Matusz Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Justa napisał(a):Najzdolniejszy :diabloti: Kciukaj mocno, bo skończyłam przedsesję i zaczynam sesję :mdleje: czymam jak najmocniej potrafię ! :diabloti: Quote
Doginka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Justa napisał(a):...Kciukaj mocno, bo skończyłam przedsesję i zaczynam sesję :mdleje: To ja pokciukam, mogę?:hmmmm::thumbs: Quote
Justa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Doginka napisał(a):To ja pokciukam, mogę?:hmmmm::thumbs: No jasne ! Jak najmocniej umiesz ! :loveu: Quote
Justa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Matusz napisał(a):Do kiedy tak trzymać kciukasy ? :diabloti: Do 1 lipca.. :mdleje: Quote
Matusz Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Justa napisał(a):Do 1 lipca.. :mdleje: dam radę ! :D :diabloti::diabloti: Quote
Justa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Kochani :loveu: Hmm.. za 5 godzin zacznie się kolejny wspaniały dzień.. Quote
NightQueen Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Justa napisał(a):Kochani :loveu: Hmm.. za 5 godzin zacznie się kolejny wspaniały dzień.. i kolejne mniej wspaniałe i mniej przyjemne starcie z wykładowcą na słowa :loveu: zdaję dziś po raz 3 ten sam egzamin, bo szanowny pan docent się uwziął i mimo że się uczę i uczę to i tak twierdzi że nic nie wiem :loveu: Quote
Justa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 NightQueen napisał(a):i kolejne mniej wspaniałe i mniej przyjemne starcie z wykładowcą na słowa :loveu: zdaję dziś po raz 3 ten sam egzamin, bo szanowny pan docent się uwziął i mimo że się uczę i uczę to i tak twierdzi że nic nie wiem :loveu: A co Ty możesz wiedzieć w obliczu takiego wielkiego autorytetu.. :mdleje: :shake: Kolejny wspaniały dzień za mną.. A może jeszcze przedemną? Bo jestem w lesie z nauką na piątkowy egzamin :mdleje: Jeszcze tylko parazyty, farma i zaliczenie z bomb i jestem wolna. Jadę na wieś, wyłączam telefon i spędzam tam 2 tygodnie ciesząc się świętym spokojem. A sierpień, wrzesień praktyki, od października też już na stałe.. Quote
Doginka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kto jak kto, ale ty Justynko dasz radę;-):thumbs: Quote
NightQueen Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Justa napisał(a):A co Ty możesz wiedzieć w obliczu takiego wielkiego autorytetu.. :mdleje: :shake: Kolejny wspaniały dzień za mną.. A może jeszcze przedemną? Bo jestem w lesie z nauką na piątkowy egzamin :mdleje: Jeszcze tylko parazyty, farma i zaliczenie z bomb i jestem wolna. Jadę na wieś, wyłączam telefon i spędzam tam 2 tygodnie ciesząc się świętym spokojem. A sierpień, wrzesień praktyki, od października też już na stałe.. nie mam 3 literek przed imieniem, więc nie jestem istotą myślącą :shake: U mnie tej jakże wspaniały dzień skończył się tym że egzaminu nie było, po szanowny docent stwierdził że nie jestem warta jego uwagi i nie przyszedł :loveu: także zamiast w niedziele być na wystawie w Krk rano to ja będę na uczelni :loveu::angryy: gdzie tym razem będziesz miała praktyki? Quote
Justa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 NightQueen napisał(a):nie mam 3 literek przed imieniem, więc nie jestem istotą myślącą :shake: U mnie tej jakże wspaniały dzień skończył się tym że egzaminu nie było, po szanowny docent stwierdził że nie jestem warta jego uwagi i nie przyszedł :loveu: także zamiast w niedziele być na wystawie w Krk rano to ja będę na uczelni :loveu::angryy: gdzie tym razem będziesz miała praktyki? O, jak przyjemnie.. :shake: W tym roku nie mam obowiązkowych praktyk, ale zapisałam się do kliniki małych zwierząt, tej co w zeszłym roku. Na początek do szpitala żeby wszystko sobie przypomnieć, a potem zobaczymy ;) Już się nie mogę doczekać !!! Quote
NightQueen Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Justa napisał(a):O, jak przyjemnie.. :shake: W tym roku nie mam obowiązkowych praktyk, ale zapisałam się do kliniki małych zwierząt, tej co w zeszłym roku. Na początek do szpitala żeby wszystko sobie przypomnieć, a potem zobaczymy ;) Już się nie mogę doczekać !!! oo fajnie całkiem przyjemne praktyki będziesz miała :p Quote
Justa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Póki co 2/3 zdane. Na wyniki 3 czekam jeszcze.. Ale mam wakacje !!! Aż trudno w to uwierzyć :mdleje: Jutro jadę na działkę ! W końcu po 2 tygodniach zobaczę Galeństwo :loveu: Quote
Recommended Posts