dunia77 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Isadora7 napisał(a):Może wytłumaczenie jest w blogu Bedzix: Ale co tam jest ciekawego poza zdjęciami koni i hotelu w Tunezji? Quote
gops Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 w tym blogu nic niema juz przejzalam wczesniej...szkoda mi tej dziewczyny no ale niestety zasluguje na te wszystkie wypowiedzi :roll: Quote
Isadora7 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='dunia77']Ale co tam jest ciekawego poza zdjęciami koni i hotelu w Tunezji? No wg mnie tam sporo materiału dla psychologa raczej. Patrząc na to co tu wyprawia i czytając np to: http://www.photoblog.pl/koniara123/13289547 http://www.photoblog.pl/koniara123/13433024 to ma problemy ze sobą. Quote
dunia77 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sorry, nie widziałam tych tekstów. :oops: Wydaje mi się, że to co pisze jest w miarę normalne dla osoby w jej wieku, ból istnienia itp. prawie wszyscy przez to przeszliśmy :roll: Quote
gops Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 o kurcze tego nie widzialam...rzeczywiscie normalne to to nie jest :roll: Quote
Isadora7 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No ja już swoje powiedziałam kilka postów wcześniej. I dalej uważam ze tam miejsce dla egzaltowanych panienek. Powinna z dogo zrezygnowac i wziąć się za dollsy. Tak jak spora cześć jej równolatek. [quote name='Isadora7']Nie myślałaś Bedzix aby rozwijać swoje zdolności w tym kierunku: http://dzikie-psiaki.blog.onet.pl/ albo http://zwierzaki-255.blog.onet.pl/ http://mydogs-08.blog.onet.pl/ masz tam mnóstwo konkursów które są drogą do kariery jak np ten: http://monia-chmurka.blog.onet.pl/ Wierz mi - marnujesz się na dogo, pod wyżej wymienionymi adresami jest miejsce dla twojego talentu. Tam kariera i sława stoi dla ciebie otworem. Quote
Bonni Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A żebyście zobaczyły jakie teksty na gadu-gadu mi pisała gdy jakies 2 miesiące temu zakończyłam tą tragiczną znajomość... Po prostu żenada... Quote
Rybc!a Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bedzix napisał(a):to lekarz nie powinien mieć uprawnień do tego co robi, bo wyjdzie na to, że to on spowodował tą sytuację.. Nie, on jej nie spowodował. To była Wasza decyzja. Bedzix napisał(a): O wszystkim trzeba porozmawiać z lekarzem weterynarii. Dziś powinno wszytsko się wyjaśnić. Podaj namiary, choćby na PW, do tego weta. Kama2 napisał(a):Qrcze nie wierze :angryy:. Czyzby to byla zabawa naszymi uczuciami? Przyznam, ze tez jakos ladu w tym watku i innych na temat Cherry, nie widze :shake:. Naszymi uczuciami raczej nie.. Ale co z uczuciami i życiem skrzywdzonych przez Beatę psów? :roll: ursa81 napisał(a):Pomyślcie co może się dziać z psychiką tego człowieka? Beatka to dziecko, które potrzebuje pomocy. Nie sądzę, żeby miała zabawę w tym co robi. Rękoczyny w rodzinie, sceny, chorobliwe kłamstwa... Myślę, że ta dziewczynka ma poważne problemy i wydaje mi się, że ona chce dobrze. Ona potrzebuje pomocy. Sama chciałaby pomagać ale wpada w tarapaty, z których na swój dziecięcy sposób stara się wykaraskać. Problemy to ona ma, ale z głową i bujną fantazją.:roll: Isadora7 napisał(a): I dalej uważam ze tam miejsce dla egzaltowanych panienek. Powinna z dogo zrezygnowac i wziąć się za dollsy. Tak jak spora cześć jej równolatek. Jestem w podobnym wieku i nie ciągnie mnie do.. czekajcie, jak to było? ..Dollsów. :lol: Jak się nie ma bujnej wyrobraźni, problemów i zaburzeń psychicznych i jest się choć trochę odpowiedzialnym.. to w tym wieku też można być "ludziem" :lol: Quote
Isadora7 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Rybc!a napisał(a):[...ciach...] Jestem w podobnym wieku i nie ciągnie mnie do.. czekajcie, jak to było? ..Dollsów. :lol: Jak się nie ma bujnej wyrobraźni, problemów i zaburzeń psychicznych i jest się choć trochę odpowiedzialnym.. to w tym wieku też można być "ludziem" :lol: Wiem, ze to nie jest norma dla tego wieku. I nie uogólniam, uwaga dotyczyła i dotyczy Bedzix. Ona zatrzymała się na etapie dollsów. Quote
WŁADCZYNI Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ja nie mogę na DT - mam nawiedzoną sukę która może dręczyć Cherry psychicznie, ona potrzebuje wsparcia a nie ciągłego pokazywania gdzie jej miejsce. Jeśli chodzi o bloga - też tak pisałam, lat mam niewiele więcej bo 19 ale w pewnym momencie ktoś mną dobrze pokierował - mama, nauczyciele, instruktorzy i chyba przeszłam przez ten straszny okres "poczwarki";) Przez forum nic nie zrobimy, chyba że mama Beaty to przeczyta. Quote
Guest ursa81 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Myślę, że ktoś kto poznał już mamę dziewczynki, mógłby z nią porozmawiać. Dalsze komentowanie sytuacji na tym forum jest takie... hmmm niebardzo. Dajmy już z tym spokój. To co robi jest naganne ale z tymi komentami przystopujmy. Quote
NNL-BC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ursa81 napisał(a):Dalsze komentowanie sytuacji na tym forum jest takie... hmmm niebardzo. Dajmy już z tym spokój. To co robi jest naganne ale z tymi komentami przystopujmy. Jestem ZA. Proponuje pomyslec JAK pomoc CHERRY. Mysle ze jechanie po Beatce jej nie pomoze. Pozdrawiam Ewa Quote
Guest ursa81 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 NNL-BC napisał(a):Jestem ZA. Proponuje pomyslec JAK pomoc CHERRY. Mysle ze jechanie po Beatce jej nie pomoze. Dokładnie... może jakiś banerek? Quote
furciaczek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Moze warto zaczac od przeniesienia tego watku (lub zalozenia nowego) na PWP... zaraz udeze do Eriaczka z prosba o banerek... Quote
gops Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wlasnie trzeba skombinowac jakis bannerek :roll: mysle ze beata juz sie tu nie pojawi...moze i dobrze :roll: trzeba szukac domku dla chery ..ja nie moge mam juz dwie bestie ...ale popytam i mozna zrobic allegro..;) Quote
furciaczek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Zamowienie na banerki zlozone:p Dobrze by bylo gdyby ktos najbardziej zorientowany w temacie zalozyl nowy watek na PWP... Quote
Pusiaczka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jestem za waszymi pomysłami ;] Spróbuję się popytać dobrych ludzi i powywieszać ogłoszenia jak znajdzie się ktoś to dam wam znać :p Czytając i tą opowieść i wasze odpowiedzi do tego byłam nieco w szoku co ta dziewczyna wyprawiała na dogo bo nieznałam w życiu jej wybryków bo niejestem długo na dogo. Spróbuję jak najbardziej pomóc jak tylko mogę :-) Możecie na mnie liczyć ja tak niekłamie :p Pozdrawiam:eviltong: Quote
gops Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wierze ci pusiaczkowa ze nie klamiesz :) ja tez nie znam dokladnie sprawy zeby zakladac watek na PWP ale napewno ktos sie znajdzie ;) Quote
Pusiaczka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nom też tak sądzę ale żeby tak się bawić czyimiś uczuciami kosztem psa to jest poprostu nienormalne :cool1: Ta dziewczyna powina dostać bana na długo ale niepowinam się zabardzo w to wtrącać bo to nie moja sprawa ale bronie tego psa który został źle potraktowany. --------------------------- Zapraszam do moich dwuch nowych wątków na TM. Lester.........rozpalił we mnie miłość. Arton.....zostanie w naszej pamięci. Quote
gops Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mloda chery pilnie potrzebuje dt lub ds ...niewiem niemam weny zaraz cos wymysle ;) Quote
Bzikowa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 moja propozycja: "cherry prosi o dom - tym razem na zawsze" A poza tym... nie uważacie, ze trzeba jeszcze zbadać sprawę reszty suniek ? Czytaliście ich temat ? Tak naprawdę nikt nie może być pewny gdzie są:roll: bo bedzix podaje sprzeczne dane. moj post z tego tematu: Nie rozumiem paru kwestii dziecino.:angryy: W pierwszym poście piszesz, że znalazłaś dwie suczki a jednego szczeniaka juz mialas wczesniej więc nie mogłaś wziąć suniek. Chodzi ci o Cherry ??? W innych wątkach pisałaś, ze znalazłaś 3 sunie i jedną - Cherry - sobie zostawiłas:angryy: Znowu kłamiemy??? :angryy: Poza tym, któregos dnia piszesz, że jedna poszla do Twojej babci , potem druga do jakiegoś "małżenstwa z dzieckiem". Więc wg moich niezwykle skomplikowanych obliczeń to DWIE suńki znalazły dom (jeśli to znowu nie jest twoja bujna wyobrazna) czyli wg Twoich tutejszych informacji - wszystkie. Jednak po chwili wklejasz zdjęcie "jeszcze jednej" suczki. Kręcisz znowu. A moze te dwie pozostale w ogole nie istnieja? Moze masz ich zdjęcia razem?? Albo ich zdjęcia z nowych domów??:angryy: Jest też pewna niezgodność podawanych przez ciebie informacji jeśli chodzi o znalezienie szczeniaków - w galerii Dropsa piszesz, ze została zabrana od pseudohodowcy, natomiast w wątku Cherry twierdzisz juz, ze znalazłaś ją w trawie z resztą szczeniąt. dla niezorientowanych, to jest wątek suniek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9676475#post9676475 Quote
gops Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 suczki napewno istnieja bo skad by wziela zdjecia...ale co sie z nimi stalo to juz inna sprawa niewiem czy da sie to jakos sprawdzic ale mozna sprobowac :roll: Quote
Olusia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jejku to oszukiwanie nas jest okropne, nie bede juz dalej mowic. Nie o to tu chodzi, Chodzi o to, zeby dalej tak nie robila i nie krzywdzila psiakow. Cherry teraz potrzebuje domku. Napis na banner moze taki: "Cherry czeka na prawdziwy dom" "Cherry wciaz czeka na swojego czlowieka..." Nie wiem czy dobre, ale moze sie przydadza. ;) Quote
Bzikowa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Gops, w sumie nie przyglądałam się fotom;) zdziwiło mnie jedynie to, ze -nie ma zadnego wspolnego zdjecia -te dwie suczki niby znalazly dom - w tak krotkim czasie? :roll: tu juz nie chodzi o to, ze bedzix kreci bo to jest oczywiste, ale o to co sie stalo z suniami i dlaczego beata kreci co do ich ilosci. Quote
Recommended Posts