Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna :) :loveu:

Justa napisał(a):
2 tygodnie temu mi zakulała i dopiero od paru dni jest lepiej, póki co nosimy ją po schodach, żeby ta łapa doszła już całkowicie do siebie.
A cóż się stało?

Posted

Biegała jak piłką jak zwykle z wielkim poświęceniem i jak do mnie wracała to wpadła w dołek, no i najwyraźniej mocno sobie naciągnęła scięgno :shake:

Posted

Justa napisał(a):
Biegała jak piłką jak zwykle z wielkim poświęceniem i jak do mnie wracała to wpadła w dołek, no i najwyraźniej mocno sobie naciągnęła scięgno :shake:
uuu... biedna Galina :roll:
Ale najważniejsze, że jest lepiej. :)

Posted

Biedna Galinka ... Dużo zdrówka dla niej!

Justa napisał(a):

Pozatym obcięłam włosy, ale jestem megaszczęśliwa z tego powodu ;)

Nie żartuj?! Na krótko?

Posted

ahedok napisał(a):
dotarłam i do Galinki

śliczna :loveu: taka czarniutka

a uszy mój też ma jak debilek, bo się wiercił i został zacięty ;/

A witamy witamy u nas, choć ostatnio nie za wiele się dzieje w naszej galerii ;)
Galina im starsza tym ma większe schizy - teraz nie daje sobie firanki obciąć i przy każdym ruchu nożyczkami podskakuje jakby ją prąd kopał :mdleje:
A taka ciekawostka, bo chyba się nie chwaliłam - postrzyżyn dokonałam nożyczkami chirurgicznymi, których używałam do nauki szwów na zajęciach :lol:

Katerinas napisał(a):
uuu... biedna Galina :roll:
Ale najważniejsze, że jest lepiej. :)

Lepiej lepiej, ale wciąż piłka odstawiona :(

betty_labrador napisał(a):
witamy! Po dłuższej przerwie :)

śliczna jest Galinka jak zwykle :loveu:

no i zdrówka życzymy. Ścięgno to jeszcze małe zło.... Babeszjoza razy 7 to naprawdę było dla mnie zmartwienie. :( ale juz jest ok :)

Jak zwykle? :p Pewnie dlatego, że pokazuję ją tylko jak jest w miarę zrobiona i ogarnięta :diabloti:
Właśnie słyszałam że jest jakiś megawysyp kleszczy pod Waszawą, u nas póki co spokój.. Ale muszę w końcu zakroplić maleństwo.

bognik napisał(a):
Nie żartuj?! Na krótko?

malawaszka napisał(a):
poka poka jak się obcięłaś!

Tak ledwo ledwo za ramiona.. tak mniej wiecej do obojczyka, o ;)
Zdjęć niestety nie mam.. Polecam obejrzenie osobiste :p

Posted

bognik napisał(a):
To krótko ...

Cwaniara ;)

Krótko krótko i myślę czy jeszcze nie ściąć bardziej tyłu - tak do karku max ;) Ludzie krótkowłosi są szczęśliwsi !!! :loveu:
A tak serio były już bardzo bardzo zniszczone, wysuszone i niezdrowe. Było mi niewygodnie i potrzebowałam zmian.
I nie żałuję.
Ale 40cm kity mam w domu na pamiątkę ;)

Posted

A taka ciekawostka, bo chyba się nie chwaliłam - postrzyżyn dokonałam nożyczkami chirurgicznymi, których używałam do nauki szwów na zajęciach :lol:
Aaaaaa jak ja uwielbiam szyć ! Normalnie mogłabym se tak dziergać całe 7 godzin pracy na sali operacyjnej hihihih

dawno żadnych fotek nie było... ;)

Posted

[quote name='eria']Aaaaaa jak ja uwielbiam szyć ! Normalnie mogłabym se tak dziergać całe 7 godzin pracy na sali operacyjnej hihihih

dawno żadnych fotek nie było... ;)

Ja jeszcze nic żywego nie szyłam, ale wszystko przedemną :p

No jak nie było ! Kilka dni temu była jedna ! :diabloti:

[quote name='Doginka']Pokaz buzię w krótkich włoskach:modla:

Pewnie prędzej zobaczysz na żywo ;)

[quote name='bognik']Ja byłam niedawno u fryzjera na odżywieniu włosów:
http://img713.imageshack.us/img713/7194/06042011001x.jpg

Gdyby nie moje postanowienie, to też bym je ścięła. Często mam ich dość ;)

O jaaa.. takiej długości miałam i ponad połowy już nie mam :p
Naturalny blond? Piękne są :loveu:
Na czym polega takie odżywianie i ile taka przyjemność kosztuje?

Posted

Justa napisał(a):

O jaaa.. takiej długości miałam i ponad połowy już nie mam :p
Naturalny blond? Piękne są :loveu:
Na czym polega takie odżywianie i ile taka przyjemność kosztuje?

Naturalny, naturalny ;)

To odżywianie fryzjerka nazywa sauną :razz: Płaciłam 50 zł (moja ciocia w innym salonie płaciła prawie 100 zł). Fryzjerka najpierw umyła mi włosy, nałożyła odżywkę, a potem nałożyła mi jakiś ''klosz'' na głowę. Jakiś czas siedziałam z tym kloszem, z którego parowało i było mi bardzo ciepło w głowę :diabloti:
Później fryzjerka spłukała mi odżywkę, wysuszyła włosy i gotowe. Naturalnie mam lekko falowane włosy gdzieś od połowy długości, jednak po wysuszeniu ich po tym odżywieniu zrobiły się takie proste :loveu:

Posted

bognik napisał(a):

To odżywianie fryzjerka nazywa sauną :razz: Płaciłam 50 zł (moja ciocia w innym salonie płaciła prawie 100 zł). Fryzjerka najpierw umyła mi włosy, nałożyła odżywkę, a potem nałożyła mi jakiś ''klosz'' na głowę. Jakiś czas siedziałam z tym kloszem, z którego parowało i było mi bardzo ciepło w głowę :diabloti:
Później fryzjerka spłukała mi odżywkę, wysuszyła włosy i gotowe. Naturalnie mam lekko falowane włosy gdzieś od połowy długości, jednak po wysuszeniu ich po tym odżywieniu zrobiły się takie proste :loveu:

to samo można zrobić samemu w domu- nałożyć dobrą odżywkę/maseczkę(kallos latte, biowax), nałożyć czepek foliowy/reklamówkę(z biowaxem jest już czepek) i podgrzewać sobie przez jakiś czas suszarką. Świetny efekt, dużo taniej i można robić tak co tydzień ;)

jestem ciekawa Justa jak wyglądasz :diabloti: ja mam już włosy prawie do połowy pleców :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
to samo można zrobić samemu w domu- nałożyć dobrą odżywkę/maseczkę(kallos latte, biowax), nałożyć czepek foliowy/reklamówkę(z biowaxem jest już czepek) i podgrzewać sobie przez jakiś czas suszarką. Świetny efekt, dużo taniej i można robić tak co tydzień ;)

Mam maseczkę z Biovax, czepek też mam - efekt po wizycie u dobrego fryzjera jest zupełnie inny. Tam mają m.in. inne, lepsze odżywki.

Posted

bognik napisał(a):
Mam maseczkę z Biovax, czepek też mam - efekt po wizycie u dobrego fryzjera jest zupełnie inny. Tam mają m.in. inne, lepsze odżywki.

z większą ilością silikonów, dlatego włosy wyglądają lepiej po jednym zabiegu ;) zregenerowane nie są, a tylko wygładzone silikonami

Posted

Im wiecej takich odzywek tym gorzej dla wlosow, przeciez to chemia ;) Ja polecam odzywki naturalne - uzywam, olejek z naturalnych skladnikow, efekt rewelacyjny, a wiem, ze nie katuje wlosow chemia :)

Justa, nie dziwie Ci sie, ze scielas wlosy, podziwialam, ze dawalas rade z taka dlugoscia, ja bym oszalala ;)

• 2 weeks later...