ZUZANNA11 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Podnoszę wątek po dłuższej nieobecności...:cool: Quote
GrubbaRybba Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Pani Ilona dziś milczy. Natomiast wczoraj dzwoniłam pani z Warszawy w sprawie Sary, opowiedziałam o suni i pani ma oddzwonić. No i jeszcze jedna pani pisała. Odpisałam. Coś się rusza w sprawie Sary. Mam nadzieję, że się w końcu uda. Quote
ocelot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 agulenka napisał(a):cos nowego w sprawie Sarowego domku? Pojawiają się osoby zainteresowane, ale nie do końca. Zobaczymy i trzymamy kciuki Quote
fona Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jest miejsce w rubryce adopcyjnej mojego psa, ale trzeba wyslac zgloszenie dzis na mail: m.ciszewska@wprost.pl opis, zdjecie, kontakt Quote
GrubbaRybba Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dzięki Fona. Zdecydowałyśmy jednak, że wyślemy Skoczka i tak też się stało. O Sarę jeszcze czasem ktoś zadzwoni i spyta, a o Skoczka nikt nie pyta. :( Quote
Wola Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 jakie świetne wieści :multi::multi::multi::multi: ale gdzie, jak? Pisz Ciotka coś więcej Quote
ZUZANNA11 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nie wiemy nic, nie wiemy czy domek dobry...:( Quote
ocelot Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Domek pod Tomaszowem, podobno dobry. Sunia ma być w domu. Niestety to adopcja nie nasza, więc więcej nie będziemy wiedzieć. Trzymam kciuki oby było dobrze. Wiem, że to egoistyczne, ale malej brakowało mi w schronisku, nastawiłam się na glaskanie. ale co tam ja, oby Sarze było lepiej Quote
GrubbaRybba Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Mam mieszane uczucia, ale może będzie dobrze. Trzeba z kierownikiem pogadać, żeby nam wystawił ten papier o wolontariacie i podjechać domek obejrzeć i sprawdzić, czy Sara ma sie dobrze. Saruniu, oby wszystko było OK! :multi: Quote
ocelot Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wiesz, trochę zwlekała, Sara jest ładnym psiakiem, ja i tak się dziwilam, że nikt wcześniej jej nie wypatrzył. Quote
GrubbaRybba Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Aha, nie wspomniałam, w niedzielę zadzwoniła do mnie pani Ilona z Katowic i powiedziała, że po solidnie przemyślanej decyzji, chce adoptować Sarę, a tu Sary nie ma. Przykro mi się trochę zrobiło, bo z panią Iloną przegadałam już tyle aspektów, że byłabym pewniejsza, gdyby Sarcia trafiła do niej. Quote
ocelot Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nie będzie wiadomości, to adopcja schroniskowa i trzeba mieć nadzieję, że do dobrych ludzi trafiła. Quote
Recommended Posts