majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Nie jest łatwo z tymi domkami...Trzymam kciuki za Brendzię! Quote
beka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 W razie co za niewielka opałata mogę użyczyć swoją latorośl w wieku lat 5ciu ;) Quote
ocelot Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Po starszą On-kę mają jutro przyjechać do schroniska, zobaczymy. Mam zdjęcia młodego On-ka po kastracji. Na kwarantannie 3-On-ki - przepiękne Quote
*Gajowa* Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='beka']W razie co za niewielka opałata mogę użyczyć swoją latorośl w wieku lat 5ciu ;)[/quote] O ile pamiętam próba z beki pociechą odbyła się pierwszwego dnia pobytu Brendy i wypadła obiecująco. Potrzebne mi są informacje z ksiażeczki zdrowia Brendy a najważniejsze kiedy była odrobaczana ? Chce jak najszybciej zaszczepic ją p/chorobom wirusowym. Brenda zdecydowanie nie przepada za sukami, z Gają zgody nie ma :shake:. Z chłopakami znacznie lepiej z Astonem zgadza się ale przyjaźni nie widać. Nie mogę zbyt często ich razem wypuszczać ponieważ ONka ze szczeniaczkem szaleje wtedy w kojcu i jest tak podniecona, że tratuje małą... nie chcę żeby doszło do nieszczęścia. Quote
beka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 próba była krótka bo Olek ma strzasznie wrażliwy nos i uciekał od Brendy... Quote
ocelot Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 W książeczce Brendy jest zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie - biocan 09.08.07. Innych szczepień nie ma wpisanych, ani odrobaczeń. One na pewno są odrobaczane, ale nie wiem czym i jak często. Quote
*Gajowa* Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Spytam jutro wetki co zrobić... Dziś znów dzieciaki szalały z piłką u sąsiadów a Brenda tak bardzo chciała dołączyć do zabawy, że usiałowała sforsować 2 m ogrodzenie. Musiałam ją zamknąć do czasu zakończenia zabawy. Quote
majqa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 O skubaniutka!!!:evil_lol: Ona chce odrobić zaległości! Quote
GrubbaRybba Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Kochana Brendulka... Gajowa, czy sunia ma ogłoszenia? Jeśli nie, ja ją trochę poogłaszam. Quote
*Gajowa* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ocelot napisał(a):Tak bardzo chce się bawić z dziećmi? Tak odbieram jej zachowanie... Dzis Brenda dostała Aniprazol na robale. Quote
*Gajowa* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Kochana Brendulka... Gajowa, czy sunia ma ogłoszenia? Jeśli nie, ja ją trochę poogłaszam. Nie wiem czy Brenda ma ogłoszenia - niestety nie potrafię robić ogłoszeń więc liczę na Was. Tylko błagam piszcie, że jest w typie ONka... Quote
Wola Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Brenduni kilka ogłoszeń zrobiłam ;) i chyba Folen też ;) Quote
*Gajowa* Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Brenda miała odwiedziny i będą nowe fotki... Quote
ocelot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A to czekamy, a kto wpadł do Brenduli? Tak i Wola, i Folen robiły dziewczynie ogłoszenia. Quote
Folen Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Tak, ja ogłaszałam Brendę, ale nie pamiętam do kogo był podawany kontakt... Quote
GrubbaRybba Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Cioteczko Gajowa, czekamy na fotki.... plisss... Quote
*Gajowa* Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja też nie mogę się doczekać na fotki... może Lara będzie miała dziś czas i wstawi wieczorem... Wczoraj wieczorem byli państwo zainteresowani sunią ONką ale Brendzie się nie poszczęściło :shake:... wybrali inną ONkę . Brenda zamruczała jak pan ją chciał pogłaskać i myślę, że to przeważyło. Ona jest taka "surowa" widać, że nikt się nią nie zajmował, nie potrafi się nawet wdzięczyć do człowieka. Quote
Recommended Posts