Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pudle są długowieczne, wiem bo miałam. Ledusia żyła 19 lat i żeby nie raczysko, mogłaby żyć dłużej.
Niech domki nie boją się, że Teddy to staruszek. To w pełni sił facet.

Posted

[quote name='ewatonieja']jeśli Tedy nazywał się wcześniej Pudzio
[SIZE=3]http://hundehilfepolen.hu.funpic.de/4images/postcards.php?postcard_id=ae93636e165a08a742b92ea89942bbdb
i to jest jego stare zdjecie

to najwyraźniej ktoś z Niemiec chce go zaadoptować ponieważ Fundacja Hundehilfe Polen poprosiła o zarezerwowanie Teddy'ego :cool3:

zjecie mi sie nie otwiera :roll:

ale szedłby na tymczas czy juz do domu stalego? mozna wiedzec cos wiecej o tej fundacji? ktos z nia wspołpracował? posłał tam psy?
a moze jakies info o nowych włąscicielach?

Posted

Bez przesady z tym, że nikt się nim nie interesuje. Teddy jest naprawdę słodkim aniołkiem owieczkowatym! Był na naszej stronce, tam wypatrzyła go jedna pani, ale pati powiedziała jej, że nie chce go oddać. Nawet nie dała sygnału żebyśmy sprawdziły ten dom. Ta pani jakiś czas później zadzwoniła o naszą Żabcię, dała jej dom, i mamy nadzieję, że będzie im się dobrze razem żyło.

Posted

hanek napisał(a):
ale pati powiedziała jej, że nie chce go oddać. Nawet nie dała sygnału żebyśmy sprawdziły ten dom.

juz to komu wyjasniłam NIKT do mnie nie dzwonił i nie pytał. jak mogłabym powiedziec ze tedy nie jest do adopcji? Jaki miałąbym w tym cel? ale widze ze słowo nieznanej Pani liczy sie bardziej . pani sobie cos wymysliła ale to ja gadam bzdury i chyba jestem na prochach bo nie wiem jakie telefony odbieram i od kogo.

Posted

Ulaa napisał(a):
Ta pani jest znana, przecież adoptowała Żabcię...

teraz ale wczesniej była osoba nieznana nikomu. zreszta znana nie znana jak mowie ze NIKT do mnie nie dzwonił to tak jest . A ze nie wszyscy wierza co ja na to poradze.