Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asti napisał(a):
Hmm, ja mam filmiki grupy C (czyli także Lotka:razz:), ale nie mam fajnego podkładu muzycznego i mi się nie chce wstawiać ;) Brak motywacji, tylko dwa Nexiory!

No to Flaire masz zagwozdke :evil_lol:

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wendka']No to Flaire masz zagwozdke :evil_lol:Eee tam, żaden problem. Nawet gdybym miała jakieś zdjęcia Nexi (a nie mam), to i tak nie jestem podatna na szantaż, szczególnie że nie jestem pewna, ile radości sprawiłoby mi oglądanie filmików z Lotką... ;) Gdyby ktoś obiecywał filmik z Misią, to byłaby inna sprawa, ale to już nie grozi. :(

Posted

Tak sobie myślę, że może w tym wypadku szantaż w odwrotną stronę lepiej by podziałał: "Jak nie wstawisz zdjęć Nexi, to pokażę filmik z Lotką". ;) :evil_lol:

Posted

Flaire napisał(a):
to i tak nie jestem podatna na szantaż, szczególnie że nie jestem pewna, ile radości sprawiłoby mi oglądanie filmików z Lotką...

Ej, tam gadasz!
Ja pamietam, ze z takiego jednego filmiku z Lotka mialas frajde;)

Posted

No przecież wiem, że na zdjęcia Nex nie za bardzo mogę liczyć i nawet nie myślałam o szantażu ;) Tylko że nie mogę się zebrać, żeby złożyć filmik :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Ej, tam gadasz!
Ja pamietam, ze z takiego jednego filmiku z Lotka mialas frajde;)
Masz całkowitą rację, ale to było jeszcze zanim było wiadomo, że...

Posted

Ale Wam zazdroszczę. Super zdjęcia, widać, że świetnie sie bawiliście.
No nic pracujemy, pracujemy,pracujemy, może kiedyś będę miała odwagę, spuścić oszołoma ze smyczy w większym gronie. :)

Posted

Dzięki.

Wix... - powtórka z zeszłego roku, wtedy też pomyliłam grupy ;) Ale zmieniać mi się nie chce, bo ten filmik jest bardzo duży i wgrywał się na YT ponad 2 godz ;P