Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa, czy Ty w siebie wątpisz:mad: Kobito weź się ogarnij, wiesz że jesteś rewelacyjna i z doświadczenia wiem że niezniszczalna :diabloti:

DASZ RADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Matusz napisał(a):
bo ja jestem zdolny :diabloti:

Najzdolniejszy :diabloti:

Kciukaj mocno, bo skończyłam przedsesję i zaczynam sesję :mdleje:

Posted

Justa napisał(a):
Najzdolniejszy :diabloti:

Kciukaj mocno, bo skończyłam przedsesję i zaczynam sesję :mdleje:

czymam jak najmocniej potrafię ! :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Kochani :loveu:

Hmm.. za 5 godzin zacznie się kolejny wspaniały dzień..

i kolejne mniej wspaniałe i mniej przyjemne starcie z wykładowcą na słowa :loveu:

zdaję dziś po raz 3 ten sam egzamin, bo szanowny pan docent się uwziął i mimo że się uczę i uczę to i tak twierdzi że nic nie wiem :loveu:

Posted

NightQueen napisał(a):
i kolejne mniej wspaniałe i mniej przyjemne starcie z wykładowcą na słowa :loveu:

zdaję dziś po raz 3 ten sam egzamin, bo szanowny pan docent się uwziął i mimo że się uczę i uczę to i tak twierdzi że nic nie wiem :loveu:

A co Ty możesz wiedzieć w obliczu takiego wielkiego autorytetu.. :mdleje: :shake:

Kolejny wspaniały dzień za mną.. A może jeszcze przedemną? Bo jestem w lesie z nauką na piątkowy egzamin :mdleje:
Jeszcze tylko parazyty, farma i zaliczenie z bomb i jestem wolna. Jadę na wieś, wyłączam telefon i spędzam tam 2 tygodnie ciesząc się świętym spokojem.

A sierpień, wrzesień praktyki, od października też już na stałe..

Posted

Justa napisał(a):
A co Ty możesz wiedzieć w obliczu takiego wielkiego autorytetu.. :mdleje: :shake:

Kolejny wspaniały dzień za mną.. A może jeszcze przedemną? Bo jestem w lesie z nauką na piątkowy egzamin :mdleje:
Jeszcze tylko parazyty, farma i zaliczenie z bomb i jestem wolna. Jadę na wieś, wyłączam telefon i spędzam tam 2 tygodnie ciesząc się świętym spokojem.

A sierpień, wrzesień praktyki, od października też już na stałe..

nie mam 3 literek przed imieniem, więc nie jestem istotą myślącą :shake:
U mnie tej jakże wspaniały dzień skończył się tym że egzaminu nie było, po szanowny docent stwierdził że nie jestem warta jego uwagi i nie przyszedł :loveu: także zamiast w niedziele być na wystawie w Krk rano to ja będę na uczelni :loveu::angryy:

gdzie tym razem będziesz miała praktyki?

Posted

NightQueen napisał(a):
nie mam 3 literek przed imieniem, więc nie jestem istotą myślącą :shake:
U mnie tej jakże wspaniały dzień skończył się tym że egzaminu nie było, po szanowny docent stwierdził że nie jestem warta jego uwagi i nie przyszedł :loveu: także zamiast w niedziele być na wystawie w Krk rano to ja będę na uczelni :loveu::angryy:

gdzie tym razem będziesz miała praktyki?

O, jak przyjemnie.. :shake:

W tym roku nie mam obowiązkowych praktyk, ale zapisałam się do kliniki małych zwierząt, tej co w zeszłym roku. Na początek do szpitala żeby wszystko sobie przypomnieć, a potem zobaczymy ;) Już się nie mogę doczekać !!!

Posted

Justa napisał(a):
O, jak przyjemnie.. :shake:

W tym roku nie mam obowiązkowych praktyk, ale zapisałam się do kliniki małych zwierząt, tej co w zeszłym roku. Na początek do szpitala żeby wszystko sobie przypomnieć, a potem zobaczymy ;) Już się nie mogę doczekać !!!

oo fajnie
całkiem przyjemne praktyki będziesz miała :p

• 2 weeks later...
Posted

Póki co 2/3 zdane. Na wyniki 3 czekam jeszcze..

Ale mam wakacje !!! Aż trudno w to uwierzyć :mdleje:

Jutro jadę na działkę ! W końcu po 2 tygodniach zobaczę Galeństwo :loveu: