furciaczek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Co sie stalo to sie nie odstanie i mysle ze niema sensu dyskutowac o tym co powie, czego nie powie itd Powinnismy sie raczej zajac jakas forma pomocy a nie glupim bezproduktywnym plotkowaniem... Quote
Pusiaczka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Szczerze to masz co do tego rację.Lecz martwi mnie że niewiemy co się dzieje teras z sunią.Czy jest jej dobrze czy jest jej źle czy wogóle żyję. Jutro powywieszam plakaty już się pytałam kilku dobrych ludzi zobaczą i przy okazji popytają się.Robię co w mej mocy bo Cherry już wystarczająco przeżyła :cool1: Quote
Bonni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Zobaczymy co Bedzix powie na treningu, a po za tym chyba NNL się miała dookoła zakręcić... A co do pomocy to ostatnio znajomi adoptowali suczke a namawiałam ich na Fige ale teraz to nie mam kogo namawiać... Quote
olifka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cała się trzęsę ze złości po przeczytaniu tego wątku... Czy Cherry ma swój wątek na psy do adopcji? Quote
Bzikowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Oliwia - to jest wątek Cherry i jej siostrzyczek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106717 Quote
Pusiaczka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No zobaczymy co powie już czekam na jej wymigiwanie:angryy: Na jej kolejne kłamstwa:angryy: Lecz jedyny plus że zabrała jej z tej trawy jeżeli to prawda.I że mogiśmy się dowiedzieć o Cherry bo gdyby nie ten wątek to niemieli byśmy jak pomóc Cherry bo byśmy niewiedzieli o jej istnieniu.Ale to itak nieusprawiedliwia Bedix:angryy: Ona nie jest jedna która ma taką bujną wyobraźnie i tak postępuje z psami.Jest wiele takich ludzi zwłaszcza w Polsce. Mam nadzieje że ktoś uczciwy znajdzie się aby wziąść Cherry do swojego przytulnego domciu.Ale dla mnie teras jest warzne również co się dzieje z tamtą sunią bo może być jej aktualnie źle.Choć niemówię że tak jest. Quote
Pusiaczka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A właśnie zapomniałam czegoś dodać.Skoro cała rodzina według Bedix się przywiązała do Cherry to czemu jej mama tak złośliwie chciała odać Cherry do schronu??:cool1: Skoro jak człowiek się przywiązuje do psiaka czy czego kolwiek to chyba już niechce tego odać chcę być z tym do końca. Czy człowiek który kocha i jest przywiązany trzyma się jakich kolwiek zasad?? A wogóle Bedix też mówiła że się bardzo przywiązała do Cherry a z jakiej racji pobiła się w schronie z bratem bo on chciał wziąść Cherry.:shake: Niewiem co już o tym sądzić. Quote
Dinka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Odstawiła scenke dla schroniska jaka ona jest dobra i jak kocha Cherry ... Tak mi sie wydaje... Bedzix wymyslala te kłamstwa, aby tutaj byla uwazana za pomocnice ... Taka jest moja ... Quote
prittstick08 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Proponuje juz nie krytykowac Beaty, bo to na pewno jej nie pomoze. Wystarczy jej tego objeżdżania. teraz najwazniejsza jest Cherry i pozostale pieski. Ja tez kombinuje jej dom, moze sie uda. Wsystko napisalam w watku, do ktorego linka wkleiła Bzikowa. jakjuz pisalam mama beaty nie wiedziala o pieskach,Beata pewnie je ukrywala. Mama sie dowiedziala i kazala oddac psa. Beata miala dobre intencje(ze tak powiem), ale chiała pomoc na siłe nie licząc się ze swoimi mozliwościami. Ja tez chciala bym pomoc wielu pieskom, ale niestety nie mam na to warunkow. Beata tym bardziej, skoro nie ma an to zgody rodzicow. Coz, pomaganie na siłe jak sie okazuje (i to zawsze) skutkuje w odwrotnym kierunku i szkodzi tylko pieskom. Quote
furciaczek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Proponuje zamknac ten watek, sunia jest jeszcze na tym swiecie... zreszta beda sie teraz pojawiac tu tylko domysly "dlaczego", "po co" itd.... Quote
Martens Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No to już się dowiedziałam, czemu na wątku o wyborze rasy tyle osób się oburzyło, kiedy Będzix pytała o rasę dla niej. I wcale się im nie dziwię :roll: Quote
Pusiaczka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nom ja też bym się niezdziwiła.Teras jak nikogo nienamówiliście to może mi się uda namawiam taką panią już jej zdjątka pokazałam powiedziała że się zastanowi.;) Quote
prittstick08 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Pusiaczka- nie namawiaj, Cherry juz znalzła dom. Będzie w nim za 2-3 dni. No chyba ze odpukac,tfu tfu cos sie stanie. Ale wątpię w 99% Quote
Agga Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Słuchajcie czy Cherry to ta suczka na pierwszej stronie ? Z tego co czytam to ona zyje czy nie bo juz się pogubiłam Jak tak to ten temat chyba tu nie powinien być? Quote
prittstick08 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 tak. Suczka zyje. jak sie okazalo. Jest o niej mowa jeszcze w dwóch tematach. moge linki podesłac. Wiem, trudno sie w tym połapac. Ja tez jestem za zamknieciem tematu. Quote
Agga Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Poczekam jeszcze niech się inni wypowiedzą. Jeśli inni też powiedzą aby zamknąć tak zrobię. Quote
gops Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 zamknijcie temat i dajcie link do tematu w ktorym jest mowa o cheery :) ona zyje i niema sensu tu pisac :roll: Quote
Bzikowa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Suczka żyje, jest cała i zdrowa i - co najlepsze - ma już przyszły domek. Jedynym wyzwaniem dla nowego państwa będzie lękliwość suni. Również uważam, że temat jest do zamknięcia. Na PwP jest już temat pomocy Cherry i jej siostrom, ten tylko namieszał. Quote
prittstick08 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 tak. poza tym, podobno siostry tez sa w nowych domach. na szcęscie maja ten plus ze mieszkaja pod Warszawa, nie w mieście i bloku, więc bedzie łatwiej. No i ciepła rodzinka więc duzo miłości będzie. Quote
Pusiaczka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 To dobrze że Cherry już znalazła nowy dom :p Że niebędzie musiała przeżywać już tego wszystkiego :p Ja też uwarzam żeby zamknąć temat bo skoro suczki już znalazły domy,o Bedix już niemusimy rozmawiać to zabardzo niema tu o czym rozmawiać ;) Quote
Bzikowa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106717 proszę;) Quote
Recommended Posts