pati Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wet u ktorego bylismy powiedzial ze ma z 8 tak na parwde nikt nie wie Oczywiscie ze psiak juz dawno ogloszony :p jakbysmy inaczej domu mogli szukac ale im wiecej ogloszen tym lepiej. jest juz na [B]ale.gratka, kupsprzedaj, kupiepsa, eoferty, gumtree.pl. lodz.gumtree, psy.pl, allegro, krakowskich zwierzakach[/B] Quote
TYGRYS-ica. Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 no to Tedus ma juz sporo ogloszeni i nikt jeszcze sie o niego nie wypytywal ... :shake: Quote
szajbus Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ok, Mozna Mu Dołozyc Ogłoszeń, Ale Na Kogo Podawac Kontakt? Quote
Kar0la Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 No to może odmłodzić Teddiego w ogłoszeniach? Quote
pati Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ja bym go odmlodzila skoro ne wiemy ile ma lat a fizycznie nie wyglada na 12 i nie zachowuje sie na 12 dajmy mu 8 :p Quote
pati Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 witajcie kilka nowych fotek przeslodkiego pudelka czyli moich :cool3: jaki ja jestem sliczny moze ja sie powinienem Narcyz nazywac :eviltong: dobra cykaj fotke spieszy mi sie trzeba sie przed nimi pod lozko schowac luuudzieee!!! nawet tu mnie dopadly :roll: nie na darmo nazywaja mnie przykostny :p Quote
Kar0la Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Jakie cudeńko. Aż się wierzyć nie chce, że nadal bez domu. Quote
Kar0la Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Zrobiłam słodziakowi jeszcze jedne banerek. Quote
pati Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 karola dziekujemybanerki sa super a psiak cudny brac ludziska brac bo cudenko:loveu: Quote
Kar0la Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Przystojniak szuka domu. Nikt nie szuka małego pudelka? Quote
ewatonieja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 trzymam kiuki Teddy, gdzies jest twoj dom i twoj człowiek Quote
Vika_Bari Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Verdana]A nie chce cię go dać do naszej fundacji w Niemczech ratującej od nas ostatnie 2 lata dobermany i welorasowce?[/FONT] [FONT=Verdana]Za naszą fundacje ręczymy a psiak trafi na forum niemieckie i dopóki nie znajdzie domu nie będzie wywieziony.[/FONT] [FONT=Verdana]To tylko propozycja. Jest śliczny i musi mieć domek. Szacunek dla Pati! Zmienił się nie do poznania. Jeżeli pojawi się zainteresowanie tematem Niemiec prószę o wpis do mnie na wątek bo tu jestem przypadkiem.[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76359&page=25[/FONT] Quote
ewatonieja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Teddyego można by wsadzic na pole rzeżuszki niech by sobie skubał:cool3: Quote
pati Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a czy ta fundacja niemiedzka to sprawdzona bo ja sie przyznam ze nieco sie obawiam gdzie psy trafia :oops: Quote
ewatonieja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 jeśli masz wątpliwości to odstapimy od tej opcji nic na siłę Quote
pati Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ewatonieja napisał(a):jeśli masz wątpliwości to odstapimy od tej opcji nic na siłę jak fundacja sprawdzona to mozna temat przemyslec dlatego pytam lape sie wszystiego tu jakos kolejka po psa sie nie ustawia ;-) Quote
Recommended Posts