Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Antoś vel Misio miał wczoraj sesję zdjęciową. Przy cioci Feli był wyjątkowo grzeczny. Prawdziwy aniołek. A w tej chwili wyciągnął gąbkowy dywanik z pod wanny, przyciągnął do pokoju i go nieco skraca ząbkami. :mad: On rośnie z minuty na mimutę. Już jest niewiele mniejszy od mojego większego psa. :crazyeye:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To się pospiesz:mad: :lol: No i co z tą panią. Ciotka dawaj nowe zdjęcia. Chłopak na nich wyszedł bardzo przystojnie.

Posted

CUUUUUUUUUDO a nie model, zdjęcia super - Fela, podeślij mi jedno wybrane mailem to zainwestuję 5 zł w chłopaka i dam go ze zdjęciem do oferty.

Posted

zdjęcia Suuuper. Choć on ma ten czarniejszy odcień czerni i trudno mu coś zrobić, żeby czarna plama nie wyszła ;) Muszę się nim zajmować żeby mnie nie zeżarł bo rośnie i apetyt mu dopisuje. :lol:

Posted

Jeśli jest, to niech się ujawni:razz:. Obawiam się, że chyba nie. Ciekawe dlaczego ? Gdyby był na skraju życia i śmierci, pół dogo by się zleciało.

Posted

Eeeee tam, skraj życia i śmierci to mało. Musiałaby byc jeszcze jakaś afera. Ciotki musiałyby sie pokłócić, wtedy każdy by miał coś do powiedzenia. Albo dyskusja: uspić lub nie uśpić. Wtedy każdy by coś doradził. ;)

halo, halo, ogłaszam aferę!
trzy czwarte dogo wymarło, pozostałą część dopadła apatia przemieszana z ostrymi objawami choroby acotupomnie. Ponieważ choroba jest nieuleczalna, proponuję jej nosicieli uspać.