Astro&Marta Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Trzymaj się Frania! Ja mam pytanko bo do jutra wpłaty ale wiadomo, że czasem przelew idzie 3 dni i jak dziś wpłace to niekoniecznie musi dojść i dlatego też zastanawiam się czy wysłać potwierdzenie mailem? mam, znalazlam :) Poszło! Quote
Asti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jej, prawie bym zapomniała. Ja wysyłam przez Inteligo, mam nadzieję, że dojdzie do jutra. Quote
Astro&Marta Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 u mnie też niby idzie jeden dzień ale to zależy na jakie konto... w ogole to gdzie są dane do wpłaty? dostałam w mailu z potwierdzeniem??? chyba go nie odkopie... Quote
Zielsko Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Spoko, nie stresujcie sie, w polowie tygodnia zajme sie tymi przelewami i powysylam Wszystkim potwierdzenia. I wtedy tez bedzie wiadomo czyje miejsce sie zwolnilo. Quote
Gosia&Fuks Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja mam nadzieję, że komuś się zapomni albo odechce, bo nadal czekam na wolne miejsce:diabloti: Quote
asia&smyk Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja wpłaciłam dopiero dzisiaj i to przez pocztę, więc na koncie na pewno będzie z opóźnieniem, ale mam nadzieję, że nie będę wykreślona. :razz: Quote
baffi2 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 asia&smyk napisał(a):Ja wpłaciłam dopiero dzisiaj i to przez pocztę, więc na koncie na pewno będzie z opóźnieniem, ale mam nadzieję, że nie będę wykreślona. :razz: radzę wysłać im na maila zdjęcie potwierdzenia wpłaty bo przez Poczye Polską to będzie co najmniej 5 dni szło... Quote
asia&smyk Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 baffi2 napisał(a):radzę wysłać im na maila zdjęcie potwierdzenia wpłaty bo przez Poczye Polską to będzie co najmniej 5 dni szło... dzięki za radę, tak też zrobiłam ;) Quote
Asti Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dostaniemy potwierdzenie wpłaty choćby tej zaliczki? Quote
Asti Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Przepraszam, że dopiero teraz wpłacam pozostałą część kwoty, ale to z powodu mojej nieuleczalnej choroby. Sklerozy 8) nie dostałam potwierdzenia wpłaty zaliczki.... Quote
Aussie Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czy ktoś w ogóle dostał jakiekolwiek potwierdzenie? Quote
Astro&Marta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 może jest ktos kto chciałby kupic klatke?? 109x71x80 złota, dużo lżejsza od srebrnej dog V i plastikowa podloga;) mało uzywana;) moze byc z dowozem na obóz. Bo mi zagraca pokoik a może komus sie przyda... Quote
wix Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 czy ktos z jadacych na zawody w radomiu i zarazem na 1 oboz fortowy zostaje na te 5 dni 'pomiedzy' juz w osrodku?? Quote
Magdava Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jesteśmy na wczasach... tralala...:lol: Pozdrowienia z I turnusu ;) Grygarowe ćwiczenia są takie, że czacha dymi, zakwasy są, ośrodek jest super czyli generalnie wszystko gra. Do zobaczenia na zawodach :) Z agilitowym pozdrowieniem hej! Avowa, Jinxowa, Jukowa, Catty'owa, śpiąca Oskarowa i reszta Quote
wix Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ale Wam fajnie! :) moze Jinxowa przypadkiem zostaje w osrodku miedzy zawodami a I turnusem...? :cool3: Quote
Astro&Marta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 miło, że dajecie znać, że żyjecie! Fajnie Wam, fajnie. ale Wam juz nie będzie fajnie, będziecie leczyć zakwasy i cierpieć, że to już koniec i wtedy my wkroczymy :P Quote
Agata i Zorka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hej, mam pytanie do organizatorów:) Czy z Jedlińska jest jeszcze daleko do Ptasiego Sioła? I czy można być wcześniej niż o 16 na miejscu? Ja dojeżdżam pociągiem i godzina mojego przybycia jest bardziej zależna od transportu publcznego... Quote
Flaire Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Agata i Zorka napisał(a):Hej, mam pytanie do organizatorów:) Czy z Jedlińska jest jeszcze daleko do Ptasiego Sioła? I czy można być wcześniej niż o 16 na miejscu? Ja dojeżdżam pociągiem i godzina mojego przybycia jest bardziej zależna od transportu publcznego... No, chyba daleko - to Ptasie Sioło jest blisko jakichś małych wsi tylko. Widziałam tam przystanki autobusowe, chyba jakieś PKSy, ale szczegółów nie znam. Zadzwoń do ośrodka - może tam Ci coś poradzą. Ja ewentualnie mogłabym Cię odebrać, ale nie wiem, o której, bo niestety może się zdarzyć, że nie będę mogła wcześnie wyjechać. A na miejscu na pewno można być wcześniej niz o 16. :) Quote
PATIszon Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja raczej wczesniej nie bede, ale w razie jakbym byla to podaje tel 0/691 66 19 11 Quote
wendka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Kilka fotek z pierwszego obozu fortowego z Grygarem. Quote
wendka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A byli tacy co dzielnie cwiczyli obi :cool3: cdn ps. porannej grupy joggingowej nie udalo mi sie uchwycic :sleep2: Quote
Recommended Posts