TYGRYS-ica. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 jeny nikt nie chce pudelka?? co to sie porobilo na tym swiecie :shake: Quote
pati Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 sa nowe zdjecia kochasia pozniej ostaram sie je wstawic :p Quote
pati Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 nie zdanego telefonu nie bylo nic cisza ok to i ja sie wypowiem skoro moj pobratyniec Pufi sam pisze to ja tez a niby czemu mam byc gorszy ot co. Czuje sie swietnie zwazyli mnie i co mam 8 kilo alez sie cieszyli no mowie wam jakie bylo szalenstwo i z czego tu sie cieszyc dla mnie tragedia zakonczy sie pzregryzanie co 3 godzinki i podjadanie w nocy :oops: ale cuz sam sobie nie wezme no nie ... ale mam na to inne sposoby :cool3: siadam , podnosze glowke i lypie slepkami na pania a ona hahaha zawsze wymieka i cos pod pyszczek podstawi :diabloti: Podobno jestem za duzym przykostniekiem jak to mnie pancia okreslila no co tzreba sie trzymac blisko za duza rywalizacja tu o jej wzgledy jak cos przegapie koniec zginalem jak nic.. poza tym to co tu duzo mowic lubie byc blisko , przytulac sie i przymilac taka juz moja natura :loveu: bialo czarni i pudelsy razem Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Teddy jest slicznusi normalnie rasowiec jakich malo :loveu: i konkurencje tez ma ładniutka.... co ty robisz pati ztymi psami ze tak swietnie wygladaja :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Teddy pluszowa przytulanka ,czemu tak długo czeka na stały dom? Quote
szajbus Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Komu ślicznego, wesołego pudelka? On czeka na ten jedyny domek! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 kto chce na swieta pudliszona?? :cool3: Quote
katya Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Wielkanoc mija, a na baranka nikt się nie skusił... Przecież taki słodki. Psi ideał jak większość starszych psiaków. Quote
pati Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 tak wiec prosze chcieli pokazac jak godnie oga zyc zwiarzaki przy posilku ale ja sie nie dam fotografowac i koniec jak tylko unosi aparat i celuje we mnie to strach mnie ogarnia pzrewielki no nie wiem czemu :roll: nic na to nie poradze zdjecie mi zrobic graniczy z cudem a jak mi juz jakies zrobia to jak pokurcz wygladam :angryy: tak wiec wszystkie zwierzaki zgodnie jedza posilek :p ok tak spie przy panci caly czas dlatego zwa mnie "przykostny" Wesloych Swiat wasz Tedy ;-) Quote
szajbus Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Usmiałam się z tej stołówki. Teddy czeka na kochający domek! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 az szok ze wszystkie jedza ze SWOICH misek a nie podkradaja sobie nawzajem :evil_lol: a Tediego wcielo przy jedzonku?? :cool3: Quote
ewatonieja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nie miesci mi sie to w głowie ze on nadal nie ma DS!!!!! SKANDAL!!!! Quote
szajbus Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Słuchajcie , nie chce mi sie przelatywać przez watek, ale czy jego ktoś ogłaszał gdziekolwiek????? Jeśli nie, to dawać mi tu namiary na domek i zabieram sie do roboty, bo tak to se tylko hopac możemy Ps. W końcu ile on ma lat, bo na 12- latka to mi nie wygląda Quote
Recommended Posts