Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog_master']...Edit: dlatego ten post jest NAD ponizszym, jezeli odpisywalam, widzac ponizszy post? 0_0

Nie wiem, ja mam to samo, ale już nie mam siły sie nad tym zastanawiać...:angryy:
Np. opcja PW nie działa mi tutaj od wieków, pisanie do admina to oczywiście jak kamień w wodę, więc lepiej nie wnikajmy, szkoda nerwów.:roll:

No dobra, koniec offa!;)

Posted

A ja pisałam dość dawno w sprawie rachunku (na maila), ale odpowiedzi nie dostałam, więc może tu napiszę. Czy można otrzymać rachunek VAT-owski? Ostanio takowy dostałam, ale 'kochana' komisja nie dała zwrotu:angryy: (z pracy mojej mamy, można dostać 50% zwrotu) z następujących powodów: zmiana charakteru pisma i długopisu :roll: , nie było napisane "obóz sportowy", tylko "noclegi, wyżywienie" :roll: i coś jeszcze, że obóz/kolonie musi trwac minimum 7 dni. Waszym zdaniem można powiedzieć, że ten obóz trwa 7 dni? ;) - 20.07.2008 - 26.07.2008 - niby tak, nie? 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 - to 7 dni :cool:

Posted

baffi2 napisał(a):
Czy są jeszcze wolne miejsca? Można się zapisać? :razz:

Już kilka godzin po ogłoszeniu możliwości zapisywania się nie było owlnych miejsc.
Ale zostaje lista rezerwowa.
;)

Posted

baffi2 napisał(a):
Czyli jak ktoś zrezygnuje to może udałoby mi się dostać...:roll:

Ale na liście rezerwowych możesz być nawet dwudziesta. ;)

Posted

Enchantress* napisał(a):
Ale na liście rezerwowych możesz być nawet dwudziesta. ;)
Niemniej warto się na listę zapisać, szczególnie osobom bardzo dyspozycyjnym - bo zdarza się, że miejsce zwalnia się dosłownie w ostatniej chwili i nikt wcześniej na liście nie może już jechać. :)

Posted

A ja bym chciała wiedzieć, czy już coś wiadomo w naszej sprawie (mojej i Marty) bo na PW nie mogę się doczekać żadnych wieści (ani dobrych ani złych) a zbliża się termin wpłacania zaliczek i chciałabym wiedzieć, na czym stoimy (chociaż pewnie na liście rezerwowych, skoro wieści nie ma). Ale pełna wiary czekam na odpowiedź, bo nic innego nam nie zostało.

Posted

[quote name='Asti']A ja pisałam dość dawno w sprawie rachunku (na maila), ale odpowiedzi nie dostałam, więc może tu napiszę. Czy można otrzymać rachunek VAT-owski? Ostanio takowy dostałam, ale 'kochana' komisja nie dała zwrotu:angryy: (z pracy mojej mamy, można dostać 50% zwrotu) z następujących powodów: zmiana charakteru pisma i długopisu :roll: , nie było napisane "obóz sportowy", tylko "noclegi, wyżywienie" :roll: i coś jeszcze, że obóz/kolonie musi trwac minimum 7 dni. Waszym zdaniem można powiedzieć, że ten obóz trwa 7 dni? ;) - 20.07.2008 - 26.07.2008 - niby tak, nie? 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 - to 7 dni :cool:

:niewiem: +10 znaków

Posted

Gosia&Fuks napisał(a):
A ja bym chciała wiedzieć, czy już coś wiadomo w naszej sprawie (mojej i Marty) bo na PW nie mogę się doczekać żadnych wieści (ani dobrych ani złych) a zbliża się termin wpłacania zaliczek i chciałabym wiedzieć, na czym stoimy (chociaż pewnie na liście rezerwowych, skoro wieści nie ma). Ale pełna wiary czekam na odpowiedź, bo nic innego nam nie zostało.
Myślę, że tak naprawdę to dowiesz się dopiero PO terminie wpłacania zaliczek, bo wtedy będzie wiadomo, ile osób nie wpłaciło, a co za tym idzie, ile osób z listy rezerwowej można obecnie przyjąć.

Posted

Asti napisał(a):
A ja pisałam dość dawno w sprawie rachunku (na maila), ale odpowiedzi nie dostałam, więc może tu napiszę. Czy można otrzymać rachunek VAT-owski? Ostanio takowy dostałam, ale 'kochana' komisja nie dała zwrotu:angryy: (z pracy mojej mamy, można dostać 50% zwrotu) z następujących powodów: zmiana charakteru pisma i długopisu :roll: , nie było napisane "obóz sportowy", tylko "noclegi, wyżywienie" :roll: i coś jeszcze, że obóz/kolonie musi trwac minimum 7 dni. Waszym zdaniem można powiedzieć, że ten obóz trwa 7 dni? ;) - 20.07.2008 - 26.07.2008 - niby tak, nie? 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 - to 7 dni :cool:
Asti, w sprawie rachunku nie potrafię Ci odpowiedzieć (z tego co wiem, będzie możliwe wystawienie rachunku, ale to nie moja działka). Natomiast jeśli chodzi o pytanie, czy obóz od 20 do 26 lipca trwa 7 dni, to najlepiej zapytać się tej komisji, która będzie decydować o zwrocie - my na to nie mamy wpływu... ;)

Posted

My niestety jestesmy zmuszone zrezygnować... Stan Fanty diametralnie się pogorszył, nie wiem czy będzie sens dalej to wszystko ciągnąć. :placz: