Astro&Marta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no i w końcu to 18naście:P uf w przyszłym roku będziesz się sama martwić żeby się w stawie nie utopić :P No właśnie Agata grupa D.. a juz sie cieszylam bo z szelciakiem byłam w C :P nie ładnie tak nadzieję robic ;( a ktoś ma mojego Czekosia vel Kakałko może? Quote
Asti Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O Chase chodzi? Ja mam mega długi filmik: (Czesia patrzy się gdzieś w bok) Ja: Czesss! Czesiaaaaaaa! Papiśśś! Ojej... Ty: Ona na Speakera patrzy. :lol: Poza tym mam zarejestrowaną rozmowę "Naczynka Ani L." :diabloti: Pamiętacie, Magda zaproponowała, żeby ten temat na DGM założyć? Tylko w jakim dziale? "Weterynaria"? Quote
Astro&Marta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 nawet sobie nie przypominam... hehe o naczynakach nic nie wiem... ja bym chciala jakies sliczne zdjecie..bo nawet dorwalam sie do tatowego aparatu ale akurat jakos slonca nie bylo i tak wyszly ...eh Quote
Anulka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ojej ja też żadnych naczynek nie pamiętam:crazyeye: Aga dawaj niech mi się pamięć odświeży :cool3: Quote
Anulka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Noooo teraz już pamiętam. Nie dość że naczynka to jeszcze Alzheimer:razz: Quote
wendka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja mam przerazajaca ilosc zdjec :placz: I jednoczesnie mam przerazajaco malo czasu :placz: Jednak w ten weekend nigdzie nie wybywam i mam ambitny plan obrobienie czegos :cool3: Jednak duzo wieksza mialabym motywacje gdybym zobaczyla wiecej piegowatych lub pstrokatych .... :diabloti: Quote
Asti Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Na filmiku jest Kaiden biegnący przez slalom:cool3::diabloti::lol: Quote
wendka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Widzialam! Wielkie wielkie dzieki !!! Tylko najgorsze jest to, ze nie za bardzo mam czym sie odwdzieczyc zdaje sie ... :shake: Quote
Asti Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Trudno, pogodziłam się z tą myślą :diabloti: ;) Quote
Flaire Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja Kajtka nie mam na pewno. Ale pieguski jeszcze jakieś chyba znajdę. :) Quote
wix Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Flaire, liczymy na Ciebie :cool3: a potem liczymy na Wendke :evil_lol: Quote
Flaire Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wix napisał(a):Flaire, liczymy na Ciebie :cool3: :evil_lol:Tylko że ja już wstawiłam prawie wszystko, co mam... :( Niestety miałam dwa psy i jeszcze dodatkowo obowiązki organizacyjne, więc na zdjęcia już czasu nie było. :( Quote
wendka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Flaire, sorki, ale nie wiem ktora to Lotka a ktora Api. A moze jest to jedna i ta sama :evil_lol: Quote
Flaire Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wendka, WOW!!! Dzięki! :) Pierwsze trzy zdjęcia to Api, a reszta to Leokadia. :) Quote
wix Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nie nie! Api to ta czarno-biala, rozowa obroza, glupie miny i strasznie wieśniacki ogon :cool3: no dobra, ta wyzej opisana to Rasta, ale.. zlituj sie, wrzuc cos! :razz: :D BTW sliczne Lotka i Api :loveu: Quote
wendka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wix napisał(a): no dobra, ta wyzej opisana to Rasta, ale.. zlituj sie, wrzuc cos! :razz: :D zara.... :mad: Quote
wendka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Winna kolejnego zamieszania czyli rozgrywki druzynowej w basenie :cool3: Jedni sie relaksuja przed starciem... Inni sa nastawieni bojowo :diabloti: Toc Holkowa ma firmowy kostium :loveu: Quote
wendka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Maxowa Ojej, co mam z ta pilka zrobic? Michal Kamowa Quote
Recommended Posts