Kar0la Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Co tu zrobić by ktoś wreszcie wypatrzył Teddiego? Quote
ewatonieja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Teddy wyglądasz wspaniale masz fajny charakter i jestes rasowy ja nei wiem czego wiecej wymagac :shake: Quote
pati Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 nasz mis pomaga mojej mamie w sianokosach :p Boruta no dalej zbieraj siano bo pani naskarze !!! No nareszcie jakas pomoc sie znalazla buziczki Tedi Quote
klaudia77 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='pati'] buziczki Tedi Ahhh marzą mi się jeszcze tak ze dwa takie pudlinki :loveu::loveu: Quote
TYGRYS-ica. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 szajbus napisał(a):Klaudia to Teddy jest do wzięcia od zaraz! jeszcze ciepły można brac od razu :eviltong: Quote
klaudia77 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Hehe ja bym z chęcią wzięła wszystkie pudelki, ale jak na razie wciąż mieszkam z rodzicami i nie zgadzają się na więcej niż jeden :placz: Quote
TYGRYS-ica. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 klaudia77 napisał(a):Hehe ja bym z chęcią wzięła wszystkie pudelki, ale jak na razie wciąż mieszkam z rodzicami i nie zgadzają się na więcej niż jeden :placz: u mnie tak samo z ta roznica ze sa 3 psiaki :-) Quote
ewatonieja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 jak tu ugryźć sprawę Teddy'ego? co robić żeby znależc dom? czy został wysłany jego profil do niemców ? Quote
pati Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 tak i pani z fundacji zgodzila sie o ile mi wiadomo przyjac tediego do siebie ale ja czekam do wrzesnia przyjade do domu porobie ogloszenia , plakaty porozklejam w wawie i oklolicach , powysylam do znajomych zeby porozwieszali u siebie jak to nie przyniesie rezultatu bedziemy wtedy myslec. Quote
ewatonieja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 czekamy na rozwój "wypadków" i podnosimy Teddy'ego Quote
pati Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 dziekuje kochani za pamiec ja ostsnio malo na dogo brak czasu jakby tak sie dalo dobe wydluzyc wbylo by wspaniale :p Co nowego u nas nic zdnego telefonu atwet jednego ale nie lamiemy sie czekamy takie zlotko jak Tedus na pewno domek znajdzie. Psiak pieknie sie zachowujje nie stwarza problemow ani w domu ani w domku. Spi pod koldra!! i pcha se pod nie z wielka pasja :evil_lol: Fotki wiosenne skromnis hmmm w poszukiwaniu Panci dziekujemy za pemiec Quote
szajbus Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Domku, zdecyduj sie na tego ślicznego puchatka Quote
szajbus Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Teddy sie przypomina i prosi o ten wymarzony domek Quote
Recommended Posts