Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wysle go do fundacji Dobermann-Nothilfe, niech szukaja mu domku w Niemczech. Zajmują sie głównie dobermanami, ale współpracuja z róznymi organizacjami i znajdują domki innym pieskom. Co wy na to?

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale czy wiecie co sie z psami dzieje? czy macie wiesci z nowych domkow? i nie chodzi mi tylko o zjdecie po przyjezdzie ale popzniej po kilku miesiacach tygodniach etc ja nigdy nie wydawalam psow za granice stad moje pytania i watpliwosci

Posted

ale ja pytam czy ktos widzial psy po pewnym czasie po adopcji? jak to sie mowi staly kontakt ktos z nnimi utrzymuje ? ja nigdy nie mialam do czynienia z adopcjami za graznice :oops: czy ta fundacja ma jakas strone? telefon ja nie mowie ze ona jest zla w zadnym razie mozecie napisac cos o niej wiecej? moze rzeczywiascie warto by bylo sprobowac ;-)

Posted

ok to w gore tedi na dobranoc i czekamy na wiesci o fundacji :pczyli szefowa tej findacji widziala tediego i chce zeby tam pojechal? maja juz moze domek staly czy na tymczas? powiedzcie cos wiecej

Posted

Pati nie martw sie to bardzo dobry pomysl z wyjazdem Tediego za granice. juz wiele psiakow dzieki temu znalazlo domek w Niemczech czego przykladem jest sama Perelka kolezanka Tediego ;) my probujemy zalatwic taki wyjazd Mozarcikowi z mojego podpisu. mam nadzieje ze wypali ten wyjazd i pudliszon znajdzie domek. a co sie tyczy fundacji jest jak najbardziej w porzadku wiec nie ma sie czego obawiac :eviltong: