Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Astro&Marta']na kole śłiczne! a kładke możesz dać bo do dzisiaj nie wierze, że ją zrobiła... :D

Ojej, zapomnialam o kladce :oops:

Prosze bardzo, bo jest co podziwiac (nie mowie tu o samym zdjeciu)

A na reszte fotek poczekacie sobie do powrotu tych szczesliwcow, co zostali jeszcze tydzien, czyli do soboty....

Posted

tak rzeczywiście na moją piękną mine można popatrzeć ;D szelciak co prawda na pokazie z kładki się wyłamał ale poprawione...wiec to kwestia kilku treningów;D ważne, że potwór pokonany:)

Posted

Ja mam bardzo, bardzo mało zdjęć, bo biegałam z dwoma psami (z Lotką, oraz z Api, córką Misi, wnusią moją ukochaną, w grupie początkującej :) ), a poza tym miałam rozmaite organizacyjne obowiązki. Ale kilka mam i z niektórych jestem nawet zadowolona. Więc na początek moje ulubione: Koka się pluska ;)

A teraz kilka na slalomie. Jinxówna:

Posted

dla mnie tez byl za krótki ale dla moich mieśni za długi...na pokazie w srode po przebiegnieciu 10m znowu skurcze...stram sie to rozciągnać..ale chyba troche się jeszcze pomeczę... w przyszlym roku minimum miesiąc przed obozem zaprawa!

Posted

dzieki!! :)

Agata, Pluszaczka zaraz Ci wysle, a Wanda ma duzo Zorki, widzialam :) ,ale pojechala do Legnicy na zawody, wiec to jeszcze chwile potrwa ;)