Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wendka,
dzięki! :loveu:

[quote name='wendka'].....ps. porannej grupy joggingowej nie udalo mi sie uchwycic :sleep2:
A ktoś ich w ogóle widział...? :razz: Może to tylko legenda? :cool3: :diabloti:

Posted

Agata i Zorka napisał(a):
Hej, mam pytanie do organizatorów:) Czy z Jedlińska jest jeszcze daleko do Ptasiego Sioła? I czy można być wcześniej niż o 16 na miejscu? Ja dojeżdżam pociągiem i godzina mojego przybycia jest bardziej zależna od transportu publcznego...
Agata, czy dobrze wykombinowałam, że Ty będziesz na DRUGIM obozie, nie na pierwszym? Bo jeśli tak, to na pewno ktoś (może ja) będzie Cię mógł odebrać z Jedlińska.

Posted

Flaire, tak, Agata bedzie na drugim obozie :)

ps. porannej grupy joggingowej nie udalo mi sie uchwycic :sleep2:

czego?! :crazyeye: desperaci :cool3:

Posted

Davie,
jak sie slanialam odsikujac raniutko Kaidena, mijaly mnie czasem postacie z pania w czerni na czele :cool3: Ba! Nawet Ule raz tam widzialam, ale tylko raz :evil_lol: Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti:

Posted

[quote name='wendka']mijaly mnie czasem postacie z pania w czerni na czele

Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti:

o moj Boze.. ja chyba zostane w domu :-o :-o
Dzynks, a czulas moze wtedy nagłe przygnebienie albo dziwny chłód? :lol:

Posted

wix napisał(a):
o moj Boze.. ja chyba zostane w domu :-o :-o
Dzynks, a czulas moze wtedy nagłe przygnebienie albo dziwny chłód? :lol:

Jak widzisz kogoś kto biega o 6.30, kiedy ty ledwo się wleczesz za swoim psem to czujesz tylko podziw graniczący z szokiem;)

Posted

wendka napisał(a):
Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti:
Darth Vader? :niewiem:

wix napisał(a):
Flaire, tak, Agata bedzie na drugim obozie :)
No to w takim razie na pewno ktoś będzie mógł ją odebrać. A co do przyjechania przed 16, to nie ma problemu ze stawieniem się na miejscu, tylko trzeba się liczyć z tym, że być może pokój będzie dostępny dopiero później - bo tego dnia wyjeżdża poprzedni turnus, więc Pani będzie musiała te wszystkie pokoje postprzątać i przygotować na następny turnus.

Posted

[quote name='Edyta & Regis']Jak widzisz kogoś kto biega o 6.30, kiedy ty ledwo się wleczesz za swoim psem to czujesz tylko podziw graniczący z szokiem;)

no tak, tylko pozostaje jeszcze pytanie KTO lub CO to bylo :diabloti: zreszta.. 6:30 to juz nie taki hardkor, myslalam ze te czarne postacie to kwestia jakiejs 4 czy 5 nad ranem ;) w niedziele na zawodach wstalam o 6:30 i chyba bylam jedna z pierwszych :cool3:

Posted

Flaire, fakt - nasze oddechy pod koniec biegu bardzo przypominały Vadera...
[quote name='wendka']Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti:
Czuję się oszukana! :placz: :mad: :shake:

Wix - Darth Vader ostatniego dnia był samotny tylko dlatego, że w trosce o moje zdrowie (o swoje pewnie też :evil_lol:) 'odwołał' jogging... :angryy: Czuć można było od nas co najwyżej falę gorąca, a wszyscy byliśmy ochotnikami (może z wyjątkiem Anetki...) :razz:

Motyw naszego obozu - Jozin z bazin
http://www.youtube.com/watch?v=nJb3UJHk7Fk
Występuje - Pikusiowa (tego wieczora była trzeźwa!)
Tłumaczyła - Aneta (skąd miałyśmy wiedzieć, że fungować to działać?)
Czytała - Zosia

Posted

wix napisał(a):
6:30 to juz nie taki hardkor, myslalam ze te czarne postacie to kwestia jakiejs 4 czy 5 nad ranem ;)

Wixu... w pewnych sytuacjach 6.30 jest wiekszym hardcorem niz np 4 czy 5 :evil_lol:

Posted

hym.. masz racje :cool3: na zeszlorocznym obozie mialam treningi na 7 rano i to byla masakra :cool3: najgorsze bylo to, ze cala reszta mojego domku treningi miala na 9/11 i bezczelnie przewracala sie na drugi bok w lozku, kiedy ja musialam sie z niego wytoczyc :roll:

Posted

[quote name='Edyta & Regis']Jak widzisz kogoś kto biega o 6.30, kiedy ty ledwo się wleczesz za swoim psem to czujesz tylko podziw graniczący z szokiem;)

Ejj to wyście się tam lenili - my w Horni Sucha to o 6.30 trening już zaczynaliśmy...:diabloti:

I nie powiem, ja jeszcze jakoś tam, ledwo bo ledwo, ale się budziłam o tej 6tej - ale ile sztuki wymagało dobudzenie psa...:evil_lol:

Posted

[quote name='Wafelek']Ejj to wyście się tam lenili - my w Horni Sucha to o 6.30 trening już zaczynaliśmy...:diabloti:

I nie powiem, ja jeszcze jakoś tam, ledwo bo ledwo, ale się budziłam o tej 6tej - ale ile sztuki wymagało dobudzenie psa...:evil_lol:Jak się budziłaś o 6, a trening o 6:30, to kiedy rozgrzewka? :razz:

Posted

Wanda, a ja dziękuję za fotkę suczydła na huśtawce :loveu:
Flaire, to ja zazdroszczę Wam... Dużo bym dała, żeby zawitać tam na kolejny obóz... Było super, dziękuję całej ekipie :)

Posted

Asti napisał(a):

A ja nadal nie wiem, czy pojadę:placz:
Asti, a o co chodzi? Bo ja mam się Tobą opiekować, nie? Więc chyba w końcu powinnam pogadać z Twoimi Szanownymi Rodzicielami....