Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zdanego telefonu nie bylo nic cisza
ok to i ja sie wypowiem skoro moj pobratyniec Pufi sam pisze to ja tez a niby czemu mam byc gorszy ot co.
Czuje sie swietnie zwazyli mnie i co mam 8 kilo alez sie cieszyli no mowie wam jakie bylo szalenstwo i z czego tu sie cieszyc dla mnie tragedia zakonczy sie pzregryzanie co 3 godzinki i podjadanie w nocy :oops: ale cuz sam sobie nie wezme no nie ... ale mam na to inne sposoby :cool3: siadam , podnosze glowke i lypie slepkami na pania a ona hahaha zawsze wymieka i cos pod pyszczek podstawi :diabloti:
Podobno jestem za duzym przykostniekiem jak to mnie pancia okreslila no co tzreba sie trzymac blisko za duza rywalizacja tu o jej wzgledy jak cos przegapie koniec zginalem jak nic.. poza tym to co tu duzo mowic lubie byc blisko , przytulac sie i przymilac taka juz moja natura :loveu:

bialo czarni

i pudelsy razem

Posted

tak wiec prosze chcieli pokazac jak godnie oga zyc zwiarzaki przy posilku ale ja sie nie dam fotografowac i koniec jak tylko unosi aparat i celuje we mnie to strach mnie ogarnia pzrewielki no nie wiem czemu :roll: nic na to nie poradze zdjecie mi zrobic graniczy z cudem a jak mi juz jakies zrobia to jak pokurcz wygladam :angryy:

tak wiec wszystkie zwierzaki zgodnie jedza posilek :p

ok tak spie przy panci caly czas dlatego zwa mnie "przykostny"

Wesloych Swiat wasz Tedy ;-)

Posted

Słuchajcie , nie chce mi sie przelatywać przez watek, ale czy jego ktoś ogłaszał gdziekolwiek?????
Jeśli nie, to dawać mi tu namiary na domek i zabieram sie do roboty, bo tak to se tylko hopac możemy
Ps. W końcu ile on ma lat, bo na 12- latka to mi nie wygląda