Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Oj tam zaraz debilek:roflt: Niedobla Pańcia:mad: Quote
Katerinas Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Piękna :) :loveu: Justa napisał(a):2 tygodnie temu mi zakulała i dopiero od paru dni jest lepiej, póki co nosimy ją po schodach, żeby ta łapa doszła już całkowicie do siebie. A cóż się stało? Quote
Justa Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Biegała jak piłką jak zwykle z wielkim poświęceniem i jak do mnie wracała to wpadła w dołek, no i najwyraźniej mocno sobie naciągnęła scięgno :shake: Quote
ahedok Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 dotarłam i do Galinki śliczna :loveu: taka czarniutka a uszy mój też ma jak debilek, bo się wiercił i został zacięty ;/ Quote
Katerinas Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Justa napisał(a):Biegała jak piłką jak zwykle z wielkim poświęceniem i jak do mnie wracała to wpadła w dołek, no i najwyraźniej mocno sobie naciągnęła scięgno :shake: uuu... biedna Galina :roll: Ale najważniejsze, że jest lepiej. :) Quote
betty_labrador Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 witamy! Po dłuższej przerwie :) śliczna jest Galinka jak zwykle :loveu: no i zdrówka życzymy. Ścięgno to jeszcze małe zło.... Babeszjoza razy 7 to naprawdę było dla mnie zmartwienie. :( ale juz jest ok :) Quote
bognik Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Biedna Galinka ... Dużo zdrówka dla niej! Justa napisał(a): Pozatym obcięłam włosy, ale jestem megaszczęśliwa z tego powodu ;) Nie żartuj?! Na krótko? Quote
Justa Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 ahedok napisał(a):dotarłam i do Galinki śliczna :loveu: taka czarniutka a uszy mój też ma jak debilek, bo się wiercił i został zacięty ;/ A witamy witamy u nas, choć ostatnio nie za wiele się dzieje w naszej galerii ;) Galina im starsza tym ma większe schizy - teraz nie daje sobie firanki obciąć i przy każdym ruchu nożyczkami podskakuje jakby ją prąd kopał :mdleje: A taka ciekawostka, bo chyba się nie chwaliłam - postrzyżyn dokonałam nożyczkami chirurgicznymi, których używałam do nauki szwów na zajęciach :lol: Katerinas napisał(a):uuu... biedna Galina :roll: Ale najważniejsze, że jest lepiej. :) Lepiej lepiej, ale wciąż piłka odstawiona :( betty_labrador napisał(a):witamy! Po dłuższej przerwie :) śliczna jest Galinka jak zwykle :loveu: no i zdrówka życzymy. Ścięgno to jeszcze małe zło.... Babeszjoza razy 7 to naprawdę było dla mnie zmartwienie. :( ale juz jest ok :) Jak zwykle? :p Pewnie dlatego, że pokazuję ją tylko jak jest w miarę zrobiona i ogarnięta :diabloti: Właśnie słyszałam że jest jakiś megawysyp kleszczy pod Waszawą, u nas póki co spokój.. Ale muszę w końcu zakroplić maleństwo. bognik napisał(a): Nie żartuj?! Na krótko? malawaszka napisał(a):poka poka jak się obcięłaś! Tak ledwo ledwo za ramiona.. tak mniej wiecej do obojczyka, o ;) Zdjęć niestety nie mam.. Polecam obejrzenie osobiste :p Quote
bognik Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 To krótko ... Justa napisał(a): Zdjęć niestety nie mam.. Polecam obejrzenie osobiste :p Cwaniara ;) Quote
Justa Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 bognik napisał(a):To krótko ... Cwaniara ;) Krótko krótko i myślę czy jeszcze nie ściąć bardziej tyłu - tak do karku max ;) Ludzie krótkowłosi są szczęśliwsi !!! :loveu: A tak serio były już bardzo bardzo zniszczone, wysuszone i niezdrowe. Było mi niewygodnie i potrzebowałam zmian. I nie żałuję. Ale 40cm kity mam w domu na pamiątkę ;) Quote
eria Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 A taka ciekawostka, bo chyba się nie chwaliłam - postrzyżyn dokonałam nożyczkami chirurgicznymi, których używałam do nauki szwów na zajęciach :lol:Aaaaaa jak ja uwielbiam szyć ! Normalnie mogłabym se tak dziergać całe 7 godzin pracy na sali operacyjnej hihihih dawno żadnych fotek nie było... ;) Quote
bognik Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja byłam niedawno u fryzjera na odżywieniu włosów: http://img713.imageshack.us/img713/7194/06042011001x.jpg Gdyby nie moje postanowienie, to też bym je ścięła. Często mam ich dość ;) Quote
Justa Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='eria']Aaaaaa jak ja uwielbiam szyć ! Normalnie mogłabym se tak dziergać całe 7 godzin pracy na sali operacyjnej hihihih dawno żadnych fotek nie było... ;) Ja jeszcze nic żywego nie szyłam, ale wszystko przedemną :p No jak nie było ! Kilka dni temu była jedna ! :diabloti: [quote name='Doginka']Pokaz buzię w krótkich włoskach:modla: Pewnie prędzej zobaczysz na żywo ;) [quote name='bognik']Ja byłam niedawno u fryzjera na odżywieniu włosów: http://img713.imageshack.us/img713/7194/06042011001x.jpg Gdyby nie moje postanowienie, to też bym je ścięła. Często mam ich dość ;) O jaaa.. takiej długości miałam i ponad połowy już nie mam :p Naturalny blond? Piękne są :loveu: Na czym polega takie odżywianie i ile taka przyjemność kosztuje? Quote
bognik Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Justa napisał(a): O jaaa.. takiej długości miałam i ponad połowy już nie mam :p Naturalny blond? Piękne są :loveu: Na czym polega takie odżywianie i ile taka przyjemność kosztuje? Naturalny, naturalny ;) To odżywianie fryzjerka nazywa sauną :razz: Płaciłam 50 zł (moja ciocia w innym salonie płaciła prawie 100 zł). Fryzjerka najpierw umyła mi włosy, nałożyła odżywkę, a potem nałożyła mi jakiś ''klosz'' na głowę. Jakiś czas siedziałam z tym kloszem, z którego parowało i było mi bardzo ciepło w głowę :diabloti: Później fryzjerka spłukała mi odżywkę, wysuszyła włosy i gotowe. Naturalnie mam lekko falowane włosy gdzieś od połowy długości, jednak po wysuszeniu ich po tym odżywieniu zrobiły się takie proste :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 bognik napisał(a): To odżywianie fryzjerka nazywa sauną :razz: Płaciłam 50 zł (moja ciocia w innym salonie płaciła prawie 100 zł). Fryzjerka najpierw umyła mi włosy, nałożyła odżywkę, a potem nałożyła mi jakiś ''klosz'' na głowę. Jakiś czas siedziałam z tym kloszem, z którego parowało i było mi bardzo ciepło w głowę :diabloti: Później fryzjerka spłukała mi odżywkę, wysuszyła włosy i gotowe. Naturalnie mam lekko falowane włosy gdzieś od połowy długości, jednak po wysuszeniu ich po tym odżywieniu zrobiły się takie proste :loveu: to samo można zrobić samemu w domu- nałożyć dobrą odżywkę/maseczkę(kallos latte, biowax), nałożyć czepek foliowy/reklamówkę(z biowaxem jest już czepek) i podgrzewać sobie przez jakiś czas suszarką. Świetny efekt, dużo taniej i można robić tak co tydzień ;) jestem ciekawa Justa jak wyglądasz :diabloti: ja mam już włosy prawie do połowy pleców :loveu: Quote
bognik Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Unbelievable napisał(a):to samo można zrobić samemu w domu- nałożyć dobrą odżywkę/maseczkę(kallos latte, biowax), nałożyć czepek foliowy/reklamówkę(z biowaxem jest już czepek) i podgrzewać sobie przez jakiś czas suszarką. Świetny efekt, dużo taniej i można robić tak co tydzień ;) Mam maseczkę z Biovax, czepek też mam - efekt po wizycie u dobrego fryzjera jest zupełnie inny. Tam mają m.in. inne, lepsze odżywki. Quote
Unbelievable Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 bognik napisał(a):Mam maseczkę z Biovax, czepek też mam - efekt po wizycie u dobrego fryzjera jest zupełnie inny. Tam mają m.in. inne, lepsze odżywki. z większą ilością silikonów, dlatego włosy wyglądają lepiej po jednym zabiegu ;) zregenerowane nie są, a tylko wygładzone silikonami Quote
bognik Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Liczy się też efekt, a ten po wizycie od fryzjera był rewelacyjny ;) Quote
ahedok Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 wgl przecież fryzjer jest dla efektu a nie dla taniości ;) Quote
Agnes Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Im wiecej takich odzywek tym gorzej dla wlosow, przeciez to chemia ;) Ja polecam odzywki naturalne - uzywam, olejek z naturalnych skladnikow, efekt rewelacyjny, a wiem, ze nie katuje wlosow chemia :) Justa, nie dziwie Ci sie, ze scielas wlosy, podziwialam, ze dawalas rade z taka dlugoscia, ja bym oszalala ;) Quote
Doginka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ja na włosy kładę maseczkę z żółtka zmieszanego z oliwą z oliwek i kroplami soku z cytryny;-) Quote
Justa Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Główna bohaterka Kotka sąsiadów Myszoskoczki u mnie przelotem Quote
Recommended Posts