aisaK Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja wysle go do fundacji Dobermann-Nothilfe, niech szukaja mu domku w Niemczech. Zajmują sie głównie dobermanami, ale współpracuja z róznymi organizacjami i znajdują domki innym pieskom. Co wy na to? Quote
pati Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ale czy wiecie co sie z psami dzieje? czy macie wiesci z nowych domkow? i nie chodzi mi tylko o zjdecie po przyjezdzie ale popzniej po kilku miesiacach tygodniach etc ja nigdy nie wydawalam psow za granice stad moje pytania i watpliwosci Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A ja go podnoszę z nadzieją, że ktoś sie tu w nim zakocha! Quote
ewatonieja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Teddy nocna porą przemyka po dogomanii :loveu: Quote
ewatonieja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 jest smutny troszke bo nie ma stałego domu!!! Quote
ewatonieja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a domek sie ociaga ,może skonczymy z tym "po dobroci" :mad: Quote
aisaK Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 szefowa z fundacji Dobermann-Nothilfe pyta, kiedy mógłby przyjechać do Niemiec? Quote
ewatonieja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 jak to bez domu? nie kumam w jakie nieznane? przeciez sa tam inne psy z Polski :diabloti: Quote
szajbus Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A jakie jest nim zainteresowanie w Polsce? Miałas w jego sprawie jakieś telefony? Quote
pati Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ale ja pytam czy ktos widzial psy po pewnym czasie po adopcji? jak to sie mowi staly kontakt ktos z nnimi utrzymuje ? ja nigdy nie mialam do czynienia z adopcjami za graznice :oops: czy ta fundacja ma jakas strone? telefon ja nie mowie ze ona jest zla w zadnym razie mozecie napisac cos o niej wiecej? moze rzeczywiascie warto by bylo sprobowac ;-) Quote
pati Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 tedus jest kochanym psiaczkiem zaskuguje na najelepszy dom pod sloncem Quote
pati Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ok to w gore tedi na dobranoc i czekamy na wiesci o fundacji :pczyli szefowa tej findacji widziala tediego i chce zeby tam pojechal? maja juz moze domek staly czy na tymczas? powiedzcie cos wiecej Quote
ewatonieja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 aisak jest najlepiej poinformowana czekamy na nią Quote
TYGRYS-ica. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pati nie martw sie to bardzo dobry pomysl z wyjazdem Tediego za granice. juz wiele psiakow dzieki temu znalazlo domek w Niemczech czego przykladem jest sama Perelka kolezanka Tediego ;) my probujemy zalatwic taki wyjazd Mozarcikowi z mojego podpisu. mam nadzieje ze wypali ten wyjazd i pudliszon znajdzie domek. a co sie tyczy fundacji jest jak najbardziej w porzadku wiec nie ma sie czego obawiac :eviltong: Quote
aisaK Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 witam Tu jest do mnie kontakt, jakby ktos potrzebował : http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/o-nas/kasia.html jest tam tez zakładka w niemczech i są zdjecia piesków z Niemiec. Z nie wszystkimi mamy kontakty, bo nie każdy domek ma net, ale wiadomości do nas przychodzą. Od wiekszości mamy fotki i informacje. Kazdy pies jedzie najpierw do DT tam zostaje do momentu znalezienia domku. Quote
Recommended Posts