Davie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wendka, dzięki! :loveu: [quote name='wendka'].....ps. porannej grupy joggingowej nie udalo mi sie uchwycic :sleep2: A ktoś ich w ogóle widział...? :razz: Może to tylko legenda? :cool3: :diabloti: Quote
Agnieszka & Figo Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A cóż to za śliczniasty beardie?? :loveu: Quote
Flaire Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Agata i Zorka napisał(a):Hej, mam pytanie do organizatorów:) Czy z Jedlińska jest jeszcze daleko do Ptasiego Sioła? I czy można być wcześniej niż o 16 na miejscu? Ja dojeżdżam pociągiem i godzina mojego przybycia jest bardziej zależna od transportu publcznego...Agata, czy dobrze wykombinowałam, że Ty będziesz na DRUGIM obozie, nie na pierwszym? Bo jeśli tak, to na pewno ktoś (może ja) będzie Cię mógł odebrać z Jedlińska. Quote
wix Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Flaire, tak, Agata bedzie na drugim obozie :) ps. porannej grupy joggingowej nie udalo mi sie uchwycic :sleep2: czego?! :crazyeye: desperaci :cool3: Quote
Davie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wix, jacy tam desperaci, czysty mit po prostu.... ;) Quote
wendka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Davie, jak sie slanialam odsikujac raniutko Kaidena, mijaly mnie czasem postacie z pania w czerni na czele :cool3: Ba! Nawet Ule raz tam widzialam, ale tylko raz :evil_lol: Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti: Quote
wix Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='wendka']mijaly mnie czasem postacie z pania w czerni na czele Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti: o moj Boze.. ja chyba zostane w domu :-o :-o Dzynks, a czulas moze wtedy nagłe przygnebienie albo dziwny chłód? :lol: Quote
Edyta & Regis Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wendka: dziękuję:loveu:! I liczę na więcej...:grins: Quote
Edyta & Regis Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 wix napisał(a):o moj Boze.. ja chyba zostane w domu :-o :-o Dzynks, a czulas moze wtedy nagłe przygnebienie albo dziwny chłód? :lol: Jak widzisz kogoś kto biega o 6.30, kiedy ty ledwo się wleczesz za swoim psem to czujesz tylko podziw graniczący z szokiem;) Quote
Flaire Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 wendka napisał(a):Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti:Darth Vader? :niewiem: wix napisał(a):Flaire, tak, Agata bedzie na drugim obozie :)No to w takim razie na pewno ktoś będzie mógł ją odebrać. A co do przyjechania przed 16, to nie ma problemu ze stawieniem się na miejscu, tylko trzeba się liczyć z tym, że być może pokój będzie dostępny dopiero później - bo tego dnia wyjeżdża poprzedni turnus, więc Pani będzie musiała te wszystkie pokoje postprzątać i przygotować na następny turnus. Quote
wix Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Edyta & Regis']Jak widzisz kogoś kto biega o 6.30, kiedy ty ledwo się wleczesz za swoim psem to czujesz tylko podziw graniczący z szokiem;) no tak, tylko pozostaje jeszcze pytanie KTO lub CO to bylo :diabloti: zreszta.. 6:30 to juz nie taki hardkor, myslalam ze te czarne postacie to kwestia jakiejs 4 czy 5 nad ranem ;) w niedziele na zawodach wstalam o 6:30 i chyba bylam jedna z pierwszych :cool3: Quote
Grotowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Flaire, fakt - nasze oddechy pod koniec biegu bardzo przypominały Vadera... [quote name='wendka']Ostatniego dnia biegla jedynie czarna postac :diabloti: Czuję się oszukana! :placz: :mad: :shake: Wix - Darth Vader ostatniego dnia był samotny tylko dlatego, że w trosce o moje zdrowie (o swoje pewnie też :evil_lol:) 'odwołał' jogging... :angryy: Czuć można było od nas co najwyżej falę gorąca, a wszyscy byliśmy ochotnikami (może z wyjątkiem Anetki...) :razz: Motyw naszego obozu - Jozin z bazin http://www.youtube.com/watch?v=nJb3UJHk7Fk Występuje - Pikusiowa (tego wieczora była trzeźwa!) Tłumaczyła - Aneta (skąd miałyśmy wiedzieć, że fungować to działać?) Czytała - Zosia Quote
wendka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 wix napisał(a): 6:30 to juz nie taki hardkor, myslalam ze te czarne postacie to kwestia jakiejs 4 czy 5 nad ranem ;) Wixu... w pewnych sytuacjach 6.30 jest wiekszym hardcorem niz np 4 czy 5 :evil_lol: Quote
wix Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 hym.. masz racje :cool3: na zeszlorocznym obozie mialam treningi na 7 rano i to byla masakra :cool3: najgorsze bylo to, ze cala reszta mojego domku treningi miala na 9/11 i bezczelnie przewracala sie na drugi bok w lozku, kiedy ja musialam sie z niego wytoczyc :roll: Quote
Wafelek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Edyta & Regis']Jak widzisz kogoś kto biega o 6.30, kiedy ty ledwo się wleczesz za swoim psem to czujesz tylko podziw graniczący z szokiem;) Ejj to wyście się tam lenili - my w Horni Sucha to o 6.30 trening już zaczynaliśmy...:diabloti: I nie powiem, ja jeszcze jakoś tam, ledwo bo ledwo, ale się budziłam o tej 6tej - ale ile sztuki wymagało dobudzenie psa...:evil_lol: Quote
Flaire Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Wafelek']Ejj to wyście się tam lenili - my w Horni Sucha to o 6.30 trening już zaczynaliśmy...:diabloti: I nie powiem, ja jeszcze jakoś tam, ledwo bo ledwo, ale się budziłam o tej 6tej - ale ile sztuki wymagało dobudzenie psa...:evil_lol:Jak się budziłaś o 6, a trening o 6:30, to kiedy rozgrzewka? :razz: Quote
Flaire Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Qrcze, jak ja Wam zazdroszczę!!! :p Ale nic, jeszcze tylko kilka dni i Jedlińsk jest MÓJ!!! :diabloti: Quote
wix Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jedlińsk jak Jedlińsk, ale BRÓD jest MÓJ :diabloti: :cool3: :lol: Quote
Magda i Saga Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wanda dziękuję za cudownie lecącego, uśmiechniętego Cudaka:loveu: Quote
Magdava Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wanda, a ja dziękuję za fotkę suczydła na huśtawce :loveu: Flaire, to ja zazdroszczę Wam... Dużo bym dała, żeby zawitać tam na kolejny obóz... Było super, dziękuję całej ekipie :) Quote
Astro&Marta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ja obecnie jestem na etapie żałowania, że nie zgłosiłam sie na dwa turnusy :P bo to tak szybko minie... . Quote
Asti Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Filmik - przerażacie mnie, ale i tak od dawna wiem, że nie jesteście normalne :lol: A ja nadal nie wiem, czy pojadę:placz: Quote
Flaire Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Asti napisał(a): A ja nadal nie wiem, czy pojadę:placz:Asti, a o co chodzi? Bo ja mam się Tobą opiekować, nie? Więc chyba w końcu powinnam pogadać z Twoimi Szanownymi Rodzicielami.... Quote
Recommended Posts