NightQueen Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja nadal bym chętnie zobaczyła Ciebie w nowej fryzurze :cool3::p Gal ma obłędną głowę, włosy jej odstają na każdą stronę :evil_lol: ten rogz to z starej czy nowej serii? a w kotce się zakochałam normalnie :loveu: śliczna jest... to pers jest? Otworzyłaś dom tymczasowy dla gryzoni? :evil_lol: Quote
Justa Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Mandragorandm']Galusia ślicznaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Doginka']I kotka i myszoskoczki tez niczego sobie:loveu: [quote name='betty_labrador']te mysie cudne :D A dziękuję :loveu: Szkoda, że już nie umiem robić zdjęć :placz: [quote name='NightQueen']Ja nadal bym chętnie zobaczyła Ciebie w nowej fryzurze :cool3::p Gal ma obłędną głowę, włosy jej odstają na każdą stronę :evil_lol: ten rogz to z starej czy nowej serii? a w kotce się zakochałam normalnie :loveu: śliczna jest... to pers jest? Otworzyłaś dom tymczasowy dla gryzoni? :evil_lol: Oj, ależ pamiętliwa ! :diabloti: Za 3 tygodnie jadę na działkę z przyjaciółką, to myślę, że najprędzej wtedy jakieś fotki bedą, choć włosy już troszkę odrośnięte są.. Pewnie jeszcze je ciachnę w okolicach wakacji. Włosy to akurat jej rosną całkiem przyzwoicie, tylko na wsi byłyśmy to jej nie czesałam, to i taki efekt. Czekamy aktualnie na odżywkę, to się w końcu zabiorę za poprawki i odnowę jej umęczonego włosa ;) Rogz chyba ze starej serii (?) Nie wiedziałam, że jakiś nowy jest nawet :lol: Mamy jeszcze nową smycz - przepinaną z nitką, czarną. Myszki pojechały do mojego wujka do Lublina, ja już raczej gryzoni mieć nie będę ;) Ale mam nadzieję, że jak już będę przyzwoicie zarabiać to wyprowadzę się do małego domku za miastem i będę mogła zakupić stadko 20 kurek jedwabistych :loveu: Quote
NightQueen Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Justa'] Oj, ależ pamiętliwa ! :diabloti: Za 3 tygodnie jadę na działkę z przyjaciółką, to myślę, że najprędzej wtedy jakieś fotki bedą, choć włosy już troszkę odrośnięte są.. Pewnie jeszcze je ciachnę w okolicach wakacji. Włosy to akurat jej rosną całkiem przyzwoicie, tylko na wsi byłyśmy to jej nie czesałam, to i taki efekt. Czekamy aktualnie na odżywkę, to się w końcu zabiorę za poprawki i odnowę jej umęczonego włosa ;) Rogz chyba ze starej serii (?) Nie wiedziałam, że jakiś nowy jest nawet :lol: Mamy jeszcze nową smycz - przepinaną z nitką, czarną. Myszki pojechały do mojego wujka do Lublina, ja już raczej gryzoni mieć nie będę ;) Ale mam nadzieję, że jak już będę przyzwoicie zarabiać to wyprowadzę się do małego domku za miastem i będę mogła zakupić stadko 20 kurek jedwabistych :loveu:[/QUOTE] 3 tygodnie :razz: nie wiem czy się cieszyć czy nie, biorąc pod uwagę częstotliwość dodawanie przez Ciebie zdjęć to 3 tygodnie to wcale nie tak długo :evil_lol: Wiem, widziałam ją w wersji dopieszczonej, ale tak też wygląda genialnie :loveu: No właśnie jest nowa seria rogza, jeszcze ciężko dostępna w sieci, ale chyba pełna miska go ma, właśnie z tej nowej serii jest więcej kolorów, a twój rogz na zdjęciu wygląda tak bardzo żywo i myślałam że to ta nowa. Gryzonie są super (mówi właścicielka 8 mysz :evil_lol:) :loveu: Ja nie mam zamiłowania do, że tak brzydko powiem "drobiu", owszem pooglądać mogę, dlaczego by nie, ale żeby to mieć i hodować to już inna bajka, ale z drugiej strony marzy mi się dom wypełniony po brzegi zwierzętami, w tym gospodarskimi więc kto wie :p Quote
weszka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Śliczny zestaw zdjęciowy :) Ale najmilej zobaczyć bohaterkę owej galerii ;) Quote
eria Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ooo Galinka się pojawiła:loveu::loveu: Drób lubię, owszem...na talerzu :loveu::diabloti: A jeśli chodzi o gryzonie, to myszki kocham, miałam kiedyś a do innych gryzoni mnie nie ciągnie ;) Quote
Justa Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Dzisiaj Galina obchodzi 8 urodziny ! Sto lat piesku, a przynajmniej jeszcze drugie tyle ! Quote
eria Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Wszystkiego najlepszego !!!! Dużo,dużo zdrówka przede wszystkim ! :) Quote
anetta Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ścięłaś taaaakie włosy! Ale nie dziwię Ci się, ja mam krótkie i nie chciałabym mieć długich, zresztą długie mi nie pasują ;) Dobrze że zachowałaś kite, będziesz mieć pamiątkę :lol: Dla Galiny :loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Justa'] Kotka sąsiadów http://img251.imageshack.us/img251/3623/dsc0472gz.jpg Już gdzieś widziałem tę kotę, super jest;) [quote name='Justa']Dzisiaj Galina obchodzi 8 urodziny ! Sto lat piesku, a przynajmniej jeszcze drugie tyle ! spóźnione sto lat piesku;) Quote
Justa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Dziękujemy wszystkim za życzenia ! :loveu: Najszczęśliwszy pies na świecie :diabloti: A ja sobie pomarudzę, bo w końcu przedsesja w pełni, sesja lada moment.. Kto się jeszcze zastanawia czy iść na te studia, to NIE NIE NIE iść ! :mdleje: Za miesiąc powrócę do życia, to może napiszę coś bardziej składnego :p Quote
Bonsai Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Justa napisał(a): A ja sobie pomarudzę, bo w końcu przedsesja w pełni, sesja lada moment.. Kto się jeszcze zastanawia czy iść na te studia, to NIE NIE NIE iść ! :mdleje: Za miesiąc powrócę do życia, to może napiszę coś bardziej składnego :p A ja zauważyłam, że się jakoś tak aktywujemy na dogomanii w trakcie sesji. :) Pomiędzy - cisza w galeriach. :) Ale, żeby tradycji stało się zadość - łączę się w sesyjnym bólu. I idę po Green-Up'a. A ptaki już zaczynają wrzeszczeć. A zdjęcie Galiny w wannie - wygląda jak reklama Hexoderm. :evil_lol: Quote
Justa Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Bonsai napisał(a):A ja zauważyłam, że się jakoś tak aktywujemy na dogomanii w trakcie sesji. :) Pomiędzy - cisza w galeriach. :) Ale, żeby tradycji stało się zadość - łączę się w sesyjnym bólu. I idę po Green-Up'a. A ptaki już zaczynają wrzeszczeć. A zdjęcie Galiny w wannie - wygląda jak reklama Hexoderm. :evil_lol: Ja o 4 poległam, ale dość już snu i czas na nowy wspaniały naukowy dzień :mdleje: Jak dobrze Olu, że jesteś :p Szkoda, że nie ujęłam naszej cudownej bananowej odżywki ISB :loveu: Galina regularnie jest w niej namaczana coby poporawić jakość futerka i komfort rozczesywania :p Quote
Bonsai Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Justa']Ja o 4 poległam, ale dość już snu i czas na nowy wspaniały naukowy dzień :mdleje: Jak dobrze Olu, że jesteś :p Szkoda, że nie ujęłam naszej cudownej bananowej odżywki ISB :loveu: Galina regularnie jest w niej namaczana coby poporawić jakość futerka i komfort rozczesywania :p Ja poszłam spać o 10 :) wstałam o 15 i dalej... Najgorsze, że teraz muszę się uczyć czegoś, co muszę zdać, a absolutnie nie chcę się tym zajmować, bo jest głupie i nudne. Postępowanie karne. Właśnie skończyłam robić ustawę o świadku koronnym, za Chiny nie wiem po co mi ta wiedza, która swoją drogą jest bardzo niewdzięczna do nauki - tyle głupich przesłanek, zapomnisz jedną i cały sens przepisu wali się na głowę. Quote
Doginka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dacie radę dziewczyny;-) Trzymam za Was kciuki:thumbs: A to jest świetne:lol::loveu: http://img706.imageshack.us/img706/228/dsc0575r.jpg Quote
LeCoyotte Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Justa'] Najszczęśliwszy pies na świecie :diabloti: http://img706.imageshack.us/img706/228/dsc0575r.jpg Widać, że jest mega zadowolona:evil_lol: biedne stworzenie;) Samba też tak staje opierając się łapkami o brzeg wanny i patrząc pytającym wzrokiem "długo jeszcze mam tu stać i moknąć? somebody help me!:lol: Quote
Recommended Posts