Agata i Zorka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 My też oglądamy! tylko się tajniaczymy z nadzieją, że i trzeci z Pluszy znajdzie się na jakimś zdjęciu:) :loveu: Jożin? ;>też mi się tak zdaje, pozdro dla Józka! jest piękny:) Quote
wendka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Bzikowa']Ja też chętnie oglądam :loveu: mimo, że nie mam z tym obozem nic wspólnego :cool3: Ha! To zaluj :diabloti: Tutaj jest link do filmiku, ktory zrobila Paulina :multi: YouTube - Obóz z Grygarem 2008 dog_master: wielkie dzieki! To raczej Pudel Patiszona ale kto to wie :roll: Marysiu: ja juz nie moge sie doczekac wakacji i mam nadzieje znow na taki maraton agilitowy :multi: [SIZE="1"]o ile dostane urlop :mad: Quote
wendka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Agata i Zorka'] tylko się tajniaczymy z nadzieją, że i trzeci z Pluszy znajdzie się na jakimś zdjęciu:) Trzeci z Pluszy znajdzie sie za kilka tyg jak tylko dojde do drugiego obozu :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='wendka']Ha! To zaluj :diabloti: Hihi, nawet myślałam nad tym Grygarowym w te wakacje (na Silasa niestety musimy mieć nóżkę do A2 a z westikiem mym to niewykonalne przez jego nadzwyczajną prędkość:cool1:) ale pewnie nie dam rady na 2 psie obozy (no bo nasz Cavanowski obowiązkowo:loveu:) pojechać. Ale zdjęcia obejrzeć mogę :evil_lol: Quote
Agata i Zorka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Trzeci z Pluszy znajdzie sie za kilka tyg jak tylko dojde do drugiego obozu :evil_lol: dzięki! To raczej Pudel Patiszona ale kto to wie :roll:Oba są cudowne, a jeśli to Kimulec to dla niej też pozdrowienia:) Quote
Anulka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 takie to ja bardzo chętnie pooglądam :loveu: Jożin? ;> To nasza siostrzyczka-Kimi. :roll: Quote
Astro&Marta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dziekuje Wando za ślicznego szeltika! a jaka ona szczęśliwa(i chuda) na tych zdjęciach... chyba muszę się nią zająć.... :D Quote
PATIszon Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 wendka napisał(a): dog_master: wielkie dzieki! To raczej Pudel Patiszona ale kto to wie :roll: Kurcze, nastepnym razem ubiore ja w cyrkonie do zdjec, zebysta watpliwosci nie mieli:mad: Jozin: Jozin ;) Quote
MonikaSz Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wielkie dzięki za Yagusię - ale niespodzianka :loveu: Quote
Veliti Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 WANDA DZIĘKI :modla::modla::modla: TYLE FUTRA :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Agata i Zorka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 O! to już nasz turnus:) co za pogoda! a dziś tak ponuro było:) Wanda więcej fot, więcej fot! obozowicze z 3 miasta czekają:) Quote
Michał&Eli Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :multi:Dzięki wielskie za mojego szetlanda:multi: Quote
ogromek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 o Wanda czyżby 2-gi obóz już się zaczął??:eviltong: Quote
Recommended Posts