Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia - dopytaj się dokładnie :( Najpierw zgłaszałam siebie, potem Ciebie, a później Martę. Może ten błąd to przez to, że w niektóre pola wpisałam "do uzupełnienia"?

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam pyt. co do opiekuna, czy jeżeli zgłosił się na obóz to mam wpisywać wszystkie jego dane? ;)

Ni nic zgłosiłam bez wszystkich danych opiekuna, zobaczymy.

Mam nadzieje, ze Franiut się wyrobi do wakacji.

Posted

Oba obozy dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych sa juz pelne. Zostalo jeszcze kilka miejsc na oboz z Grygarem, ale przypominam, ze jest to oboz dla tych, ktorzy juz sa zaawansowani i nie boja sie wysilku!

Posted

A istnieje szansa na listę rezerwową? My się nie załapałyśmy, więc zastanawiam sie, czy jest sens wysyłania formularza, a jeśli tak, to na który turnus- bo jest mi to obojętne.

Posted

Kurde, ludzie, tak sie nie robi :( Specjalnie poustawialam wszystko tak, zeby sie spokojnie zglosic na II turnus tak jak bylo podane, 26 marca o 0.00 Akurat tak sie sklada, ze ostatnio nie mialam mozliwosci siedziec na dogo ani forum obozowym i sledzic watku. A tutaj na ostatnia chwile zostal zmieniony termin zapisow na wczesniejszy. W efekcie - lista rezerwowa:-(

To nie w porzadku i nie powazne, takie wyscigi urzadzac i zgadywanki :( Ja wiem, ze Wam wszystko jedno, kto przyjedzie sie szkolic, ale... no sorry, tak sie nie robi.

Przepraszam, jesli kogos dotknelam ta uwaga z organizatorow, ale po prostu takie sa moje odczucia w tej chwili :-(

Posted

[quote name='Aussie']Bożenko, termin został zmieniony na PÓŹNIEJSZY o 8 godzin...[/quote]
Dokładnie, właśnie mija godzina 00:00, ale 27 marca! ;)

Posted

Powtórzę, to, co już kilka razy padło tutaj wcześniej - możesz się zgłosić na listę rezerwową, z doświadczenia wiemy, że zawsze kilka osób rezygnuje.

Posted

A to przepraszam w takim razie za posadzenie o niepowazne traktowanie. Niemniej nie cieszy mnie to wcale a wcale. Niedoprecyzowanie przekazu spowodowalo moj blad, ktorego poniose konsekwencje (chyba ze ktos zrezygnuje, w co jakos w tej chwili watpie...) - 26 marca godz 0:00 przyjelam jako srodek nocy + data...
Trudno.
A tak przy okazji - dlaczego w wymienionych agilitowych osrodkach nie ma Katowic? ;-) Musialam podawac jako jakies tam "inne" ;)

Posted

[quote name='Wafelek'].....A tak przy okazji - dlaczego w wymienionych agilitowych osrodkach nie ma Katowic? ;-) Musialam podawac jako jakies tam "inne" ;)[/quote]

A to rzeczywiście, musimy Was uzupełnić!
Jak się nazywacie? :cool3:

Posted

[quote name='Davie']A to rzeczywiście, musimy Was uzupełnić!
Jak się nazywacie? :cool3:[/quote]

Zdecydowanie:) Coz, na razie calkowicie nie wyszukanie, ot po prostu Agility Katowice (jesli sie cos kiedys zmieni, wtedy dam wam juz znac)

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='Wafelek'] 26 marca godz 0:00 przyjelam jako srodek nocy + data...
Trudno.
[/quote]

Wafelek, wstyd sie przyznac, ale mi tez sie tak samo "przyjelo". :)
i spoczywam na liście rezerwowej... :mad:

Posted

[quote name='ajsonowa']Wafelek, wstyd sie przyznac, ale mi tez sie tak samo "przyjelo". :)
i spoczywam na liście rezerwowej... :mad:[/quote]
Jesssooooo, dziouchy, jestem pod wrażeniem :evil_lol:.
Ajsonowa, faktycznie, wstyd - to jedyne słowo, jakim można to określić ;).

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Davie']Na końcu pierwszego posta masz "szczegóły tutaj", kliknij.:cool3:
ale w poście pisze (...)Czechy(...) a jak się kliknie, w tym poście jest link do ośrodka w woj. Mazowieckim...
Czyli to się odbywa w Czechach czy w Polsce? :oops:

Posted

[quote name='Zielsko']Daty obozow sa juz ustalone:

6-12.07.2008 obóz dla zaawansowanych z A. Grygarem, Czechy

21-26.07.2008 oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych I

27.07-2.08.2008 oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych II

Szczegóły Tutaj
O to pewnie chodzilo ;)

Edit: dlatego ten post jest NAD ponizszym, jezeli odpisywalam, widzac ponizszy post? 0_0