Asti Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pati, przerwij tę ciszę jakimiś zdjęciami:evil_lol: Quote
PATIszon Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asti'] Tu cicho sza, tam cicho sza, nie ma Magdy i nie ma Niny i Was nie ma:placz: Masz, nie rycz! To byla nasza KADRA , a oto czego nas uczyli : :evil_lol: Niektorzy probowali udawac Greka..... c.d.n.... Quote
Asti Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Są, są, są! Dalej, dalej:evil_lol: Ja też mam kilka ciekawych ujęć (szczególnie z ogniska), ale one nie nadają się do użytku publicznego:cool3: Idę odespać obóz, wcześniej nie było mi to dane. Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jesu, wrzucanie zdjec na fotosik to droga przez meke....:angryy: Pieski pieskami, ale na plocie zawsze bezpieczniej :evil_lol: Quote
Asti Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 BC było dosyć dużo (Tai, Speaker, Sparky, Rasta, Salsa, Figa, Nexee, Mac, Mono), parę beardedów, 4 sheltie... A ja sobie cierpliwie czekam na jakieś Nexiorstwo :) Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 palma napisał(a):Widać, że dominują border collie :) Hmmmm ciekawe spostrzezenie, zwlaszcza, ze na 20 zdjec az na 4 sa bordery :evil_lol: Quote
Astro&Marta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 jakie ladne fotki :D dzięki za szeltika to chyba jej pierwsze "sportowe" zdjecie... moze jakies na hopce sie znajdzie. No i moj piekny taniec :P chyba, że to sumo akurat :D Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Astro&Marta napisał(a):moze jakies na hopce sie znajdzie. Kurcze, a kladka Ci nie wystarcza :mad: Hopki to ona akurat umiala:eviltong: No, ale ok, mam jakas na kole, moze byk? Edit: sory, tego z kladka jeszcze nie wstawilam... Quote
BooBC Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 PATIszon napisał(a):Hmmmm ciekawe spostrzezenie, zwlaszcza, ze na 20 zdjec az na 4 sa bordery :evil_lol: Ale mniej więcej wiedziałam kto będzie :D . :lol: Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nie, nie, nie.. Napisalas: palma napisał(a):Widać, że dominują border collie :) :cool3: Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Asti']Ja chcę Nex. Obojętnie gdzie ;) Hmmm ale nie wiem czy ja mam.....:roll: i przyszla gwiazda sportu... to tyz Quote
Asti Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No i kurde w tych przyszłych gwiazdach sportu ma byc Nex! :D Mam na filmiku z zawodów, że robisz zdjęcie jak Nex wybiega z tunelu, na treningu szczeniaków byłaś, więc musisz mieć! ;) Quote
Ania&Psy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://images32.fotosik.pl/327/d06d3328a2933daemed.jpg Kaidenek :loveu: Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Asti napisał(a):No i kurde w tych przyszłych gwiazdach sportu ma byc Nex! :D Mam na filmiku z zawodów, że robisz zdjęcie jak Nex wybiega z tunelu, na treningu szczeniaków byłaś, więc musisz mieć! ;) To ze widzialas mnie z aparatem wcale nie znaczy ze ja mam na zdjeciu :niewiem: Dobra, ide spac. Quote
Asti Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja tu trwam w nadziei, a Ty mnie podłamujesz :evil_lol: No nic, będę czekać, może coś się znajdzie. Z obozu N4S mam 2 zdjęcia Nex, z tego żadne na przeszkodzie. Myślałam, że może z tego będę miała więcej ;) Quote
Asti Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=b9RssexcuuQ - narazie tylko Nexior (na końcu ten dowód, Pati ;) ). Jak zbiorę się w sobie i znajdę jakiś fajny podkład (może ktoś ma jakiś pomysł?) to zrobię filmik z innymi psami. Mam przede wszystkim grupę, w której był Tai, Sparky, Speaker itd. Quote
Recommended Posts