wix Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Agata i Zorka']Żałuj że nie widziałaś domq wypucowanego:) zaluje, az ciezko mi sobie wyobrazic ten widok jest możliwość, że nas jeszcze zaproszą:) oooj to by bylo cos :) kurcze strasznie fajnie byloby miec oboz za rok w tym samym osrodku - naprawde wymiatał :multi: A Ula ma Twoje zostawione rzeczy, m.in. ryvanol:) echhh znooowuu :P [quote name='asia&smyk']A Smyka też mi możesz wysłać? Nawet jeśli nie wyszły najlepiej (bo tak narzekałaś, że jest czarny i wysoko skacze :eviltong:), to i tak bym prosiła...:cool3: nooo, czarny, wysoko latajacy i do tego coraz szybszy, mogiła po prostu :shake: zaraz Ci wysle :) [quote name='Flaire']Rastowa, super zdjęcia! Mogę przekleić moje potwory na terierkowo? dzieki! jasne ze mozesz :) ciesze sie ze sie podobaja Quote
Flaire Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Agata i Zorka']Żałuj że nie widziałaś domq wypucowanego:) No ja go widziałam jeszcze przed wypucowaniem i, nie świadoma planów na pucowanie, siem przyczyniłam. :mad: Wyniosłam z niego trzy worki śmieci, w tym jeden, który zawierał między innymi 5 litorwych butelek Kubusia. Każda butelka stała w innym miejscu, każda, gdy ją znalazłam, zawierała jeszcze ok. pół szklanki, czasem więcej, soku. Czy u Was jakieś zawody były z udziałem Kubusia? :-o Drugie miejsce, które było interesującym wykopaliskiem to miejsce na kubeł od śmieci, pod zlewem. Kubeł był pełen, stał tam, wydaje mi się, w celach dekoracyjno-estetycznych, bo śmiecie ewidentnie były wyrzucane po prostu pod zlew, pal licho stojący wśród nich kubeł. Ciekawy patent bo nie wymaga, żeby w cokolwiek trafić, może u siebie wypróbuję. :roll: Lodówka też była zjawiskowa. To, co mnie zaciekawiło, to duża ilość topionego serka, rodem z Carrefour. Zastanawiające dlatego, że akurat serka topionego (i to lepszej marki) to nasza Pani nam nie żałowała, ze śniadania codziennie sporo zostawało... :niewiem: No i łazienka... Tam, przyznaję, nie odważyłam się bez odpowiedniego sprzętu wejść. Więc ja ogarnęłam to tylko z grubsza, pozamiatałam, powyrzucałam śmiecie, przetarłam szmatą tu i ówdzie, lodówkę opróżniłam z napoczętego jedzenia, pyszne owoce zostawiłam na stole. Cieszę się, że ktoś potem po mnie poprawił. :multi: Quote
Flaire Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 wix napisał(a):kurcze strasznie fajnie byloby miec oboz za rok w tym samym osrodku - naprawde wymiatał :multi:wix, cieszę się, że ten ośrodek się podobał, dla mnie też był super. Klimaty niepowtarzalne, taki "tajemniczy ogród". Mam kilka widoczków (choć oczywiście nie dosyć), więc może w końcu coś wstawię. Quote
Flaire Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Flaire']Klimaty niepowtarzalne, taki "tajemniczy ogród". Ja pamiętam to tak: Wschód słońca - widok z naszego domku ok. 5 rano Widok na nasz domek z drugiej strony stawu: Widok na domek nr 2: "Nasza" wyspa: Camp Magda: cdn Quote
Flaire Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Impresjonistyczny kiczyk ;) : Listki :) : Kwiatki Pani Gospodyni: I zachód słońca z okolic naszego domku: Quote
wix Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 bardzo dziekujemy za pomoc w ogarnieciu domku :oops: :oops: :oops: [quote name='Flaire']Wyniosłam z niego trzy worki śmieci, w tym jeden, który zawierał między innymi 5 litorwych butelek Kubusia. Każda butelka stała w innym miejscu, każda, gdy ją znalazłam, zawierała jeszcze ok. pół szklanki, czasem więcej, soku. Czy u Was jakieś zawody były z udziałem Kubusia? :-o oj tak, Kubus lal sie strumieniami :loveu: a z tym zostawianiem to niestety jakis odwieczny syndrom :shake: Lodówka też była zjawiskowa. To, co mnie zaciekawiło, to duża ilość topionego serka, rodem z Carrefour. Zastanawiające dlatego, że akurat serka topionego (i to lepszej marki) to nasza Pani nam nie żałowała, ze śniadania codziennie sporo zostawało... :niewiem: kamowa jada takie rzeczy w przerazajacych ilosciach.... nie zapomne tego nigdy..... :lol: No i łazienka... Tam, przyznaję, nie odważyłam się bez odpowiedniego sprzętu wejść. łoj, do lazienki akurat sie nie przyznaje, to byl koszmar mojego zycia :cool3: gdzie jak gdzie, ale w lazience latalam na mopie i szczocie :lol: no, ale najwazniejsze ze mialysmy odetkany prysznic :cool3::lol::lol::lol: Quote
ewka i haker Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 siwtne zdjecia wix a ten domek ktory stal w wodzie super wyglada jakby was zalalo Quote
wendka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I my juz w domu niestety :placz::placz::placz: Zdjec troszke mam, bede je sukcesywnie wstawiac. Szczerze to nie wiem za ktore sie wziac :shock::help1: Bo na tym obozie dzialy sie bardzo rozne dziwne rzeczy. Np to: Cos w stylu kursu tanca ludowego :evil_lol: Quote
wendka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I gęsiego i w parach a pozniej juz wystepy solowe Quote
wendka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 az do wspolnej zabawy zostali zwabieni obozowicze wypoczywajacy na basenie:diabloti: I na tym poprzestaniemy :evil_lol: cdn Quote
wendka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Flaire: fotka Jinxa w slalomie jest obledna :multi: Wielkie wielkie dzieki!!!:loveu::loveu: Juki tez jest super, choc Jinxa jest fajniejsza bo to jest MOJE suczydlo :evil_lol: wixu: ale sie usmialam ogladajac Twoja fotorelacje :evil_lol: Pati: wielkie dzieki za foty tylko czemyu jest ich tak malo? :mad: Zachwycona jestem soba w Twoim obiektywie :evil_lol: Plusza z drugiego turnusu mam i kiedys go wstawie :cool3: Quote
Flaire Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='wendka']Flaire: fotka Jinxa w slalomie jest obledna :multi: Wielkie wielkie dzieki!!!:loveu::loveu: Juki tez jest super, choc Jinxa jest fajniejsza bo to jest MOJE suczydlo :evil_lol:Dzięki! Miło mi, że się podoba. :) Quote
wendka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A tak cwiczyla Kamowa: Tai gotowy na starcie Hoooooooooooop!!!!! Quote
wendka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Choc wiele przebiegow Kamowej konczylo sie tak: Quote
Agata i Zorka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Super! czekamy na kolejne foty! Wanda go go go! Quote
Asti Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Hmm, ja mam filmiki grupy C (czyli także Lotka:razz:), ale nie mam fajnego podkładu muzycznego i mi się nie chce wstawiać ;) Brak motywacji, tylko dwa Nexiory! Quote
wendka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pewnego popoludnia kadra wyruszyla na staw wykonujac dziwne manewry... Wywolalo to wsrod obozowiczow ogolne zainteresowanie i niepokoj... Niektorzy przygladali sie badawczym okiem... Inni nerwowo przygryzali paznokcie Quote
wendka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Po czym Magda objasnila zasady kolejnej potyczki druzynowej :cool3: Rozpoczely sie narady w podgrupach i opracowywanie strategii :cool3: "Oj to będzie płacz i zgrzytanie zębami" Quote
wendka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Mam plan! Ok, zrobimy wszystkich w bambukoo :mad: Niektorzy nakładali ciemne okulary i mysleli w samotnosci Pierwsza ekipa wyruszyla na podboj balonikow :cool3: Quote
wendka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 A za nia kolejne... Smutna dziewczynka z brakujacym balonikiem :evil_lol: Kolejna ekipa wyruszyla z kopyta :loveu: Quote
wendka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Po czym po konkurencji balonowej wszyscy pognali na swe treningi. cdn Quote
Recommended Posts