Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nadal bym chętnie zobaczyła Ciebie w nowej fryzurze :cool3::p

Gal ma obłędną głowę, włosy jej odstają na każdą stronę :evil_lol:
ten rogz to z starej czy nowej serii?

a w kotce się zakochałam normalnie :loveu: śliczna jest... to pers jest?

Otworzyłaś dom tymczasowy dla gryzoni? :evil_lol:

Posted

[quote name='Mandragorandm']Galusia ślicznaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Doginka']I kotka i myszoskoczki tez niczego sobie:loveu:

[quote name='betty_labrador']te mysie cudne :D

A dziękuję :loveu:
Szkoda, że już nie umiem robić zdjęć :placz:

[quote name='NightQueen']Ja nadal bym chętnie zobaczyła Ciebie w nowej fryzurze :cool3::p

Gal ma obłędną głowę, włosy jej odstają na każdą stronę :evil_lol:
ten rogz to z starej czy nowej serii?

a w kotce się zakochałam normalnie :loveu: śliczna jest... to pers jest?

Otworzyłaś dom tymczasowy dla gryzoni? :evil_lol:

Oj, ależ pamiętliwa ! :diabloti: Za 3 tygodnie jadę na działkę z przyjaciółką, to myślę, że najprędzej wtedy jakieś fotki bedą, choć włosy już troszkę odrośnięte są.. Pewnie jeszcze je ciachnę w okolicach wakacji.

Włosy to akurat jej rosną całkiem przyzwoicie, tylko na wsi byłyśmy to jej nie czesałam, to i taki efekt. Czekamy aktualnie na odżywkę, to się w końcu zabiorę za poprawki i odnowę jej umęczonego włosa ;)

Rogz chyba ze starej serii (?) Nie wiedziałam, że jakiś nowy jest nawet :lol: Mamy jeszcze nową smycz - przepinaną z nitką, czarną.

Myszki pojechały do mojego wujka do Lublina, ja już raczej gryzoni mieć nie będę ;)
Ale mam nadzieję, że jak już będę przyzwoicie zarabiać to wyprowadzę się do małego domku za miastem i będę mogła zakupić stadko 20 kurek jedwabistych :loveu:

Posted

[quote name='Justa']
Oj, ależ pamiętliwa ! :diabloti: Za 3 tygodnie jadę na działkę z przyjaciółką, to myślę, że najprędzej wtedy jakieś fotki bedą, choć włosy już troszkę odrośnięte są.. Pewnie jeszcze je ciachnę w okolicach wakacji.

Włosy to akurat jej rosną całkiem przyzwoicie, tylko na wsi byłyśmy to jej nie czesałam, to i taki efekt. Czekamy aktualnie na odżywkę, to się w końcu zabiorę za poprawki i odnowę jej umęczonego włosa ;)

Rogz chyba ze starej serii (?) Nie wiedziałam, że jakiś nowy jest nawet :lol: Mamy jeszcze nową smycz - przepinaną z nitką, czarną.

Myszki pojechały do mojego wujka do Lublina, ja już raczej gryzoni mieć nie będę ;)
Ale mam nadzieję, że jak już będę przyzwoicie zarabiać to wyprowadzę się do małego domku za miastem i będę mogła zakupić stadko 20 kurek jedwabistych :loveu:[/QUOTE]

3 tygodnie :razz: nie wiem czy się cieszyć czy nie, biorąc pod uwagę częstotliwość dodawanie przez Ciebie zdjęć to 3 tygodnie to wcale nie tak długo :evil_lol:

Wiem, widziałam ją w wersji dopieszczonej, ale tak też wygląda genialnie :loveu:

No właśnie jest nowa seria rogza, jeszcze ciężko dostępna w sieci, ale chyba pełna miska go ma, właśnie z tej nowej serii jest więcej kolorów, a twój rogz na zdjęciu wygląda tak bardzo żywo i myślałam że to ta nowa.

Gryzonie są super (mówi właścicielka 8 mysz :evil_lol:) :loveu:
Ja nie mam zamiłowania do, że tak brzydko powiem "drobiu", owszem pooglądać mogę, dlaczego by nie, ale żeby to mieć i hodować to już inna bajka, ale z drugiej strony marzy mi się dom wypełniony po brzegi zwierzętami, w tym gospodarskimi więc kto wie :p

Posted

Ooo Galinka się pojawiła:loveu::loveu:
Drób lubię, owszem...na talerzu :loveu::diabloti:
A jeśli chodzi o gryzonie, to myszki kocham, miałam kiedyś a do innych gryzoni mnie nie ciągnie ;)

• 3 weeks later...
Posted

Ścięłaś taaaakie włosy! Ale nie dziwię Ci się, ja mam krótkie i nie chciałabym mieć długich, zresztą długie mi nie pasują ;) Dobrze że zachowałaś kite, będziesz mieć pamiątkę :lol:

Dla Galiny
:loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy wszystkim za życzenia ! :loveu:

Najszczęśliwszy pies na świecie :diabloti:

A ja sobie pomarudzę, bo w końcu przedsesja w pełni, sesja lada moment.. Kto się jeszcze zastanawia czy iść na te studia, to NIE NIE NIE iść ! :mdleje:
Za miesiąc powrócę do życia, to może napiszę coś bardziej składnego :p

Posted

Justa napisał(a):

A ja sobie pomarudzę, bo w końcu przedsesja w pełni, sesja lada moment.. Kto się jeszcze zastanawia czy iść na te studia, to NIE NIE NIE iść ! :mdleje:
Za miesiąc powrócę do życia, to może napiszę coś bardziej składnego :p

A ja zauważyłam, że się jakoś tak aktywujemy na dogomanii w trakcie sesji. :) Pomiędzy - cisza w galeriach. :)
Ale, żeby tradycji stało się zadość - łączę się w sesyjnym bólu. I idę po Green-Up'a. A ptaki już zaczynają wrzeszczeć.

A zdjęcie Galiny w wannie - wygląda jak reklama Hexoderm. :evil_lol:

Posted

Bonsai napisał(a):
A ja zauważyłam, że się jakoś tak aktywujemy na dogomanii w trakcie sesji. :) Pomiędzy - cisza w galeriach. :)
Ale, żeby tradycji stało się zadość - łączę się w sesyjnym bólu. I idę po Green-Up'a. A ptaki już zaczynają wrzeszczeć.

A zdjęcie Galiny w wannie - wygląda jak reklama Hexoderm. :evil_lol:

Ja o 4 poległam, ale dość już snu i czas na nowy wspaniały naukowy dzień :mdleje:
Jak dobrze Olu, że jesteś :p

Szkoda, że nie ujęłam naszej cudownej bananowej odżywki ISB :loveu: Galina regularnie jest w niej namaczana coby poporawić jakość futerka i komfort rozczesywania :p

Posted

[quote name='Justa']Ja o 4 poległam, ale dość już snu i czas na nowy wspaniały naukowy dzień :mdleje:
Jak dobrze Olu, że jesteś :p

Szkoda, że nie ujęłam naszej cudownej bananowej odżywki ISB :loveu: Galina regularnie jest w niej namaczana coby poporawić jakość futerka i komfort rozczesywania :p

Ja poszłam spać o 10 :) wstałam o 15 i dalej...
Najgorsze, że teraz muszę się uczyć czegoś, co muszę zdać, a absolutnie nie chcę się tym zajmować, bo jest głupie i nudne. Postępowanie karne. Właśnie skończyłam robić ustawę o świadku koronnym, za Chiny nie wiem po co mi ta wiedza, która swoją drogą jest bardzo niewdzięczna do nauki - tyle głupich przesłanek, zapomnisz jedną i cały sens przepisu wali się na głowę.