maggiejan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 A więc Brenda ma wreszcie powody do radości...:multi: Quote
ocelot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nasz dzielny stróż, dobrze, że choć z kolegą kaukazem zawiązała się nić sympatii Quote
beka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Przez te świeta mam zaleglości... Reszte jutro bo zaraz znikam.... Quote
ocelot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Beka dzięki za zdjęcia. Ona już inaczej wygląda niż w schronisku. Gajowa Tobie nie wiem, jak dziękować za Brendę.;) Quote
*Gajowa* Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Brenda doskonale wie do czego służy piłeczka, pięknie umie się nia bawić nawet samodzielnie.... Dzis znów biegała razem z Astonem i wszysko było ok ale w pewnym momencie w moim poblizu doszło do sprzeczki... zazdrość !!! Ona musi byc waleczną sunią bo na mordce ma liczne blizny i końcówka jednego ucha rozerwana... Quote
ocelot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Niestety nie wiem nic o jej przeszłości, trochę mogę się domyslac z Twoich obserwacji. W schronisku była spokojna i uległa. może, jak poczuła się bezpieczna to trochę wigoru odzyskała? a kto był zazdrosny Brenda czy Aston? Quote
*Gajowa* Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ocelot napisał(a):Niestety nie wiem nic o jej przeszłości, trochę mogę się domyslac z Twoich obserwacji. W schronisku była spokojna i uległa. może, jak poczuła się bezpieczna to trochę wigoru odzyskała? a kto był zazdrosny Brenda czy Aston? Raczej Brenda... Aston to super spokojny raczej flegmatyczny psiak. Ona jest raczej energiczną sunią swój spacer wykorzystuje na bieganie, podskakiwanie z piłką /Aston np.głównie leży lub spaceruje powoli jak paw/. Quote
majqa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Brenda - Zazdrośnica? Złapała Pana Boga za nogi i nie chce puścić!!!:loveu: Quote
Wola Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 no pewnie :) jak jej tak dobrze to co się bedzie dzielić. Quote
GrubbaRybba Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Piękna. :loveu: Beka w ostatnim twoim poście nie wyświetlają mi się zdjęcia. :-( Quote
majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Piękna. :loveu: Beka w ostatnim twoim poście nie wyświetlają mi się zdjęcia. :-( Aga, może zrestartuj kompa? Mnie się wyświetlają. Quote
ocelot Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Gajowa, a jaki jest stan Twojego psiego stada oprócz Brendy i Astona? Quote
*Gajowa* Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ocelot napisał(a):Gajowa, a jaki jest stan Twojego psiego stada oprócz Brendy i Astona? Moja Gaja, staruszek Cyganek, bokser Roki oraz Aza /Onka/ z ok. 5 tygodniowym szczeniakiem. Działka jest podzielona na dwie części - wypada po 3 psy na jednej. A tutaj można zobaczyć Astona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104601&page=11 Quote
ocelot Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Oj zajrzałam - piękny psiak. A Milton wyszedł spod świerka w nowym domku? I jeszcze o wątek Cyganka - staruszka poproszę Quote
Wola Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ile psiaków :crazyeye: Gajowa podziwiam Cię jak Ty je wszystkie godzisz i skąd bierzesz czas dla każdego. Rewelacja :loveu: Astonek jest śliczny ;) Quote
majqa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 To mi wygląda na dokładanie godzin do doby!:roll: Quote
ocelot Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dokładnie - całkiem liczne towarzystwo. mam pytanie do znawców On-ków, czy one lubią kopać doły? Mi się wydaje, że każdy pies lubi... Quote
beka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Z tymi dołami to różnie... Jak sie nudzi to troche kopie (moja osobista onka..) jak ma zajecie to nie... Quote
maggiejan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A ONka z maluszkiem u Gajowej mają wątek? Quote
ocelot Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Miałam pytanie dotyczące drugiej naszej On-ki. dom z ogrodem, ale warunek, żeby dołów nie kopała i tolerowała dwie suczki yorka. Poradziłam kojec i długie spacery do lasu i czekam Quote
GrubbaRybba Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Wiem, o kim mówisz. Zaproponowałam ONkę i Ediego. Napisałam jednak, że głowy nie dam, czy nie będą kopać. Myślę jednak, że psa można nauczyć, aby nie kopał lub jeśli kopie dużo, aby kopał w jednym, wyznaczonym miejscu. Quote
Recommended Posts