EVA2406 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cheritka napisał(a):Takie czasy nastały, że ludzie nie lubią pudli :-(:placz::placz: Lubią i to bardzo. Tylko miejsc już brak :-( Quote
ewatonieja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Teddy skazany na bezdomność za wiek?:-( Quote
szajbus Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Biała, puchata, wesoła kuleczka czeka na kochających ludzi! Quote
Ulaa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Pozwoliłam sobie wysłać pudliszka do gazetki :cool3: Quote
EVA2406 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Pudle są długowieczne, wiem bo miałam. Ledusia żyła 19 lat i żeby nie raczysko, mogłaby żyć dłużej. Niech domki nie boją się, że Teddy to staruszek. To w pełni sił facet. Quote
Kar0la Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 szajbus napisał(a):I czeka na ten jedyny domek I to już tak długo... Quote
ewatonieja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 jeśli Tedy nazywał się wcześniej Pudzio to najwyraźniej ktoś z Niemiec chce go zaadoptować ponieważ Fundacja Hundehilfe Polen poprosiła o zarezerwowanie Teddy'ego :cool3: Quote
pati Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='ewatonieja']jeśli Tedy nazywał się wcześniej Pudzio [SIZE=3]http://hundehilfepolen.hu.funpic.de/4images/postcards.php?postcard_id=ae93636e165a08a742b92ea89942bbdb i to jest jego stare zdjecie to najwyraźniej ktoś z Niemiec chce go zaadoptować ponieważ Fundacja Hundehilfe Polen poprosiła o zarezerwowanie Teddy'ego :cool3: zjecie mi sie nie otwiera :roll: ale szedłby na tymczas czy juz do domu stalego? mozna wiedzec cos wiecej o tej fundacji? ktos z nia wspołpracował? posłał tam psy? a moze jakies info o nowych włąscicielach? Quote
ewatonieja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 od roku współpracujemy z ta fundacją wiecej o nich poczytasz tutaj: http://www.hundehilfe-polen.de/html/aktuelles.html kilkadziesiąt psów z łódzkiego schroniska znalazło domu dzieki tej współpracy choć nie zawsze mamy regularne info o nich to Beate,która przyjeżdża po psiaki, obdarzyliśmy zaufaniem schronisko w Pabianicach jeszcze dłużej współpracuje z hundehilfe polen i są zadowoleni Quote
Kar0la Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Może to jest sznasa dla Teddiego skoro tyle czasu nikt w Polsce go nie chciał. :roll: Quote
szajbus Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Oby go chcieli, tu sie nim nikt nie interesuje Quote
hanek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Bez przesady z tym, że nikt się nim nie interesuje. Teddy jest naprawdę słodkim aniołkiem owieczkowatym! Był na naszej stronce, tam wypatrzyła go jedna pani, ale pati powiedziała jej, że nie chce go oddać. Nawet nie dała sygnału żebyśmy sprawdziły ten dom. Ta pani jakiś czas później zadzwoniła o naszą Żabcię, dała jej dom, i mamy nadzieję, że będzie im się dobrze razem żyło. Quote
pati Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hanek napisał(a):ale pati powiedziała jej, że nie chce go oddać. Nawet nie dała sygnału żebyśmy sprawdziły ten dom. juz to komu wyjasniłam NIKT do mnie nie dzwonił i nie pytał. jak mogłabym powiedziec ze tedy nie jest do adopcji? Jaki miałąbym w tym cel? ale widze ze słowo nieznanej Pani liczy sie bardziej . pani sobie cos wymysliła ale to ja gadam bzdury i chyba jestem na prochach bo nie wiem jakie telefony odbieram i od kogo. Quote
Ulaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ta pani jest znana, przecież adoptowała Żabcię... Quote
pati Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ulaa napisał(a):Ta pani jest znana, przecież adoptowała Żabcię... teraz ale wczesniej była osoba nieznana nikomu. zreszta znana nie znana jak mowie ze NIKT do mnie nie dzwonił to tak jest . A ze nie wszyscy wierza co ja na to poradze. Quote
szajbus Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A ja podnoszę Teddego z nadzieją, ze wypatrzy go domek Quote
TYGRYS-ica. Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 a ja jestem za tym zeby jednak wysłac go do niemiec. tam na pewno bedzie mu dobrze. Quote
ewatonieja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Teddy na razie nigdzie nie pojedzie , domu szukamy nadal Quote
pati Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ewatonieja napisał(a):Teddy na razie nigdzie nie pojedzie , domu szukamy nadal a czemu nie pojedzie Quote
Recommended Posts