Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymaj się Frania!
Ja mam pytanko bo do jutra wpłaty ale wiadomo, że czasem przelew idzie 3 dni i jak dziś wpłace to niekoniecznie musi dojść i dlatego też zastanawiam się czy wysłać potwierdzenie mailem?
mam, znalazlam :)
Poszło!

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko, nie stresujcie sie, w polowie tygodnia zajme sie tymi przelewami i powysylam Wszystkim potwierdzenia. I wtedy tez bedzie wiadomo czyje miejsce sie zwolnilo.

Posted

asia&smyk napisał(a):
Ja wpłaciłam dopiero dzisiaj i to przez pocztę, więc na koncie na pewno będzie z opóźnieniem, ale mam nadzieję, że nie będę wykreślona. :razz:

radzę wysłać im na maila zdjęcie potwierdzenia wpłaty bo przez Poczye Polską to będzie co najmniej 5 dni szło...

Posted

baffi2 napisał(a):
radzę wysłać im na maila zdjęcie potwierdzenia wpłaty bo przez Poczye Polską to będzie co najmniej 5 dni szło...

dzięki za radę, tak też zrobiłam ;)

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przepraszam, że dopiero teraz wpłacam pozostałą część kwoty, ale to z powodu mojej nieuleczalnej choroby. Sklerozy 8)

nie dostałam potwierdzenia wpłaty zaliczki....

• 1 month later...
Posted

może jest ktos kto chciałby kupic klatke?? 109x71x80 złota, dużo lżejsza od srebrnej dog V i plastikowa podloga;) mało uzywana;) moze byc z dowozem na obóz. Bo mi zagraca pokoik a może komus sie przyda...

Posted

Jesteśmy na wczasach... tralala...:lol:

Pozdrowienia z I turnusu ;) Grygarowe ćwiczenia są takie, że czacha dymi, zakwasy są, ośrodek jest super czyli generalnie wszystko gra.

Do zobaczenia na zawodach :)

Z agilitowym pozdrowieniem hej!

Avowa, Jinxowa, Jukowa, Catty'owa, śpiąca Oskarowa i reszta

Posted

Hej, mam pytanie do organizatorów:) Czy z Jedlińska jest jeszcze daleko do Ptasiego Sioła? I czy można być wcześniej niż o 16 na miejscu? Ja dojeżdżam pociągiem i godzina mojego przybycia jest bardziej zależna od transportu publcznego...

Posted

Agata i Zorka napisał(a):
Hej, mam pytanie do organizatorów:) Czy z Jedlińska jest jeszcze daleko do Ptasiego Sioła? I czy można być wcześniej niż o 16 na miejscu? Ja dojeżdżam pociągiem i godzina mojego przybycia jest bardziej zależna od transportu publcznego...

No, chyba daleko - to Ptasie Sioło jest blisko jakichś małych wsi tylko. Widziałam tam przystanki autobusowe, chyba jakieś PKSy, ale szczegółów nie znam. Zadzwoń do ośrodka - może tam Ci coś poradzą. Ja ewentualnie mogłabym Cię odebrać, ale nie wiem, o której, bo niestety może się zdarzyć, że nie będę mogła wcześnie wyjechać.

A na miejscu na pewno można być wcześniej niz o 16. :)