Davie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hmmm... Czy aby na pewno? To jest temat "Wakacyjny obóz agility 2008" i chodzi o obozy KA Fort. Chyba po prostu pomyliłaś tematy...;) Quote
Davie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 dog_master napisał(a):O to pewnie chodzilo ;) A, no chyba że tak...:lol: Quote
Davie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='dog_master']...Edit: dlatego ten post jest NAD ponizszym, jezeli odpisywalam, widzac ponizszy post? 0_0 Nie wiem, ja mam to samo, ale już nie mam siły sie nad tym zastanawiać...:angryy: Np. opcja PW nie działa mi tutaj od wieków, pisanie do admina to oczywiście jak kamień w wodę, więc lepiej nie wnikajmy, szkoda nerwów.:roll: No dobra, koniec offa!;) Quote
baffi2 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dog_master napisał(a):Chodzi o to, ze p. Grygar jest z Czech ;) właśnie już się domyśliłam:oops: Quote
Asti Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A ja pisałam dość dawno w sprawie rachunku (na maila), ale odpowiedzi nie dostałam, więc może tu napiszę. Czy można otrzymać rachunek VAT-owski? Ostanio takowy dostałam, ale 'kochana' komisja nie dała zwrotu:angryy: (z pracy mojej mamy, można dostać 50% zwrotu) z następujących powodów: zmiana charakteru pisma i długopisu :roll: , nie było napisane "obóz sportowy", tylko "noclegi, wyżywienie" :roll: i coś jeszcze, że obóz/kolonie musi trwac minimum 7 dni. Waszym zdaniem można powiedzieć, że ten obóz trwa 7 dni? ;) - 20.07.2008 - 26.07.2008 - niby tak, nie? 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 - to 7 dni :cool: Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Czy są jeszcze wolne miejsca? Można się zapisać? :razz: Quote
Inkaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 baffi2 napisał(a):Czy są jeszcze wolne miejsca? Można się zapisać? :razz: Już kilka godzin po ogłoszeniu możliwości zapisywania się nie było owlnych miejsc. Ale zostaje lista rezerwowa. ;) Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Enchantress* napisał(a): Ale zostaje lista rezerwowa. ;) Czyli jak ktoś zrezygnuje to może udałoby mi się dostać...:roll: Quote
Inkaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 baffi2 napisał(a):Czyli jak ktoś zrezygnuje to może udałoby mi się dostać...:roll: Ale na liście rezerwowych możesz być nawet dwudziesta. ;) Quote
Flaire Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Enchantress* napisał(a):Ale na liście rezerwowych możesz być nawet dwudziesta. ;)Niemniej warto się na listę zapisać, szczególnie osobom bardzo dyspozycyjnym - bo zdarza się, że miejsce zwalnia się dosłownie w ostatniej chwili i nikt wcześniej na liście nie może już jechać. :) Quote
Gosia&Fuks Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A ja bym chciała wiedzieć, czy już coś wiadomo w naszej sprawie (mojej i Marty) bo na PW nie mogę się doczekać żadnych wieści (ani dobrych ani złych) a zbliża się termin wpłacania zaliczek i chciałabym wiedzieć, na czym stoimy (chociaż pewnie na liście rezerwowych, skoro wieści nie ma). Ale pełna wiary czekam na odpowiedź, bo nic innego nam nie zostało. Quote
Asti Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Asti']A ja pisałam dość dawno w sprawie rachunku (na maila), ale odpowiedzi nie dostałam, więc może tu napiszę. Czy można otrzymać rachunek VAT-owski? Ostanio takowy dostałam, ale 'kochana' komisja nie dała zwrotu:angryy: (z pracy mojej mamy, można dostać 50% zwrotu) z następujących powodów: zmiana charakteru pisma i długopisu :roll: , nie było napisane "obóz sportowy", tylko "noclegi, wyżywienie" :roll: i coś jeszcze, że obóz/kolonie musi trwac minimum 7 dni. Waszym zdaniem można powiedzieć, że ten obóz trwa 7 dni? ;) - 20.07.2008 - 26.07.2008 - niby tak, nie? 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 - to 7 dni :cool: :niewiem: +10 znaków Quote
Gosia&Fuks Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No to sobie z Agatą pewnie jeszcze trochę poczekamy...:roll: Quote
Gosia&Fuks Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No to sobie z Agatą pewnie jeszcze trochę poczekamy az ktoś odpowie...:roll: Quote
Flaire Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Gosia&Fuks napisał(a):A ja bym chciała wiedzieć, czy już coś wiadomo w naszej sprawie (mojej i Marty) bo na PW nie mogę się doczekać żadnych wieści (ani dobrych ani złych) a zbliża się termin wpłacania zaliczek i chciałabym wiedzieć, na czym stoimy (chociaż pewnie na liście rezerwowych, skoro wieści nie ma). Ale pełna wiary czekam na odpowiedź, bo nic innego nam nie zostało.Myślę, że tak naprawdę to dowiesz się dopiero PO terminie wpłacania zaliczek, bo wtedy będzie wiadomo, ile osób nie wpłaciło, a co za tym idzie, ile osób z listy rezerwowej można obecnie przyjąć. Quote
Flaire Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Asti napisał(a):A ja pisałam dość dawno w sprawie rachunku (na maila), ale odpowiedzi nie dostałam, więc może tu napiszę. Czy można otrzymać rachunek VAT-owski? Ostanio takowy dostałam, ale 'kochana' komisja nie dała zwrotu:angryy: (z pracy mojej mamy, można dostać 50% zwrotu) z następujących powodów: zmiana charakteru pisma i długopisu :roll: , nie było napisane "obóz sportowy", tylko "noclegi, wyżywienie" :roll: i coś jeszcze, że obóz/kolonie musi trwac minimum 7 dni. Waszym zdaniem można powiedzieć, że ten obóz trwa 7 dni? ;) - 20.07.2008 - 26.07.2008 - niby tak, nie? 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 - to 7 dni :cool:Asti, w sprawie rachunku nie potrafię Ci odpowiedzieć (z tego co wiem, będzie możliwe wystawienie rachunku, ale to nie moja działka). Natomiast jeśli chodzi o pytanie, czy obóz od 20 do 26 lipca trwa 7 dni, to najlepiej zapytać się tej komisji, która będzie decydować o zwrocie - my na to nie mamy wpływu... ;) Quote
Polna Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 My niestety jestesmy zmuszone zrezygnować... Stan Fanty diametralnie się pogorszył, nie wiem czy będzie sens dalej to wszystko ciągnąć. :placz: Quote
machoj Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jest mi bardzo smutno, że Frani się nie poprawia :-( Trzymam za jej powrót do zdrowia :sad: Quote
Recommended Posts