Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt do Misia nie zagląda:shake:. Wczoraj miałam 1 tel. w jego sprawie. Rodzina z trójką dzieci, mieszkająca w bloku w Siedlcach. Najmłodsze dziecko2 lata. Chcą, żeby dzieci wychowywały sie z psem. Pan będzie sie jeszczekontaktował po długim weekendzie:razz:. Kto może dać Miśkowi dom od 1 do 4. Muszę wyjechać dla zdrowia psychicznego i fizycznego mojego męża. :p Biore ze soba jednego najmniejszego psa nie mam co zrobic z MIśkiem?

Posted

Ja jestem w stanie wojny, jak nie wyjadę to wojna domowa zamieni się w światową :razz: Nie chcę Miśka zostawiać samego w domu, żeby ktoś mu jedzenie podrzucał. On w nocy śpi przy moim łóżku. A u mnie conajmniej 2 dni nikogo nie będzie. Ja wyjeżdżam na 4 dni

Posted

Cholerka. Może zmieńmy tytuł na taki: Miś Antoś zostanie odprowadzony do schronu, jeśli w ciągu doby nie znajdzie się dla niego opieka na cztery (słwonie: cztery) dni.

Posted

Aura, a zpytaj sąsiadkę czy sąsiada z bloku, czy nie przechowa psa? Za kilka groszy moze ktoś siezgodzi.

moja przyjaciółka miała do nas na wieś przyjechać w ten weekend, ale okazuje sie, ze to ona jest taką sąsiadka i zajmuje sie czyimś psem :-o

Posted

Ja nie mieszkam w bloku tylko w domku. Wszyscy sąsiedzi,którzy lubią psy mają po2 lub 3. Inni nie mają i nie lubią. w wakacje szukałam tymczasu dla bezdomnego szczeniaka i niestety nie znalazłam.

Posted

Dlaczego jedne szczeniaki mają duże powodzenie a do innych nikt nie zagląda? Bo sa w miarę zdrowe? Są grzeczne? Nie robią problemów i są kochane? Co tu wymyślić? Jutro Miś jedzie do hotelu.