Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co sie stalo to sie nie odstanie i mysle ze niema sensu dyskutowac o tym co powie, czego nie powie itd
Powinnismy sie raczej zajac jakas forma pomocy a nie glupim bezproduktywnym plotkowaniem...

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze to masz co do tego rację.Lecz martwi mnie że niewiemy co się dzieje teras z sunią.Czy jest jej dobrze czy jest jej źle czy wogóle żyję.
Jutro powywieszam plakaty już się pytałam kilku dobrych ludzi zobaczą i przy okazji popytają się.Robię co w mej mocy bo Cherry już wystarczająco przeżyła :cool1:

Posted

Zobaczymy co Bedzix powie na treningu, a po za tym chyba NNL się miała dookoła zakręcić...
A co do pomocy to ostatnio znajomi adoptowali suczke a namawiałam ich na Fige ale teraz to nie mam kogo namawiać...

Posted

No zobaczymy co powie już czekam na jej wymigiwanie:angryy:
Na jej kolejne kłamstwa:angryy:
Lecz jedyny plus że zabrała jej z tej trawy jeżeli to prawda.I że mogiśmy się dowiedzieć o Cherry bo gdyby nie ten wątek to niemieli byśmy jak pomóc Cherry bo byśmy niewiedzieli o jej istnieniu.Ale to itak nieusprawiedliwia Bedix:angryy:
Ona nie jest jedna która ma taką bujną wyobraźnie i tak postępuje z psami.Jest wiele takich ludzi zwłaszcza w Polsce.
Mam nadzieje że ktoś uczciwy znajdzie się aby wziąść Cherry do swojego przytulnego domciu.Ale dla mnie teras jest warzne również co się dzieje z tamtą sunią bo może być jej aktualnie źle.Choć niemówię że tak jest.

Posted

A właśnie zapomniałam czegoś dodać.Skoro cała rodzina według Bedix się przywiązała do Cherry to czemu jej mama tak złośliwie chciała odać Cherry do schronu??:cool1:
Skoro jak człowiek się przywiązuje do psiaka czy czego kolwiek to chyba już niechce tego odać chcę być z tym do końca.
Czy człowiek który kocha i jest przywiązany trzyma się jakich kolwiek zasad??
A wogóle Bedix też mówiła że się bardzo przywiązała do Cherry a z jakiej racji pobiła się w schronie z bratem bo on chciał wziąść Cherry.:shake:
Niewiem co już o tym sądzić.

Posted

Odstawiła scenke dla schroniska jaka ona jest dobra i jak kocha Cherry ...
Tak mi sie wydaje... Bedzix wymyslala te kłamstwa, aby tutaj byla uwazana za pomocnice ... Taka jest moja ...

Posted

Proponuje juz nie krytykowac Beaty, bo to na pewno jej nie pomoze. Wystarczy jej tego objeżdżania. teraz najwazniejsza jest Cherry i pozostale pieski. Ja tez kombinuje jej dom, moze sie uda. Wsystko napisalam w watku, do ktorego linka wkleiła Bzikowa.
jakjuz pisalam mama beaty nie wiedziala o pieskach,Beata pewnie je ukrywala. Mama sie dowiedziala i kazala oddac psa. Beata miala dobre intencje(ze tak powiem), ale chiała pomoc na siłe nie licząc się ze swoimi mozliwościami. Ja tez chciala bym pomoc wielu pieskom, ale niestety nie mam na to warunkow. Beata tym bardziej, skoro nie ma an to zgody rodzicow. Coz, pomaganie na siłe jak sie okazuje (i to zawsze) skutkuje w odwrotnym kierunku i szkodzi tylko pieskom.

Posted

Słuchajcie czy Cherry to ta suczka na pierwszej stronie ? Z tego co czytam to ona zyje czy nie bo juz się pogubiłam Jak tak to ten temat chyba tu nie powinien być?

Posted

Suczka żyje, jest cała i zdrowa i - co najlepsze - ma już przyszły domek. Jedynym wyzwaniem dla nowego państwa będzie lękliwość suni.

Również uważam, że temat jest do zamknięcia. Na PwP jest już temat pomocy Cherry i jej siostrom, ten tylko namieszał.

Posted

tak. poza tym, podobno siostry tez sa w nowych domach.
na szcęscie maja ten plus ze mieszkaja pod Warszawa, nie w mieście i bloku, więc bedzie łatwiej. No i ciepła rodzinka więc duzo miłości będzie.

Posted

To dobrze że Cherry już znalazła nowy dom :p
Że niebędzie musiała przeżywać już tego wszystkiego :p
Ja też uwarzam żeby zamknąć temat bo skoro suczki już znalazły domy,o Bedix już niemusimy rozmawiać to zabardzo niema tu o czym rozmawiać ;)

• Margo unlocked this topic