Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agata i Zorka']Żałuj że nie widziałaś domq wypucowanego:)

zaluje, az ciezko mi sobie wyobrazic ten widok

jest możliwość, że nas jeszcze zaproszą:)

oooj to by bylo cos :) kurcze strasznie fajnie byloby miec oboz za rok w tym samym osrodku - naprawde wymiatał :multi:

A Ula ma Twoje zostawione rzeczy, m.in. ryvanol:)

echhh znooowuu :P

[quote name='asia&smyk']A Smyka też mi możesz wysłać? Nawet jeśli nie wyszły najlepiej (bo tak narzekałaś, że jest czarny i wysoko skacze :eviltong:), to i tak bym prosiła...:cool3:

nooo, czarny, wysoko latajacy i do tego coraz szybszy, mogiła po prostu :shake: zaraz Ci wysle :)

[quote name='Flaire']Rastowa, super zdjęcia! Mogę przekleić moje potwory na terierkowo?

dzieki! jasne ze mozesz :) ciesze sie ze sie podobaja

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata i Zorka']Żałuj że nie widziałaś domq wypucowanego:) No ja go widziałam jeszcze przed wypucowaniem i, nie świadoma planów na pucowanie, siem przyczyniłam. :mad: Wyniosłam z niego trzy worki śmieci, w tym jeden, który zawierał między innymi 5 litorwych butelek Kubusia. Każda butelka stała w innym miejscu, każda, gdy ją znalazłam, zawierała jeszcze ok. pół szklanki, czasem więcej, soku. Czy u Was jakieś zawody były z udziałem Kubusia? :-o

Drugie miejsce, które było interesującym wykopaliskiem to miejsce na kubeł od śmieci, pod zlewem. Kubeł był pełen, stał tam, wydaje mi się, w celach dekoracyjno-estetycznych, bo śmiecie ewidentnie były wyrzucane po prostu pod zlew, pal licho stojący wśród nich kubeł. Ciekawy patent bo nie wymaga, żeby w cokolwiek trafić, może u siebie wypróbuję. :roll:

Lodówka też była zjawiskowa. To, co mnie zaciekawiło, to duża ilość topionego serka, rodem z Carrefour. Zastanawiające dlatego, że akurat serka topionego (i to lepszej marki) to nasza Pani nam nie żałowała, ze śniadania codziennie sporo zostawało... :niewiem:

No i łazienka... Tam, przyznaję, nie odważyłam się bez odpowiedniego sprzętu wejść.

Więc ja ogarnęłam to tylko z grubsza, pozamiatałam, powyrzucałam śmiecie, przetarłam szmatą tu i ówdzie, lodówkę opróżniłam z napoczętego jedzenia, pyszne owoce zostawiłam na stole. Cieszę się, że ktoś potem po mnie poprawił. :multi:

Posted

wix napisał(a):
kurcze strasznie fajnie byloby miec oboz za rok w tym samym osrodku - naprawde wymiatał :multi:
wix, cieszę się, że ten ośrodek się podobał, dla mnie też był super. Klimaty niepowtarzalne, taki "tajemniczy ogród". Mam kilka widoczków (choć oczywiście nie dosyć), więc może w końcu coś wstawię.

Posted

[quote name='Flaire']Klimaty niepowtarzalne, taki "tajemniczy ogród". Ja pamiętam to tak:

Wschód słońca - widok z naszego domku ok. 5 rano

Widok na nasz domek z drugiej strony stawu:

Widok na domek nr 2:

"Nasza" wyspa:

Camp Magda:

cdn

Posted

bardzo dziekujemy za pomoc w ogarnieciu domku :oops: :oops: :oops:

[quote name='Flaire']Wyniosłam z niego trzy worki śmieci, w tym jeden, który zawierał między innymi 5 litorwych butelek Kubusia. Każda butelka stała w innym miejscu, każda, gdy ją znalazłam, zawierała jeszcze ok. pół szklanki, czasem więcej, soku. Czy u Was jakieś zawody były z udziałem Kubusia? :-o

oj tak, Kubus lal sie strumieniami :loveu: a z tym zostawianiem to niestety jakis odwieczny syndrom :shake:

Lodówka też była zjawiskowa. To, co mnie zaciekawiło, to duża ilość topionego serka, rodem z Carrefour. Zastanawiające dlatego, że akurat serka topionego (i to lepszej marki) to nasza Pani nam nie żałowała, ze śniadania codziennie sporo zostawało... :niewiem:

kamowa jada takie rzeczy w przerazajacych ilosciach.... nie zapomne tego nigdy..... :lol:

No i łazienka... Tam, przyznaję, nie odważyłam się bez odpowiedniego sprzętu wejść.

łoj, do lazienki akurat sie nie przyznaje, to byl koszmar mojego zycia :cool3: gdzie jak gdzie, ale w lazience latalam na mopie i szczocie :lol: no, ale najwazniejsze ze mialysmy odetkany prysznic :cool3::lol::lol::lol:

Posted

I my juz w domu niestety :placz::placz::placz:

Zdjec troszke mam, bede je sukcesywnie wstawiac. Szczerze to nie wiem za ktore sie wziac :shock::help1:

Bo na tym obozie dzialy sie bardzo rozne dziwne rzeczy. Np to:
Cos w stylu kursu tanca ludowego :evil_lol:

Posted

Flaire: fotka Jinxa w slalomie jest obledna :multi:
Wielkie wielkie dzieki!!!:loveu::loveu: Juki tez jest super, choc Jinxa jest fajniejsza bo to jest MOJE suczydlo :evil_lol:

wixu: ale sie usmialam ogladajac Twoja fotorelacje :evil_lol:

Pati: wielkie dzieki za foty tylko czemyu jest ich tak malo? :mad: Zachwycona jestem soba w Twoim obiektywie :evil_lol:

Plusza z drugiego turnusu mam i kiedys go wstawie :cool3:

Posted

[quote name='wendka']Flaire: fotka Jinxa w slalomie jest obledna :multi:
Wielkie wielkie dzieki!!!:loveu::loveu: Juki tez jest super, choc Jinxa jest fajniejsza bo to jest MOJE suczydlo :evil_lol:Dzięki! Miło mi, że się podoba. :)

Posted

Hmm, ja mam filmiki grupy C (czyli także Lotka:razz:), ale nie mam fajnego podkładu muzycznego i mi się nie chce wstawiać ;) Brak motywacji, tylko dwa Nexiory!

Posted

Pewnego popoludnia kadra wyruszyla na staw wykonujac dziwne manewry...

Wywolalo to wsrod obozowiczow ogolne zainteresowanie i niepokoj...

Niektorzy przygladali sie badawczym okiem...

Inni nerwowo przygryzali paznokcie

Posted

Po czym Magda objasnila zasady kolejnej potyczki druzynowej :cool3:

Rozpoczely sie narady w podgrupach i opracowywanie strategii :cool3:

"Oj to będzie płacz i zgrzytanie zębami"

Posted

Mam plan!

Ok, zrobimy wszystkich w bambukoo :mad:

Niektorzy nakładali ciemne okulary i mysleli w samotnosci

Pierwsza ekipa wyruszyla na podboj balonikow :cool3: